Ναταλία: “Τι να κάνω για να με προσέξει; Θέλω συμβουλές!”

Με λένε Ναταλία. Ερωτεύτηκα ένα αγόρι το οποίο μου έδειχνε ενδιαφέρον και στο τέλος δεν κατάλαβα και πολύ την αντίδραση του. Από τότε τον ξεπέρασα.

Ύστερα από λίγο καιρό ερωτεύτηκα ξανά, το πιο όμορφο αγόρι του Α1 με τον οποίο δεν μιλάμε σχεδόν ποτέ, ούτε που με προσέχει όμως.

Τι να κάνω για να με προσέξει;;
Θέλω συμβουλές!!!!

Ναταλία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Παιδιαρίσματα…

  2. Μια χαριτωμένη ιστορία, μια χαριτωμένη ηλικία, μα, και τόσο δύσκολη! Λοιπόν, έχεις το δικαίωμα να ερωτεύσαι το πιο όμορφο αγόρι του σχολείου και έχεις το δικαίωμα να ονειρεύεσαι πως θα το κατακτήσεις! είσαι στην κατάλληλη ηλικία. εξάλλου, σαν κι εσένα σκέφτονται και οι υπόλοιπες συμμαθήτριές σου! μην απογοητευθείς, αν δεν βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις. συνήθως αυτά τα αγόρια, είναι αλλού (κυριολεκτικά, όχι συναισθατικά). το πιο ωραίο αγόρι του δικού μου του σχολείου (και είχε 1000 άτομα!), αυτή τη στιγμή, δεν βλέπεται. και είναι ωραία πλέον, κάτι άλλα αγόρια που έγιναν επιτυχημένοι άντρες, εκεί που δεν τους το’χες με τίποτα. κάθε πράγμα στη ώρα τους. σε λίγο καιρό δεν θα σε νοιάζει το πιο ωραίο αγόρι. θα γίνεις φοιτήτρια και η ζωή όλη θα είναι στα χέρια σου.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More