Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.12.2015 | 23:03

Οι δικές σας ιστορίες: “Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν...”

Οι δικές σας ιστορίες: “Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είμαι 16 χρονών, πάω δευτέρα λυκείου και μπορώ να πω εν συνειδήσει μου ή όχι μου αρέσει ένα αγόρι εδώ και δύο χρόνια. Αρχικά του άρεσα πάρα πολύ. Το έλεγε στους φίλους του, μου το έλεγαν, μου μιλούσε συνέχεια.

Μετά άρχισε να μου την πέφτει ο κολλητός του και έγινα η αιτία να τσακωθούν και να μην είναι πια το ίδιο φίλοι. Εν τω μεταξύ, μιλούσαμε συνέχεια, κάθε μέρα σχεδόν, όλη μέρα, ώσπου μετά από κάποια περίοδο -κυριολεκτικά από τη μια μέρα στην άλλη- δεν του άρεσα πια.

Άρχισε να στέλνει μηνύματα συνέχεια στην κολλητή μου τώρα και τότε άρχισε να της αρέσει κι εκείνης, χωρίς όμως να έχει διάθεση να μου το παραδεχτεί. Περνούσε ο καιρός, μιλούσαν, ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς δεν της μιλούσε καθόλου. Καθόμασταν μαζί στην τάξη, μιλούσαμε, γελούσαμε, αναζωπυρώθηκε ο παλιός μας έρωτας...Κι όμως εγώ αρνιόμουν να το παραδεχτώ σε οποιονδήποτε.

Τις προάλλες, σε ένα πάρτι, ένα παιδί ήρθε και μου έκανε ερωτική εξομολόγηση και αυτός μετά με έπαιρνε εκατό τηλέφωνα να μάθει τι και πως έγινε και γιατί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να το συνεχίσω ή να το αφήσω;

Kleiw 


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10