Νατάσσα: “Έπεσα τυχαία πάνω σε έναν πρώην μου…”

Καλησπέρα!

Εδώ και αρκετούς μήνες φλερτάρω με κάποιον που μου αρέσει πολύ, αλλά το πράγμα δεν προχωράει. Αν θα συναντηθούμε, θα είναι τυχαία έξω, αφού συχνάζουμε στα ίδια μέρη. Θα μιλήσουμε, θα φλερτάρουμε, θα πετάξουμε υπονοούμενα, θα με πειράξει, αλλά μετά τίποτα. Το πράγμα μένει εκεί. Και μιας και δεν υπήρχε κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει είχα εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες και τις προσπάθειες σε αυτόν.

Πριν λίγες μέρες όμως έπεσα τυχαία πάνω σε έναν πρώην μου. Ήμασταν για ένα μικρό διάστημα μαζί, πριν αρκετά χρόνια. Χάρηκα που τον είδα. Το ίδιο κι αυτός. Δεν χωρίσαμε άσχημα. Είπαμε να μιλήσουμε να βρεθούμε και την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε.

Μου ζήτησε να βρεθούμε, αλλά δεν μπορούσα. Όμως, σκέφτομαι να βγω μαζί του και ό,τι βγει. Ωραία είχα περάσει μαζί του, απλά δεν κόλλησε η φάση τότε και το τελειώσαμε. Δεν είναι ο τύπος για τον οποίο τρελαίνομαι, αλλά και με τον άλλον δεν δείχνει να τσουλάει η ιστορία.

Συμφωνείτε; Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Νατάσσα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Για ένα καφέ σου είπε ο άνθρωπος να βγείτε, δεν σου ζήτησε σχέση, μην προτρέχεις!!! Βγες μαζί του κ βλέπεις πως θα πάει το πραγμα…..Χαλάρωσε!

  2. συμφωνώ. βγες με τον πρωην, δες τον με καινούργιο βλέμα, μιας που έχουν περάσει κι αρκετά χρόνια απο τότε που ήσασταν μαζί και βλέποντας και κάνοντας. ένας καφές θα είναι άλλωστε, μετά θα δεις. με τον άλλον δε νομίζω νι γίνει κάτι γιατί δεν τον βλέπω να κουνιέται πέρα απο αυτό που ήδη κάνει .

  3. και γιατι σωνει και και καλα πρεπει να τσουλισει με καποιον απο τους δυο? Δηλαδη η πρεπει να φας ξαναζεσταμενο φαγητο ή να εχεις να αντιμετωπισεις μια γλυκαναλατη κατασταση φλερτ που δεν οδηγει πουθενα? Μην ανεχεστε μετριες καταστασεις και ψαξτε να βρειτε αυτο που πραγματικα θελετε οχι να βολευεστε επειδη δε βρισκετε τιποτα καλυτερο να ασχοληθειτε..ελεος

  4. Αφού το λες και μόνη σου, δεν τσουλάει με τον τωρινό, δεν κόλλησε με τον πρώην. Επομένως βρες κάποιον που να τσουλήσει χωρίς δυσκολία. Αν θες να συμβιβαστείς μέχρι τότε βγες με τον πρώην και βλέπεις. Μην προτρέχεις όμως ότι θα γίνει κάτι σοβαρό.

  5. Δύσκολο πράγμα τη σήμερον ημέρα να βρείς κάποιον να ταιριάξεις και να τσουλήσει το θέμα. Απαιτεί πολύ ωριμότητα που ελάχιστοι διαθέτουν. Καλή τύχη στη ζούγκλα του έρωτα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More