Οι δικές σας ιστορίες: “Αδικώ κάθε μέρα τον εαυτό μου…”

Δεν θα γράψω την ιστορία μου, ούτε την προσωπική μου εμπειρία. Θα γράψω για όλες εμάς που είμαστε τόσο απόλυτα δεμένες με τις ανασφάλειές μας, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας, που δεν αφήνουμε μέρα να περάσει χωρίς να τους πούμε έστω ένα καλημέρα!

Μιλάω για εσένα που ξυπνάς το πρωί και δεν είσαι χαρούμενη, γιατί δεν σε αφήνουν να χαρείς, γιατί επιλέγουν να σε βλέπουν πιο όμορφη στο καβούκι σου! Αυτές είναι οι ανασφάλειες!

Ανασφάλεια να μην μείνεις μόνη, ανασφάλεια για τα κιλά σου, ανασφάλεια για το ύψος σου, για τη δουλειά σου, για την οικογένεια που δεν έκανες, για τα χρόνια που δεν είδες! Γιατί; Γιατί να ξυπνάμε το πρωί και να κοιτάμε ένα κινητό αντί έναν καθρέφτη; Γιατί να κρυφτούμε πίσω από όλα όσα είμαστε!

Αδικώ κάθε μέρα τον εαυτό μου, τη ζωή μου και όλους όσους με βλέπουν και είναι χαρούμενοι και περήφανοι για εμένα… Αξίζει κάθε πρωί να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να λέω: “Θα μου δώσω ό,τι αξίζω και δεν θα μου στερήσω τίποτα”… στιγμές που νιώθεις πως η διάθεσή σου είναι στα χέρια του άλλου.

Προσωπικά


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ποσο δικιο εχεις!!καθε μερα ζω με αυτες τις ανασφαλειες..ειμαι σε μια σχεση που με καταστρεφει και λογω των ανασφαλειων μου οτι θα μεινω μονη μου δε μπορω να φυγω…ξεκινησα ψυχολογο και δε ντρεπομαι να το πω.πρεπει να παρουμε τη ζωη στα χερι μας με τον οποιοδηποτε τροπο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More