Ράνια: “Από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι του όλα πάγωσαν και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί.”

Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια, όταν εγώ πήγαινα ακόμα σχολείο, σε κοινή παρέα. Τον ήθελα σαν τρελή, αλλά αυτός δεν μου έδινε καμία σημασία. Δεν το έβαζα όμως κάτω. Επέμενα. Ήμουνα σίγουρη ότι θα καταφέρω να τον κατακτήσω, παρ’ όλη την αδιάφορη συμπεριφορά του.

Τελικά τίποτα. Γνώρισα κάποιον άλλον και ξεχάστηκα. Πάντα ένιωθα κάτι όταν τον έβλεπα, σταμάτησα όμως να τον διεκδικώ. Μέχρι που ένα βράδυ, συναντηθήκαμε έξω σε κάποιο μπαρ τυχαία. Εκείνος με την παρέα του, εγώ με τη δική μου. Καταλήξαμε, περίπου τα ξημερώματα να φιλιόμαστε, αλλά μέχρι εκεί.

Από την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου. Χώρισα και σκεφτόμουν μόνο αυτόν. Μετά από εκείνο το βράδυ όμως δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία. Τον έψαξα στο Facebook, τον βρήκα, γίναμε φίλοι, είπαμε να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή, αλλά αυτή η στιγμή δεν ήρθε παρά μόνο αρκετό καιρό μετά.

Εγώ ήμουνα αυτή που έκανα ξανά την πρώτη κίνηση, έστειλα μήνυμα, και τελικά βρεθήκαμε. Ήταν τέλεια. Μου μιλούσε όμορφα, με φιλούσε συνέχεια, με κοιτούσε σαν ερωτευμένος κι εκείνος. Καταλήξαμε σπίτι του και δεν μείναμε μόνο στα φιλιά. Το πρωί ήταν όλα ακόμα πιο όμορφα. Μου έφτιαξε πρωινό, με πείραζε, μου έδινε διάφορες υποσχέσεις.

Από τη στιγμή που έφυγα από το σπίτι του όλα πάγωσαν και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Στο τηλέφωνο ήταν απότομος, στα μηνύματα δεν απαντούσε καν. Γιατί; Εκείνος έδινε τις υποσχέσεις όχι εγώ… Δεν κατάλαβα τίποτα από τη συμπεριφορά του. Ok, καταλαβαίνω ότι ίσως να ήθελε να κάνει απλά σεξ και τίποτα άλλο. Όλα αυτά που έλεγε όμως, γιατί;

Ράνια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είπε…ξείπε! Τόσο απλά! Μην κολλάς στα λόγια, τις πράξεις να κοιτάς!

  2. Μάλλον τα έχει με άλλη… Κλασική περίπτωση! Μην χαλάς καν το χρόνο σου!

  3. Επειδή μου έχει τύχει παρόμοια ιστορία θα σου πώ τα εξής…..Ο τύπος εκείνο το βράδυ ήθελε να περάσει όμορφα…εσυ ήσουν εκει διαθέσιμη ,τον κυνηγούσες εδω΄και καιρό και το ήξερε …ε, δεν ήθελε να γίνει και ξερά το όλο πράγμα …βρεθήκατε, σου έλεγε κάποια λογια που του έβγαιναν –εκείνη την στιγμή —αλλά την άλλη μέρα οταν πέρασε αυτή η φάση και το ξανασκέφτηκε το όλο πράγμα προφανώς το μετάνιωσε ….—Ισως επειδή δεν σε επέλεξε ποτέ αυτός , εσύ τον κυνηγούσες μονίμως οπως γράφεις ….Αρα για κάποιους λόγους προσωπικούς του όλο αυτό μπορεί να το είδε σαν “λάθος” ….Γι αυτό δεν είχε και λόγο να το συνεχισει παραπέρα …για αυτο και η ψυχρότητα και η απομάκρυνση ….Θα σε συμβούλευα να απομακρύνθεις απο αυτον και να μην δώσεις συνέχεια στην όλη ιστορία ….Το γιατι σου έλεγε λόγια και υποσχέσεις προφάνως ήταν της στιγμής …Δηλάδη έτσι του βγήκε εκεινη την ώρα , ετσι έκανε …αφου ομως δεν το συνέχισε και για παραπέρα δεν τα εννοούσε …..Σε γενικές γραμμές όλες οι ιστορίες έρωτα πρέπει να είναι ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ …Δεν αξίζει να κυνηγάς εναν άνθρωπο ο οποίος δεν σε θέλει εξ αρχης …..Ακόμα και να τον καταφέρεις κάποια στιγμή σίγουρα παρακάτω θα σηκωθεί να φύγει όπως έκανε και αυτός εδώ …Μην σπαταλάτε λοιπόν χρόνο και συναίσθημα σε καταστάσεις μη αμοιβαίες και τραβηγμενες απο τα μαλλιά ….Γιατι απλά δεν αξίζει …..Ξεκόλλα λοιπόν το μυαλό σου απο αυτόν και κοιταξε να βρείς κάποιον που να σε θέλει 100% και οχι 10% και με το ζόρι ….

