Παναγιώτης: “Ίσως να είμαι ο μοναδικός άνδρας που έχει αυτήν την …πρωτιά.”

Καλησπέρα!
Με λένε Παναγιώτη και είμαι 30 χρονών. Βασικά, θα ήθελα την άποψή σας για ένα θέμα που με προβληματίζει και που είναι φυσικά, οι διαφυλικές σχέσεις.

Αναρωτιέμαι, αν υπάρχουν άνδρες που, όχι απλώς απέμειναν μόνοι τους για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν απέκτησαν ποτέ σχέση με κάποια γυναίκα ούτε π.χ. για 1 μήνα και είναι μόνοι όλη τους τη ζωή. Γιατί ίσως να είμαι ο μοναδικός άνδρας που έχει αυτήν την “πρωτιά”.

Τριαντάρης, λοιπόν, ο οποίος δεν απέκτησε ποτέ κάποια σχέση. Για κακή μου τύχη, από το σχολείο ακόμα, δεν με πρόσεχαν τα κορίτσια και η ιστορία συνεχίστηκε και μετέπειτα στο ΤΕΙ ως φοιτητής. Είμαι στην κυριολεξία “αόρατος” γιατί δεν είμαι ελκυστικός. Και πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι ένας άνδρας με μπόϊ 1.65; Και η εξωτερική εμφάνιση ΜΕΤΡΑΕΙ και σας το λέω από προσωπική εμπειρία.

Που λέτε, έχω συνηθίσει στη μοναξιά μου και έχω παραιτηθεί από το φλερτ και από τις κοινωνικές εξόδους γιατί δεν νομίζω πως θα έχω κάποια τύχη. Το καλό είναι πως έχω δουλειά, για την ώρα.

Αλλά πώς είναι για έναν άνδρα, μια ζωή, χωρίς κάποια σύντροφο; Καλή, κακή; Ποια είναι η γνώμη σας.

Παναγιώτης


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γειά σου, Παναγιώτη. Όλοι πριν ξεκινήσουμε, μόνοι είμασταν. ʼλλοι μέχρι τα 13, άλλοι μέχρι τα 23, κ.ο.κ. Η εμφάνιση παίζει ρόλο, ναι. Αλλά πώς το προσδιορίζεις εσύ; Κανείς δεν είναι άσχημος ως άνθρωπος, αρκεί να φροντίζει την υγιεινή του, να σέβεται το σώμα του, να καλυτερεύει τη συμπεριφορά του και κυρίως να οξύνει τον νου του. Αν είσαι ευχάριστος, με χιούμορ, γνώστης διαφόρων θεμάτων ώστε να σταθείς σε μια συζήτηση, κλπ, τότε μπορείς να ενταχθείς σε μια ομάδα και να κάνεις γνωριμίες. Από τις γνωριμίες ενδέχεται να βρεις το ταίρι σου. Διεκδικητικός δεν πρέπει να είσαι, για να σου πω να βρεις τον στόχο σου και να τον κυνηγήσεις, αλλά δεν πειράζει. Βγες ένα βράδυ με την παρέα σου και ευγενικά πιάσε κουβέντα στα κορίτσια της διπλανής παρέας, έτσι στο φιλικό. Εγώ έξω όλο γυναικοπαρέες και αντροπαρέες βλέπω και μετά λένε ότι υπάρχει μοναξιά, οι γυναίκες άλλαξαν, οι άντρες δεν είναι “Αντρες”, και άλλα όμορφα. Δεν χρειάζεται φόβος και διασταγμός. Πώς τα κατάφερες, βρε παιδί μου, σε άλλους τομείς της ζωής σου; Στο να μιλήσεις με άλλον άνθρωπο κολλάς; Καλή τύχη!

  2. Κοιτα καμια κοντούλα.Χωρις πλακα.δεν εισαι ο μονοσ. περιποιήσου και να έχεις στοχο καποια στα μετρα σου και θα βρεθει η σύντροφοσ.

