Ρία: “Μέχρι που μία μέρα άκουσα κατά λάθος μία συνάδελφο στη δουλειά να λέει…”

Την πρώτη φορά που έγραψα σε αυτήν τη σελίδα με βοηθήσατε πολύ…
Τώρα θέλω πάλι τις συμβουλές σας!

Πριν τρεις μήνες γνώρισα έναν τύπο στη δουλειά που στην αρχή τον πέρασα για γκέι επειδή είναι διαχυτικός με όλον τον κόσμο. Δεν του έδωσα σημασία μέχρι που άρχισε τις αγκαλιές και τα πειράγματα με κάθε ευκαιρία που έβρισκε… Μου έστελνε μηνύματα, με καλούσε στο γραφείο του να τον δω να δουλεύει, με καλούσε στο μαγαζί που δούλευε περιστασιακά τα απογεύματα…

Μιλούσε σε όλον τον κόσμο για μένα και συχνά μου έλεγε μπροστά σε όλους πώς με φαντάζεται σε μερικά χρόνια. Λόγω κάποιων ατυχημάτων, τον είδα καναδυό φορές με το μποξεράκι και η θέα δεν με άφησε ασυγκίνητη. Παρόλα αυτά κράτησα συγκρατημένη στάση επειδή τον βλέπω φιλικό με όλον τον κόσμο και δεν θέλω να εκδηλώσω ενδιαφέρον αν δεν κάνει ξεκάθαρη κίνηση.

Το καλοκαίρι πήγε διακοπές – δουλειά στο χωριό του. Από τη μία κρατήσαμε επαφή με μηνύματα αλλά είναι αρκετά πιο χαλαρός έως τυπικός μαζί μου πια. Ήμουν πεπεισμένη πως είχα παρεξηγήσει τις προθέσεις του για μένα μέχρι που μία μέρα άκουσα κατά λάθος μία συνάδελφο στη δουλειά να λέει πως πριν φύγει έκανε μία κουβέντα μαζί του στην οποία τον ενημέρωσε ότι είμαι σε σοβαρή σχέση (έχει μείνει πίσω στα ερωτικά μου η κοπέλα). Επίσης τον συμβούλεψε να μην είναι τόσο φιλικός μαζί μου γιατί έχουν αρχίσει να σχολιάζουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι.

Οπότε τώρα ξέρω γιατί είναι πιο τυπικός μαζί μου, ξέρω ότι ενδιαφέρεται ή τουλάχιστον ενδιαφερόταν, ξέρω ότι δεν θα κάνει καμία κίνηση, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Το να του στείλω μήνυμα στο άσχετο για να τον ενημερώσω πως είμαι διαθέσιμη δεν φαίνεται λογικό. Θα μπορούσα να μιλήσω στην κοπέλα με την ελπίδα να θελήσει να τον ξανασυμβουλέψει, όμως αυτά τα κάνουν στο λύκειο. Και ούτε μου αρέσει όταν ανακατεύονται τρίτα άτομα. Θα μπορούσα να περιμένω να γυρίσει και να κάνω κίνηση εγώ… Αλλά πρώτον δεν είναι του στυλ μου, δεύτερον φοβάμαι για το τί μπορεί να του έχει πει η άλλη και τρίτον φοβάμαι τα σχόλια στη δουλειά.
Εσείς τι μου προτίνετε;

Ρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γεια σου, Ρία μου! Λοιπόν, εγώ στη θέση σου σίγουρα δε θα έμπλεκα στην υπόθεση τρίτα άτομα, το πιο πιθανό είναι να μην κάνουν καλό, όχι απαραίτητα από ζήλια ή κακία. Θα αργήσει να επιστρέψει ο συνάδελφος;

    Αν όχι, κάνε εσύ την κίνησή σου όσο κι αν δεν είναι του στυλ σου. Δε λέω να κάνεις κάτι το κραυγαλέο, αλλά αν είσαι λίγο παραπάνω φιλική μαζί του, χαμογελάσεις και τον κοιτάξεις κάπως, θα το πιάσει το νόημα πιστεύω. Επίσης, αν μιλήσετε για το πώς περάσατε τις διακοπές, μπορείς κάπως να αναφέρεις ότι είσαι μόνη. Πχ να πεις ότι πήγες διακοπές με φίλες κ.ο.κ.

    Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να προσέξετε και να κρατήσετε διακριτική στάση στη δουλειά, γιατί οι κουτσομπόληδες και οι καλοθελητές δε λείπουν… Και το λέω από προσωπική εμπειρία!

    Καλή τύχη!