  4. Η περίπτωση σου μου θύμισε μια παλιά ιστορία δική μου, βέβαια στο σεξ δεν φτάσαμε, αλλά θυμήθηκα τι χαζομάρες έλεγε για να με ρίξει…… Μέχρι και πως ονειρεύεται τον γάμο του μου είχε πει χωρίς καν καλά καλά να έχουμε σχέση…………………….. Το κορυφαίο που είχα ακούσει…ότι πρέπει να κάνει σεξ πρώτα με μια κοπέλα για να δει αν ταιριάζουν και μετά να ξεκινήσει σχέση….. Μη μασάς….πόνα γιατί και αυτό καλό είναι ειδικά αν είσαι μικρή, ο πόνος είναι πιο γλυκός στις μικρές ηλικίες, αλλά προχώρα μπροστά.

  5. Γιατι είναι κωλόπαιδο! Νά γιατί! Και εσύ με τέτοια αδιαφορία που σου δείχνει αλλά ασχολείσαι, μάλλον τα ζητάει ο οργανισμός σου!

  6. Αίσθηση μου είναι, ότι αυτός βρίσκεται σε σχέση και απλά ήθελε να περάσει κάποιες όμορφες στιγμές μαζί σου. Εσύ πέρασες τέλεια (κράτα το αυτό), σου έφυγε το απωθημένο, προχώρα παρακάτω! Φιλιά!

  7. Καλα μας δουλευεις? Ουσιαστικα ποτε δε σε ηθελε. Εσυ τον κυνηγουσες επιμονα και εκεινος απλα ανταποκριθηκε μονο μια φορα. Τι ηθελες να κανει οταν ησασταν μαζι? Να σε βριζει? Αν υποσχεθηκε κατι παραπανω και δεν το τηρησε ειναι αισχρος. Το θεμα ειναι οτι ακομη και ετσι να ειναι εσυ γιατι επιμενεις? Προχωρα παρακατω και μην ασχολεισαι αλλο με αυτον γιατι απλα θα πληγωνεσαι. Να εχεις πιο ψηλα τον εαυτο σου.

  8. Είναι το εφέ της οξυτοκίνης μετά το σεξ, που φέρνει την ψευδαίσθηση του “δεσίματος” με τον άλλον, οπότε και σου είπε όσα σου είπε. Πάντως, είδες κι από μόνη σου ότι όσο κι αν προσπάθησες, με τις καλύτερες προθέσεις και τα ομορφότερα αισθήματα απέναντι στον άλλον, τελικά δεν έδεσε η σχέση σας. Συμφωνώ με τη Demy, μην τραβάς καταστάσεις από τα μαλλιά άλλη φορά. Αν κάποιος σε θέλει, άσε τον να κάνει την κίνησή του, μην αγχώνεσαι και τα κάνεις όλα εσύ. Καλές οι πρωτοβουλίες, αλλά δεν μπορείς συνεχώς να είσαι εσύ αυτή που θα τον ψάξει, θα επικοινωνήσει, θα ξεκινήσει κάτι… Στο τέλος νιώθεις ότι είναι λες και σου κάνει χάρη που φιλιέται μαζί σου. Όχι καλή μου. Όσο γι’ αυτόν, μη βασανίζεσαι για υποσχέσεις που έδωσε και δεν τήρησε ή για το γιατί δεν θέλησε τίποτα παραπάνω μαζί σου. Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε, τις πράξεις να κοιτάς, στις οποίες, να είμαστε δίκαιοι, αυτός δεν είναι να τον κατηγορήσεις… Οι πράξεις του φώναζαν ότι δεν ενδιαφερόταν και το ότι σου απάντησε σε μια δέκατη απόπειρά σου να βγείτε, ΟΚ… Big deal. Ο επιμένων δεν νικά τελικά, τουλάχιστον όχι μακροπρόθεσμα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More