Ρ.: “Γιατί δεν μπορεί κανείς να με δει στα σοβαρά;”

Είμαι πλέον στα 33 μου και μόνη μου αρκετό καιρό. Κάποιες φορές με απασχολεί πολύ έντονα η μοναξιά μου, ενώ άλλες σχεδόν καθόλου.

Τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου γνωρίζω άνδρες που δεν θέλουν κάτι από εμένα παρά μόνο μερικές ώρες ηδονής. Κάποιοι από αυτούς λένε ότι έχουν κοπέλες, άρα εμμέσως πλην σαφώς μου λένε να μην περιμένω κάτι παραπάνω, ενώ κάποιοι άλλοι ότι θέλουν απλά σεξ… Και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν απλά την επιβεβαίωση από εμένα. Ενώ με έχουν κυνηγήσει και δείξει αυτοί το ενδιαφέρον τους αρχικά, όταν βλέπουν ότι θέλω να τους γνωρίσω καλύτερα, τότε εξαφανίζονται, δηλαδή μένουμε στη φάση του φλερτ και χωρίς σεξ.

Μου έχει συμβεί πολλές φορές με άνδρες μεγαλύτερούς μου και όχι με πιτσιρίκια, και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν από εμένα μόνο σεξ; Δεν είμαι καμιά γυναικάρα που να χαζεύουν όλοι στο πέρασμά μου! Ναι είμαι αρκετά όμορφη κοπέλα, αλλά είμαι κοπέλα και όχι γυναίκα, με την έννοια ότι είμαι πολύ απλή στο ντύσιμό μου.

Επίσης, με βάζει και σε πολλές σκέψεις όλο αυτό, ότι ίσως να είμαι ηλίθια και χαζοχαρούμενη, ότι δεν είμαι και κάτι σπουδαίο για να πει κάποιος “εγώ αυτήν την κοπέλα τη θέλω δικιά μου και μόνο!”, και απλά τους αρκεί το σεξ μαζί μου, κάτι που παρεμπιπτόντως δεν έχει γίνει με κανέναν από αυτούς!

Δεν καταλαβαίνω… Είμαι δραστήρια, κοιτάω τη δουλειά μου και ταυτόχρονα και τη μόρφωσή μου, δεν παίζω δεξιά – αριστερά και όμως όλοι οι άνδρες μου φέρονται σαν να έχω μια στάμπα στο μέτωπο ότι τους περιμένω. Γιατί δεν μπορεί κανείς να με δει στα σοβαρά; Γιατί δεν μπορεί να προσπαθήσει κάποιος για μένα όπως προσπαθώ και εγώ όταν μου αρέσει κάποιος άνδρας; Υπάρχει γιατρειά στην ηλικία που είμαι ή τελικά ισχύει η παροιμία “όλες οι καλές πιασμένες και οι ελεύθερες χ…μένες”;;;

Και στην τελική, να τον περιμένω τον αμοιβαίο έρωτα (δεν θέλω ευχολόγια, την αλήθεια θέλω) ή να αποδεχτώ ότι όλη η υπόλοιπη ζωή μου θα είναι με αντίστοιχες περιπτώσεις ανδρών;

Ρ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είσαι πολύ εύκολη ! Μην πέφτεις στο κρεβάτι τόσο εύκολα, και θα βρεθεί κάποιος να σε δει σοβαρά

  2. @Λέλα, την παλεύεις κοπέλα μου; Σε καμία σχέση μου δεν περίμενα πάνω από 2 εβδομάδες και μια χαρά με πήραν όλοι στα σοβαρά. Για να γυρίσω στο θέμα, Ρ., πρέπει να τα βρεις εσύ με τον εαυτό σου πρώτα, και ενδεχομένως να σταματήσεις να κοιτάς βλαμμένους και αυτό θα αλλάξει. Εγώ βλέπω μια μιζέρια και ανασφάλεια οπότε λογικό να μη θέλει ο εκάστοτε άντρας να δεθεί. Επίσης, γυναίκες είμαστε, δεν πρέπει να κυνηγάμε εμείς στην αρχή… Αν τους κυνηγάς συνεχώς εσύ πάλι χάνουν το παιχνίδι…

  3. Φυσικά και να τον περιμένεις τον αμοιβαίο έρωτα. Πρέπει όμως να πείσεις τον εαυτό σου να μην ελκύει αυτά τα άτομα που λες, που σε θέλουν μόνο για σεξ ή είναι δεσμευμένα. Σου αξίζει μια σχέση που θα είναι μόνο για σένα και θα σε θέλει γι αυτο που είσαι. Πρέπει να δείχνεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Σκέψου ότι είσαι γυναίκα και όχι κοπέλα όπως λες, ντύσουν πιο γυναικεία αν αυτό θα βοηθήσει και κάνε εσύ το παιχνίδι και όχι οι άντρες.