  2. χμμ σου έκανε χαλάστρα η συνάδελφος ε;; ρε τις γυναίκες ζήλια… Απορία: με το μποξεράκι πώς τον είδες;; Τι είδους δουλειά κάνετε; Εγώ γιατί δεν βλέπω ποτέ κανένα συνάδελφο με το μποξεράκι ούτε κατα ατύχημα;;;

  3. ΤΙ ΗΘΙΚΟΤΗΣ “τον είδα καναδυό φορές με το μποξεράκι και η θέα δεν με άφησε ασυγκίνητη”… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΗΞΤΟΝ ΟΤΙ ΘΕΣ ΓΑΜΟ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ. ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ…

  4. Η άλλη κοπέλα προφανώς ζηλεύει και κακώς ανακατεύτηκε. Αυτός πάλι δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει μόνος του ώστε να σε πλησιάσει? Το πιο απλό που ρωτάει ένας άντρας όταν ενδιαφέρεται είναι¨είσαι μόνη αυτό τον καιρό?¨ κυρίως από τη στιγμή που υπάρχει συχνή επικοινωνία μεταξύ σας όπως λες. Τα πράγματα είναι απλά. Του λες να πιείτε ένα καφεδάκι και βγαίνετε και τα συζητάτε όλα, ντόμπρα απλά και ξεκάθαρα χωρίς ενδιάμεσους και βλακείες. Η συμπεριφορά σου/σας είναι του δημοτικού. Τέρμα ανώριμοι.

  5. τί μας λες ρε Γιώργο; σου ζητάνε κ εσένα ΚΛΑΣΙΚΑ γάμο και παιδιά οι γυναίκες; δεν έχω διαβάσει αντρικο λόγο πιό ανόητο κακοήθη και μισογύνικο εκτός του δικού σου,κρίνοντας απο όλα τα σχόλια που έχεις γράψει σ αυτο το σαιτ. Στο μυαλό σου μας έχεις σαν αντικείμενα, και θες να πεις ότι βρίσκεις γυναίκες που πάνε μαζί σου; Θα μου πεις πολλες κακομοίρες κυκλοφορούν. και βέβαια όταν μια γυναίκα δει έναν ωραίο άντρα με μποξεράκι θα ενθουσιαστεί!!! δεν σου αρέσει η αλήθεια;

  6. Σε ουδεμία περίπτωση μην επιτρέψεις και μην δώσεις πάτημα σε τρίτους να εμπλακούν. Όσο καλή πρόθεση κι αν έχουν τις περισσότερες φορές τα πράγματα γίνονται μαντάρα. Εφόσον έχετε επικοινωνία έστω χαλαρή και μιλάτε με μηνύματα τα πράγματα είναι πολύ ευοίωνα. Σίγουρα με αφορμή κάτι άκυρο μπορείς να αναφέρεις ότι έχεις χωρίσει και είσαι μόνη, και αυτό μπορείς να το κοτσάρεις είτε στις διακοπές πουπήγες με φίλους κτλ κτλ. είτε να το πεις και από κοντά. Όμως να είσαι προσεκτική, το ότι μπορεί τώρα να χαλάρωσε την επαφή δεν σημαίνει πως απαραίτητα τον αποθάρρυνε η σχέση που υποτίθεται έχεις. Σκεφτόμη πονηρά θα σου πω : Εφόσον φοβοσουν ότι μπορεί να είναι γκευ θα μπορούσε να συμβαίνει γ αυτό και να είναι τόσο διαχυτικός μαζί σου στο γραφείο. ʼλλωστε εφόσον ενδιαφερόταν και είχατε επαφή ανετα θα μπορούσε να σου προτείνει έναν καφέ μέχρι τώρα. Εικασίες κάνω βέβαια, εσύ κάνε κατανοητό ότι είσαι μόνη και αστον να κανει την κινηση του αν ενδιαφέρεται!

  7. μίλησέ του για αυτή τη συνάδελφο και πες του ότι σου δημιουργεί προβλήματα, ότι σε ζηλεύει, ότι λέει ψέμματα πίσω από την πλάτη σου, ότι είναι κουτσομπόλα. Πες του ότι έμαθες ότι σχολιάζει την φιλική συμπεριφορά μεταξύ σας και θύμωσες. Πες του ότι αυτόν τον εκτιμάς αλλά κάποιους συναδέλφους πρέπει να τους προσέχετε γιατί είναι κακοπροαίρετοι. Επίσης ρώτησέ τον εαν αυτή η συνάδελφος του έχει μιλήσει για σένα και αν του έχει κάνει παρατήρηση για τις αγκαλιές και τα πειράγματα που σου έκανε.

  8. Τι νέα; Θα το δείς τελικά το περιεχόμενο του μποξερακίου;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More