Παναγιώτα: “Και ερωτώ: πρέπει να πάω με τον πρώτο που θα συναντήσω;”

Καλησπέρα.

Με λένε Παναγιώτα και είμαι 26 ετών. Το θέμα μου δεν ξέρω αν είναι όντως σημαντικό ή όχι, αλλά δεν είχα ποτέ σχέση και δεν έχω κάνει σεξ. Κατά καιρούς έχω γνωρίσει άτομα, αλλά για κάποιο λόγο δεν προχώρησε η ιστορία.

Τώρα μιλάω με ένα παιδί που μου έχει δείξει ότι θέλει να προχωρήσουμε. Εγώ όμως δεν ξέρω αν θέλω. Έχω άγχος και δεν ξέρω αν το άγχος αυτό είναι επειδή το θέλω αλλά φοβάμαι ή επειδή δεν τον θέλω καθόλου.

Και ερωτώ: πρέπει να πάω με τον πρώτο που θα συναντήσω;

Παναγιώτα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ” ο πρώτος που θα συναντήσεις” είναι αυτός τώρα που μας περιγράφεις;;; !!! Είσαι 26 χρονών, όχι 16, ούτε 18, ούτε 20!! Το άγχος σε κρατάει πίσω, φοβάσαι να το κάνεις, λόγω της απειρίας σου. Αν δεν σου άρεζε, δεν θα μιλούσες καθόλου μαζί του. Όσο αφήνεις τα χρόνια σου να φεύγουν άπραγα, αυτό το άγχος θα μεγαλώνει κ θα συνηθίζεις στην ανέραστη, μοναχική ζωή. Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!! Μην περιμένεις άλλο! Ξεκίνα! Αν δεν σ αρέσει αυτός, βρε κάποιον άλλον, αλλά ξεκίνα!

  2. και μονο πο υαναρωτιεσαι αν θελεις η οχι, παει να πει πως δεν σου αρεσει πραγματικα…οποτε οχι, μηνκανεις κατι μονο κ μονο γιανα κανεις…θα βρεις καποιον με τον οποίο θα το κανεις χωρις να αναρωτηθεις πιο πρίν…θα γινει ετσι απλά,..θα ερθει μονο του χωρις να αναρτιεσαι για τιποτα…να σαι θετικη 🙂

  3. Εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα απο το αγχος σου και προσπαθει να βρει το μυαλουδακι σου δικαιολογιες για να μην προχωρησεις στο ψητο!Γι”αυτο μην το αναβαλεις και καντο μαζι του γιατι πιστευω οτι θα σου αρεσει κιολας το παιδι για να εισαι μαζι του και εννοειται οτι πρεπει οταν φτασει εκεινη η ωρα να του το πεις οτι εισαι παρθενα γιατι διαφορετικα θα σε πονεσει αθελα του.Να του το πεις για να σε προσεξει!Θα ειναι μια απο τις ωραιοτερες εμπειριες που θα ζησεις κουκλα,μην φοβασαι καθολου και ουτε προκειται να σε κοροιδεψει αν σε θελει στ”αληθεια.GOOD LUCK!!!!

  4. Πήγαινε με τον δεύτερο! Σοβαρά τωρα το θέμα σου έχει γίνει έμμονη ιδέα! Δεν γνωρίζω τι σου συμβαίνει ίσως θα επρεπε να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό.

  5. Κάνε στον εαυτό σου μια απλή ερωτηση και απαντα σε κλασματα δευτερολέπτου” τον γουστάρω???” αμα ειναι ναι η απάντηση προχώρα βουρ και ασε τα αγχη και τις βλακείες. Αν όχι πάμε για τον επόμενο και γρήγορα! Μην αφήνεις κανένα φόβο να μπαίνει εμπόδιο στην ζωή σου. Ζήστο όπως νιώθεις και με όποιον!!!

  6. Αν ήθελες κατι να γίνει θα το είχες ήδη κάνει. Δεν είναι θέμα ηλικίας αλλα θέμα επιθυμίας για τον άλλο. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι για να το κάνουμε, πρέπει να κάνουμε κάτι γιατί πραγματικα το θέλουμε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More