Πένυ: “Με φοβίζει πολύ η ιδέα του να είμαι μόνη μου στα φοιτητικά μου χρόνια μέσα σε ένα σπίτι.”

Γεια σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Είμαι 19 χρόνων και κατάφερα να έχω την ευκαιρία να σπουδάζω εδώ και ένα χρόνο σε μια μεγάλη πόλη. Είμαι τυχερή γιατί με ενδιαφέρει πολύ η σχολή μου, αν και η ζωή σε μια μεγαλούπολη με άγχωνε από πριν. Αλλά όταν ήρθα αποφάσισα να το δω πιο θετικά μιας και το αντικείμενό μου δεν υπάρχει σε κάποια επαρχιακή πόλη.

Αυτό που με στεναχωρεί εδώ και αρκετούς μήνες είναι το θέμα της φιλίας στα φοιτητικά χρόνια. Τον πρώτο καιρό στη σχολή γνώρισα πολύ λίγα άτομα, αν και έκανα μερικές κινήσεις, αλλά αυτό δεν με απογοήτευσε.

Με τα κορίτσια που ας πούμε κάναμε παρέα είπα να κάνω εγώ προσπάθειες να βγούμε, οι οποίες όλες έπεσαν στο κενό. Φανταστείτε ότι δεν έχουμε βγει ποτέ μετά τις 9 το βράδυ για ένα ποτό. Δυστυχώς με την εξεταστική τα πράγματα γίνονται χειρότερα με αποτέλεσμα να μην απαντήσουν καν σε μήνυμά μου για να βγούμε μια βόλτα. Πιστεύω ότι μετά το καλοκαίρι δεν θα μιλάμε καν.

Με φοβίζει πολύ η ιδέα του να είμαι μόνη μου στα φοιτητικά μου χρόνια μέσα σε ένα σπίτι και ανησυχώ πως του χρόνου δεν πρόκειται να αποκτήσω ούτε μία φίλη, γιατί οι παρέες έγιναν ήδη και νιώθω πως κανένας άλλος δεν είναι στην ίδια κατάσταση με εμένα.

Θέλω κάτι να κάνω αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι ακριβώς θα ήταν σωστό και αποτελεσματικό…

Ευχαριστώ και πάλι!!!
Πένυ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More