  4. Οτι λέει η Λελα. Για να σε παρουν στα σοβαρά πρέπει να παίρνεις εσυ στα σοβαρά τον εαυτό σου και να έχεις αξιοπρέπεια. Αν είσαι “ευκολή” θα σε κάνουν περα. Κανένας άνδρας δε θελει μια “ευκολη” γυναίκα δίπλα του. Αν δε σε θελει καποιος Μία, εσύ δε θα τον θέλεις 10. Με το ζόρι δε γινεται τίποτα. Αυτό εννοώ σαν αξιοπρέπεια.

  5. Αν διαβάσατε καλα, λέει πως δεν κοιμήθηκε μαζί τους!! Έπειτα με τόσα περιστατικά μαζεμένα πως να μη φτάσεις σε σημείο μιζέριας; Ρ. Και εγώ συμπάσχω μαζί σου. Περιμένω εκείνον τον ενα. Οπου ένας βέβαια δεν σημαίνει τίποτα από τα εξής:πλούσιος πετυχημένος, ωραίο αμάξι δουλειά σπίτι κλπ… απλά ο άνθρωπος που θα έρθει και θα κουμπώσει στη ψυχή σου και θα σε καταλαβαίνει και θα είναι εκεί για σένα και όχι για κάτι άλλο. Να επισημάνω πως πι άντρες περισσότερο από ποτέ ψάχνουν πολυ το χρήμα. Έχω αποιρες τέτοιες περιπτώσεις. Εύχομαι καλή τύχη και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα ρθει και για μας αυτό που είναι για να μείνει!

  6. Τίποτε το ιδιαίτερο στην εξομολόγηση. Κλασσική περίπτωση ξεπέτας/καβάτζας για παντρεμένους, δεσμευμένους, μεσήλικες. ʼλλη μία ανασφαλής, προβληματική γυναίκα που ψάχνει την επιβεβαίωση από τον άντρα κάποιας άλλης ενώ υπάρχουν τόσοι ελεύθεροι εκεί έξω. Αλλά ξέχασα: οι ελεύθεροι δεν σας κάνουν το “κλικ”, έτσι δεν είναι; Μόνο για λύπηση είναι το είδος γυναίκας που αντιπροσωπεύεις…

  7. Σιγουρα δεν είναι μονο δικό σου λάθος. Οί σχέσεις εχουν γίνει δύσκολες και κυκλοφορούν πολλοί βλάκες για να τους πω ευγενικά ….Το φαινόμενο είναι οτι οι περισσότεροι δεν θέλουν δεσμέυσεις γενικά– είτε γιατι δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι , είτε γιατι απλά δεν είναι μέσα τους έτοιμοι για κάτι τέτοιο . Κυριώς λόγω ανωριμότητας και ανασφάλειας . Και θέλω να σου πω οτι και οι γυναίκες το κάνουν δεν είναι μονο θέμα των ανδρών αυτό . Σύνεχισε το ψάξιμο, καλή τύχη και μην χάνεις το κουράγιο σου . Καποια στιγμή θα βρεθέι και για σένα αυτο που ψάχνεις φτάνει να μην τα παρατήσεις γιατι τοτε σίγουρα δεν θα το βρείς ποτέ.

  8. Aγαπητε Ποσειδώνα,μισούμε τους αλλους γιατι μισούμε τους εαυτούς μας.

  9. Εγω θα διαφωνησω με την Λελα.Τα εχω δοκιμασει και τα δυο.Αν καποιος θελει θελει θα συνεχισει, αν καποιος παλι οχι θα παει στην επομενη(ειτε κοιμηθεις μαζι τους ειτε δεν κοιμηθεις ).Το θεμα ειναι οτι οι σχεσεις εχουν δυσκολεψει αρκετα.Εγω μενω εξωτερικο και τα πραγματα απο γνωστες και φιλες εδω ειναι ακομα δυσκολοτερα.Για μενα μη το βαζεις κατω προσπαθησε οσο μπορεις και γνωρισε κοσμο.Και μια συμβουλη, οταν βγαινεις ραντεβου να ακους προσεκτικα τι σ λεει ο αλλος και να μην ακους αυτα που θελεις.γιατι εκει χανεις τον χρονο σου.Δεν φταις σε καμια περιπτωση εσυ.Να προσπαθησεις να βρεις αυτο που θελεις γιατι ετσι θα εισαι ευτυχισμενη.Και δεν θελω να ακουω αποψεις απο κοπελες με μακροχρονιες σχεσεις συμβιβασμου και φοβου να μη μεινουν μονες τους.:)Καλη τυχη!

  10. Αγαπητή παρορμητική κερασφόρα, παραφράζοντας τον Ηράκλειτο σου απαντώ: “Ιδεῖν οὐκ ἐπιστάμενος (τα γραφθέντα) οὐδ’ εἰπεῖν”. Καλές γιορτές

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More