Ρία: “Τη μέρα που υποτίθεται πως θα γυρνούσε από το ταξίδι του… εξαφανίστηκε.”

Γεια σας,
θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας επειδή νομίζω πως είναι μία σπάνια περίπτωση.

Είμαι 22 χρονών και μιλούσα για τρεις μήνες με έναν 30άρη. Έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι οπότε είχαμε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και τηλεφώνου μόνο. Εγώ ήμουν πιο διστακτική και περίμενα να βρεθούμε από κοντά για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη για το χαρακτήρα του. Αυτός συχνά παρασυρόταν και έκανε σχέδια μέχρι και για το καλοκαίρι να είμαστε μαζί!

Το θέμα είναι ότι τη μέρα που υποτίθεται πως θα γυρνούσε από το ταξίδι του… εξαφανίστηκε. Δεν απαντούσε πουθενά. Απλά χάθηκε.

Παρ’ ότι συγκρατούσα τον ενθουσιασμό μου τόσο καιρό, είχα πιστέψει στα λόγια του. Μπορεί να ήταν υπερβολικά και βιαστικά αλλά όταν τα έλεγε πίστευα ότι τα εννοούσε εκείνη την στιγμή.

Ήμουν θυμωμένη που εξαφανίστηκε χωρίς μια λέξη, ένιωθα ότι με “εξαπάτησε”, ότι με χρησιμοποίησε όσο έλειπε και είχε μοναξιές και τώρα που γύρισε στους συγγενείς, φίλους και πρώην του δεν με είχε ανάγκη. Ήμουν απίστευτα πληγωμένη και παράλογα στεναχωρημένη. Προσπαθούσα να τον ξεχάσω αλλά το μυαλό μου έμενε εκνευριστικά κολλημένο στη σκέψη του.

Πέρασε ένας μήνας έτσι, μέχρι που ένα κρύο απόγευμα χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένας φίλος του που ήξερε για μένα και μου έγραφε ένα μήνυμα από τον αριθμό του. Με ενημέρωσε ότι είχαν ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο δρόμο για το αεροδρόμιο εκείνη τη μέρα. Η κατάστασή του ήταν σοβαρή και οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα. Όταν έκαναν δοκιμή να τον ξυπνήσουν για λίγες ώρες με ζήτησε…

Ρία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο της επιστροφής του απο το επαγγελματικό ταξίδι ή επέστρεψε (χωρίς να επικοινωνήσει μαζί σου) , ξαναέφυγε και τότε έγινε; Το ερώτημά σου ποιό είναι ακριβώς; Όπως και να έχει κάνε ότι νιώθεις.

  2. Δεν καταλαβαίνω ρε κοπελιά που είναι το πρόβλημα. Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις το φίλο του σε ποιό νοσοκομείο νοσηλεύεται και να πας να τον δείς( αν επιτρέπεται φυσικά) ή τουλάχιστον να δείξεις στους οικείους του τη συμπαράστασή σου. Αν όλο αυτό που σου είπε ο φίλος του δεν ειναι ψέμα.

  3. Εχεις ταλέντο γιατί δεν ασχολείσαι με τη συγγραφή; νουβέλας ειδικά. Αυτό το “κρύο απόγευμα” με ανατρίχιασε.

  4. Αφού σε θυμήθηκ και σε ζήτησε, πάλι καλά. Εμένα μου θύμισες μια δική μου ιστορία, ήμουν κι εγώ έτσι, μιλούσα με έναν γνωστό μου από τα παλιά μέσω Facebook και μου έλεγε ΤΑ γλυκόλογα (ήταν στο εξωτερικό κι αυτός τότε) και μου έλεγε πόσο ανυπομονούσε να βρεθούμε και ώρες-ώρες μιλούσε λες και ήμαστε ήδη ζευγάρι, παρόλο που του υπενθύμιζα διακριτικά να μη βιάζεται και ότι πρέπει να περιμένουμε να βρεθούμε από κοντά για να βγάλουμε συμπεράσματα. Τέλος πάντων, όταν βρεθήκαμε από κοντά, μου φερόταν λες και ήμουν φιλαράκι του. Πληρωμή μισά-μισά, βόλτες στις βιτρίνες για να μου δείξει τι ΤΟΥ αρέσει, ούτε κέρασμα ούτε καν κάποια τρυφερή προσέγγιση… Πέρασα χάλια! Από μακριά μ’ έκανε να νιώθω λες και ήμουν καμιά beauty queen των ονείρων του ενώ από κοντά απορώ πώς δεν με αποκάλεσε με τ’ όνομα του κολλητού του. Μην πιστεύετε εύκολα τα λόγια του άντρα. Κρίνετέ τον από τις πράξεις.

  5. Τι ακριβώς μας ρωτάς , δεν καταλαβαίνω …. (?) Πες του φίλου του να σε ενημερώσει σε ποιο νοσοκομείο τον έχουν για να πάς να τον δείς — ώστε να διαπιστώσεις μόνη σου αν όντως αυτο που σου έγραψε ο φίλος του είναι αλήθεια η παραμύθια ….–Μη σου πει οτι τον βγάλανε κ.τ.λ εσύ θα επιμένεις να μάθεις που υποτίθεται οτι νοσηλεύοταν —Γιατι αν αποδειχθεί τελικά οτι είναι ψέμα μην ξανασχοληθείς κάν …. Οχι μόνο έπαιζε μαζί σου τόσο καιρό αλλά σε “δουλέυουν” και οι δύο με τον φίλο του και γελάνε και απο πάνω ..

  6. Και λοιπόν? Αν είναι αυτή η αλήθεια περαστικά του. Αν δεν είναι, μακριά από γνωριμίες μέσω internet.

  7. Είσαι φοβερή Ρία ! Σου έχουν κάνει οι σχολιάστριες ερωτήσεις για να σε βοηθήσουν κι εσύ τις φτύνεις. Ε! έτσι που φερεσαι, έτσι σου φέρονται. Απλό

  8. Ωραία όλα αυτά αλλά δε μας λες τη συνέχεια. Τί απάντησες εσύ, αν το έψαξες παραπάνω και είναι όντως στο νοσοκομείο ή αν πήγες να τον επισκεφτείς. Επίσης δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η απορία σου και πού μπορούμε να βοηθήσουμε.

  9. Το ατυχήμα έγινε στο εξωτερικό ενώ πήγαινε προς το αεροδρόμιο. Μου έδωσε ο φίλος του όλα τα στοιχεία του νοσοκομείου και της καταστασής του. Μίλησα και με τον ίδιο στο τηλέφωνο. Η δουλεία μου δεν μου επιτρέπει να πάω εκεί να τον δω. Νοσηλευεται ακόμη και παρότι έχει διαφυγει τον κίνδυνο θα χρειαστεί πολυ καιρό και προσπάθεια για να ξανασηκωθεί στα πόδια του. Δεν έχω κάμια ερώτηση να σας κάνω, απλά έχω την ανάγκη να μοιραστώ την ιστορία μου καθώς μου προκαλεί μεγάλη συναισθηματική φόρτηση.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More