  3. Ανέβασε την αυτοεκτίμησή σου

  4. Γεια σου Παναγιώτη! Κατ’ αρχάς, θα σου πω το εξής από την προσωπική μου εμπειρία: και ο πατέρας μου 1.65 είναι (συνονόματός σου μάλιστα) και είναι παντρεμένος 32 χρόνια με τη μάνα μου, και μάλιστα όχι με συνοικέσιο. Αυτό, για να σου φύγει η εμμονή με το ύψος σου και να πάψεις να θεωρείς πως οι όχι και τόσο ψηλοί άνδρες δεν μπορούν να προσελκύσουν μια γυναίκα. Επίσης δεν είσαι ο μοναδικός άνδρας που δεν έχει σχέση σε αυτή την ηλικία, πάψε να θέτεις ως κριτήριο όσα σου έχουν μάθει (ότι μέχρι τα 30 του ο άνδρας πρέπει να έχει πάει με πολλές γυναίκες, να έχει πολλές σχέσεις), είναι όλα ανοησίες που καταπιέζουν τους ανθρώπους. Στο δια ταύτα τώρα: νομίζω πως για το γεγονός ότι δεν είχες ποτέ καμία σχέση φταίει αποκλειστικά και μόνο η χαμηλή αυτοεκτίμησή σου. Κάνε λοιπόν το εξής απλό: πάρε ένα χαρτί και γράψε σε δύο στήλες τα θετικά και τα αρνητικά σου χαρακτηριστικά. Όχι όμως μόνο τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης αλλά και της προσωπικότητάς σου (πχ είμαι ευχάριστος, ευγενικός, αλληλέγγυος με τους ανθρώπους κλπ). Είμαι βέβαιη πως στο τέλος θα δεις ότι τα προτερήματά σου είναι περισσότερα από τα ελαττώματα κι ότι έχεις περισσότερες αρετές από αυτές που νομίζεις. Στη διαδικασία αυτή μπορείς να εμπιστευτείς έναν κοντινό σου άνθρωπο, πχ έναν καλό φίλο ή ένα μέλος της οικογένειάς σου -δεν είναι κακό να ζητήσεις αυτή τη βοήθεια. Πολλές φορές οι δικοί μας άνθρωποι βλέπουν σε εμάς περισσότερα από όσα μπορούμε να δούμε εμείς εξαιτίας της θολής μας κρίσης. Σε δεύτερο επίπεδο, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αναπτύξεις ξανά την κοινωνικότητά σου. Βγες με φίλους, όχι απαραίτητα για να την “πέσεις” σε όποια κοπέλα βλέπεις, απλώς για να περάσεις καλά και να βγεις λίγο από το σπίτι. Τρίτον, βρες κάποια ενδιαφέροντα, κάποιο χόμπι, με το οποίο θα μπορέσεις ενδεχομένως να γνωρίσεις νέα άτομα, νέες κοπέλες κλπ. Το να βγαίνουμε συνεχώς με τους ίδιους ανθρώπους ανακυκλώνοντας τα ίδια δεν βοηθάει. Πρώτα όμως πρέπει να αποβάλεις το σύμπλεγμα κατωτερότητας που σε βασανίζει, είσαι νέος άνθρωπος και είναι κρίμα να φεύγει η ζωή μέσα από τα χέρια σου. Καλή τύχη!

  5. Παναγιώτη, δεν μετράει το ύψος, έχω πολλούς γνωστούς που έχουν παντρευτεί ή έχουν σχέση με πιο ψηλές γυναίκες, Ρε Παναγιώτη!!! και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης (ηθοποιός ) είναι κοντός αλλά έχει κοπέλα !!! Τι άλλο να σου γράψω για να καταλάβεις Ότι : Οι άνθρωποι βλέπουν σε εμάς αυτό που επιτρέπουμε εμείς να δούνε !!!! Είσαι νέος, περιποιήσου τον εαυτό σου , βρες το στυλ που σου ταιρίαζει στο ντύσιμο, φτιάξε μαλλία ,μουσι, αρωματίσου βάλε το χαμόγελό σου, την εξωστρέφια σου και βγες έξω Ρε Παναγιώτη με φίλους .Ανοιξε τα μάτια σου , ψάξε προσεκτικά για να βρεις τα κοριτσια που ψαχνουν για αγόρια με μεγάλη καρδιά !!!!!! Ξεκούνα Παναγιώτη !!! Και μην φοβηθείς τις χυλόπιτες εξάλου όλοι Τρώμε !!!

  6. υψος 1.65 δεν σε κανει κοντο. μια χαρα ειναι. πρεπει να αποδεχτεις οτι εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα που σε εμποδιζει να ζησεις καλυτερα.οταν το καταλαβεις αυτο πηγαινε σε ενα ψυχολογο. ελπιζω να το καταλαβεις οσο πιο γρηγορα γινεται

