Νεφέλη: “Κι ενώ όλα αυτά είναι πολύ γλυκά, απορώ αν είναι αληθινά.”

Μπέρδεμα με κολλητό… κολλητού.

Χώρισα εδώ και κάποιους μήνες από μακροχρόνια σχέση (χωρίς ένα αντίο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) και ενώ δεν είμαι καλά συναισθηματικά και το γνωρίζω, κάτι νέο προέκυψε στη ζωή μου.

Ο Γιάννης είναι ξάδερφος και κολλητός ενός αδελφικού μου φίλου. Τον είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια και είχα την αίσθηση πως του αρέσω, αλλά χωρίς κάτι χειροπιαστό. Την ίδια άποψη είχαν και φίλες μου από κάποιες ματιές και κουβέντες και μου το είχαν επισημάνει. Όμως εμένα, ναι μεν μου άρεσε, αλλά δεν έδωσα ποτέ πραγματική σημασία, γιατί αγαπούσα πολύ το αγόρι μου για να παρατηρήσω κάποιον ουσιαστικά.

Στα χρόνια που πέρασαν είχε κι αυτός κάποιες σχέσεις, με τη μία ουσιαστική που έληξε πριν περίπου ένα χρόνο και ξέρω ότι τον πόνεσε και τον πονάει.

Ξανασυναντηθήκαμε λοιπόν και άρχισε να με προσεγγίζει. Σαν άντρας είναι κάτι παραπάνω από εμφανίσιμος και ξέρω ότι είναι και τρομερά καλό παιδί, οπότε μπήκα στη διαδικασία να τον γνωρίσω καλύτερα.

Μιλούσαμε κάθε μέρα, είτε στο τηλέφωνο είτε με μηνύματα. Ώρες ολόκληρες. Κάποιες φορές μέχρι το άλλο πρωί, χωρίς όμως υπονοούμενα κτλ. Μετά από αρκετό καιρό μας βγήκε το ερωτικό και προχωρήσαμε.

Αντί να εξαφανιστεί όπως περίμενα (όπως ο πρώην μου π.χ. μετά από εφτά χρόνια) είναι κάθε μέρα “εδώ” για μένα. Και όχι μόνο στα τυπικά “Καλημέρα”, “Τι κάνεις;”, “Καληνύχτα”, αλλά προσπαθεί να με διασκεδάζει, μιλάμε για διάφορα κτλ. Επίσης, κατευθείαν μίλησε στον κολλητό του για όσα έγιναν μεταξύ μας.

Κι ενώ όλα αυτά είναι πολύ γλυκά, απορώ αν είναι αληθινά. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι ο χωρισμός του τον διέλυσε και τον πονάει ακόμα. Ο δικός μου έχει διαλύσει εμένα…

Τα σημάδια δείχνουν ότι με βλέπει πιο σοβαρά από κάτι περιστασιακό, αλλά δεν τολμάει κανένας μας να θίξει το τι έχουμε μεταξύ μας… και πραγματικά έχω μπερδευτεί…

Νεφέλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μην επενδύεις πολύ συναισθηματικά και μην προβληματίζεσαι τόσο. Δές το σαν φλερτ κι άστο να κυλήσει να δείτε πού θα πάει. Ίσως χρειάζεται χρόνο, το ίδιο όμως κι εσύ. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, μετά από μια μακροχρόνια σχέση να ξαναβουτά κανείς αμέσως στα βαθιά.

  2. Εφόσον περνάς καλά γιατί τρώγεσαι ; Δεν υπάρχει λόγος…Το πολύ πολύ κάνεις μια συζήτηση για να βεβαιωθείς ότι και αυτός αισθάνεται καλά, που από αυτά που μας λες έτσι πρέπει να είναι.

  3. Φίλη μη δηλητηριάζεις τις καλές και όμορφες στιγμές που ζεις με αυτόν τον άνθρωπο. Έχεις φοβηθεί λόγω του πρώην που σου φέρθηκε άσχημα αλλά αυτό δεν θα πει ότι ο νυν θα σου φερθεί το ίδιο. Πρόσεξε μόνο το λόγο για τον οποίο χώρισε ( πχ μην απατάει και έτσι) και κάνε και μια συζήτηση του στυλ τι θέλει και αυτός. Τέλος το ότι σε γούσταρε από παλιά είναι πολύ θετικό.

  4. Πιστεύω οτι μας εστειλες λάθος ιστορία. Για τον επταετή δεσμό σου που “εξαφανίστηκε χωρίς ενα αντίο” πρεπει να μας πεις. Μετά θα μπορούμε να σου πούμε και για τον καινούριο. Επίσης γιατί περίμενες οτι θα εξαφανιστεί και αυτός; Είχες κάποιο σημάδι; Μου φαίνεσαι ηττοπαθής πολύ και χωρις καθολου αυτοπεποίθηση.

  5. κοριτσια σας ευχαριστω για τα σχολια σας 🙂 εχετε δικιο οτι ειναι καλυτερα να δειξει ο χρονος τι θα γινει μεταξυ μας… ισως με αγχωσε το ολο σκηνικο γιατι ημουν για πολλα χρονια “εκτος” απο το σκηνικο που περιλαμβανει καποιο φλερτ, μια νεα γνωριμια κτλ. Χθες που πηγαμε για ενα ποτο του το ειπα και απαντησε οτι δεν εχει σκοπο να με πιεσει με την συνεχομενη επικοινωνια ή να μου προκαλεσει προβληματα, αλλα θελει να δοκιμασουμε οποτε θα το συνεχισω στο χαλαρο και οπου βγαλει Χ τον πρωτο καιρο ειδικα και ηττοπαθεια με επιασε και ανασφαλεια και τρελα μην σου πω… και λιγα ειπες. Ειναι οτι πιο σκληρο εχω ζησει απο συναισθηματικης πλευρας και με επιασε και απροετοιμαστη… ευτυχως οι φιλες και η οικογενεια μου ηταν και ειναι διπλα μου. δοξα τον θεο. Τωρα ειμαι σε φαση που αρχιζω και συνερχομαι σιγα σιγα και γιαυτο μαλλον με τρομαζει καπως το νεο σκηνικο… Ευη Απο οτι μου ειχε ανεφερει παλιοτερα ο κοινος μας φιλος, προσπαθησαν πολυ να μεινουν μαζι, καυγαδιζαν συνεχεια και τετοια και στο τελος εφτασαν στο απροχωρητο. Σε εμενα μπροστα δεν αναφερεται ποτε σε εκεινη οποτε παραπανω λεπτομερειες δεν ξερω, μονο οτι βγηκε απο την σχεση αυτη σκατα

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More