  7. Παναγιώτη καλησπέρα.Με λένε Νίκο είμαι 39 χρονών και βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα και έχω ύψος 1,78 που δε το λες λίγο! Αλλα είναι τα θέματα σου και όχι το ύψος σου που δεν βρήκες κάποια κοπέλα μέχρι σήμερα.Εγώ πχ πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια που με οδήγησαν ώστε να γίνω εσωστρεφής και μετέπειτα μου βγήκε σε “μίνι” κατάθλιψη,την οποία αρνιόμουν να δεχθώ ότι έχω και έχασα πάνω απο 10 χρόνια.Δουλειά και εγώ έχω απο τα 22 μου σταθερή και πρακτικά τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα μόνος μου σπιτι-δουλειά-σπίτι και μοναχικές βόλτες αποφεύγοντας γενικότερα να έρθω σε συναναστροφή με ανθρώπους.Πως είναι έτσι η ζωή? Σκατά είναι αλλά κάποια στιγμή συνηθίζεις.Αν αναρωτιέσαι τι κάνω απο θέμα σεξ,μέχρι τα 35 μου ήμουν παρθένος.Τότε ας πούμε μου την “βίδωσε” και προσπάθησα να βγω έξω και να φλερτάρω.Εκει διαπίστωσα ότι καμμιά σοβαρή γυναίκα δεν θα δει ερωτικά έναν άντρα που έφτασε 30+ χρονών και είναι ακόμη παρθένος!! Δύσκολα στο “συγχωρούν” αυτό αν η τσέπη σου δεν έχει 4ψηφιο νούμερο € κάθε μήνα.Ανεξάρτητα του τι θα σου πουν οι αναγνώστριες της σελίδας ότι μετράνε άλλα πράγματα.Οι μόνες που παίζει να σε δουν κάπως αλλιώς είναι οι 28-40 που έπεσαν σε “μαλάκες” που τις ξεζούμισαν,τις εκμεταλλεύτηκαν και τώρα πια απέκτησαν φουλ ψυχολογικά,άλλαξε προς το χειρότερο η εμφάνιση τους και φυσιολογικός άνδρας δεν θα τις κοίταγε καν.Αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό,θα σου πω πήγαινε κάνε μια εγγραφή στο πιο γνωστό φόρουμ ψυχολογίας στην Ελλάδα,”κλάψου” λίγο και σε διαβεβαιώνω ότι θα βρεις τέτοια άτομα..Εγώ βρήκα και φρίκαρα εντελώς.Και αφού είδα και απόειδα ξεκίνησα να πηγαίνω σε call girls και είναι ότι καλύτερο έχω κάνει για εμένα. Αν είσαι ακόμη παρθένος,θα σου πω να κάνεις το βήμα.

  8. ενταξι βρε παναγιωτη 30 χρονων εισαι δεν εισαι 60. και ισωσ οι συγκιριες και η τυχη οδηγησαν στο να μην κανεις καποια σχεση εωσ τωρα..ισως και εσυ απο τη πλευρα σου δεν εισαι και τοσο ανοιχτος ωστε να προχωρησεις σε μια σχεση.Να βγαινεις να περνας καλα να αισθανεσαι πληρης με τον εαυτο σου και θα δεις που ολα θα ερθουν

  9. Γεια σου Παναγιωτη και Νίκο, Βασικά και εγω μια απο τα ιδια σαν και εσάς… 39 χρονών και λιγο-πολυ βιώνω τα ίδια με εσας. Ο Νίκος σου έδωσε καλές συμβουλες btw… Εγω αυτό που θέλω να πώ απο την μεριά μου είναι ότι πρέπει να πάψουμε να αυτοτιμωρουμαστε και θεωρουμε οτι είμαστε άρρωστοι. Το να είναι κανείς μοναχικός είναι ένας τρόπος ζωής όπως όλοι οι άλλοι. Το να κάνεις πράγματα μόνος δεν είναι ουτε κακό ουτε άρωστό. Η γ@..νη η κοινωνία που ζούμε προωθεί αυτό γιατί πρέπει πάντα να έχει κάποιος “στην απέξω” Έτσι και το καταλάβουμε αυτό τότε θα μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή σου και να είσαι ευτηχισμένος. Στο κάτω-κάτω της γραφής, αυτό δεν είναι το ζητουμενο; Μετά όλα θα έρθουν στην θέση τους.

  10. ʼκουσέ με λίγο. Δεν υπάρχει κάποιος φίλος σου που να είναι ελεύθερος για να βγείτε μαζί? Ή κάποιος που να έχει μία ξαδέλφη, φίλη της κοπέλας του κτλ? Δεν γίνεται να μην υπάρχει κάποια κοπέλα στο περιβάΛλον σου που να γνωρίζει κάποια που να μην έχει σχέση!!!!!!! Τόσες γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω! Μην σκέφτεσαι τα μειονεκτήματά σου! Αυτοπεποίθηση θέλει και ειλικρίνεια! Αυτό θέλουν οι γυναίκες! Α! και ρομαντισμό!!!!!

  11. Μάλλον χαιδευεσαι… υπάρχουν 1000+ άντρες κοντοί που είναι κοινωνικοί, χαρισματικοί, πανέξυπνοι, πλούσιοι, με χιούμορ κλπ. η ομορφιά είναι υποκειμενική.
    Βλ. πολλούς διασήμους επίσης… Τομ Κρουζ π.χ. ήταν κοντός κ πριν γίνει διάσημος!
    Σηκω από την καρέκλα και βγες από το κουκούλι σου. Υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες που θα σε προσέξουν. Κοίτα γύρω σου απλώς.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More