Σ.: “Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο…”

Γεια σας κορίτσια!
Θέλω να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι…

Είμαι αρκετό καιρό μόνη και έχει καιρό να μου αρέσει κάποιος. Αλλά ακόμα κι όταν μου αρέσει κάποιος ή έχει σχέση ή δεν γίνεται τίποτα. Έχω απελπιστεί. Οι φίλες μου έχουν όλες σχέσεις κι εγώ είμαι η μόνη που παραμένω single.

Έχουν προσπαθήσει φυσικά να μου “προξενέψουν” διάφορους φίλους των αγοριών τους, αλλά δεν ήταν κάποιος του γούστου μου. Οπότε, τίποτα κι από κει.

Πρόσφατα, σε μια κουβέντα με κάποιους φίλους μου είπαν να δοκιμάσω κάποιο από αυτά τα application γνωριμιών. Μου είπαν ότι πολλά κορίτσια το κάνουν πια και δεν είναι λίγες εκείνες που μέσα από τις on line γνωριμίες έκαναν σχέση.

Δεν ξέρω. Δεν είναι του στιλ μου κάτι τέτοιο, αλλά από την άλλη δεν βλέπω και από κάπου αλλού φως. Κάθε φορά που βγαίνω με τις φίλες μου, έχουν πάντα και τα αγόρια τους μαζί, οπότε δεν ευνοείται το φλερτ.

Θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Είμαι προκατειλημμένη η αλήθεια είναι και πιστεύω ότι τέτοιου τύπου γνωριμίες είναι κυρίως για σεξ. Εσείς έχετε κάποια εμπειρία, κάποια γνωστή σας που να έκανε σοβαρή σχέση μέσα από κάτι τέτοιο;

Σ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σοβαρη σχεση μεσω site γνωριμιων δεν παιζει απλα. Ειμαι πολλα χρονια μονη σε ακριβως ιδια φαση με σενα με τη διαφορα οτι εχω δοκιμασει κ το ιντερνετ αρκετα κατα καιρους. Ειδικα στο νετ μπορω να πω οτι γνωρισα τους χειροτερους. Καλα κουραγια και καλη τυχη σου ευχομαι υπαρχει τρελη σαπιλα εκει εξω.

  2. Δείχνεις απελπισμένη με αυτά που μας γράφεις. Μην μπεις στη διαδικασία του φλερτ από το διαδίκτυο γιατί θα βρεις επίσης απελπισμένα άτομα και όχι τον έρωτα που ψάχνεις. Απόλαυσε την ελευθερία σου, σκέψου τα θετικά που έχει, κάνε νέες φιλίες και θα έρθει και ο πραγματικός έρωτας εκεί που δεν το περιμένεις. Καλή τύχη!

  3. και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι παραξενη και ολοι μου βρωμανε!!ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση κατακτησεις πολλες αλλα κανενας δν μου αρεσει..εγω ομως ειμαι 33 εσυ δν ξερω ποσο εισαι..κ εγω τις φοβαμαι τετοιοιυ ειδους γνωτιμιες κ δν το εχω κανει ποτε..ξερω μια περιπτωση που ειχαν σχεση 3 χρονια κ γνωριστηκαν μεσω fb..δν νομιζω να το εκανα εγω ας ελπισουμε κατι θα γινει!!καλυ τυχη κ στις 2 μας

  4. Εγώ λέω να δοκιμάσεις!! Εγώ το έχω κάνει, όχι σε site, αλλά στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, έχω γνωρίσει αρκετούς…με άλλους έκανα σχέση, με άλλους όχι. Όπως, ακριβώς, και στην πραγματική ζωή. Ούτε εμένα μου αρέσει…αλλά οι καιροί άλλαξαν!!
    Να είσαι θετική!! Ο καθένας παίρνει αυτό για το οποίο παλεύει! Καλή τύχη!!

  5. Τετοιες γνωριμιες εννοειται πως ειναι κυριως για σεξ! Απο την αλλη, αν ειναι να κανεις σεξ με εναν άγνωστο, καλυτερα με καποιον που θα τον δεις απο κοντα κ που το ενστκτο σου θα χτυπησει τα σωστα καμπανακια ασφαλειας. Γενικως παντως, δεν είναι εποχες για να το παιζουμε γενναιες με αγνωστους. Απο την αλλη, και για σεξ να μην ειναι,πιθανοτατα να πεσεις σε ανασφαλη η πολυασχολα ατομα, τα οποία προσπαθουν να καλυψουν τα περιεργα κενα τους. Σε αυτους τους χώρους, οι γυναικες ζητουν αλλα κ οι αντρες αλλα. Ετσι νομιζω. Αυτο το πολυ φυσιολογικό που ψαχνεις, είναι δυσεύρετο για την εποχη μας κ σε καταλαβαινω απολυτα! Keep the faith και μεχρι να σου συμβει, γινε το κοριτσι των ονειρων σου.

  6. Εσύ πάς και κολλάς με τους ακατάλληλους και τους μαλάκες!! Τόσα καλά παιδιά σου φέρανε οι φίλοι σου αλλά “δεν είναι του γούστου σου”!! Μα ποιά είσαι τελοσπάντων; Πάς γυρεύοντας να φάς τα μούτρα σου στα διαδίκτυα με τον κάθε τυχάρπαστο που θα θέλει μόνο να σε μαμήσει!! Αν είναι όμως “του γούστου σου” αυτό, καλή τύχη! Γενικά πάντως φαίνεσαι κοκορόμυαλη και εκτός πραγματικότητας.

  7. Εγώ πάλι που το απέκλειαστην αρχή και δεν το ήθελα γνωρισα τον έρωτα της ζωής μου. Μέχρι να βρω αυτόν βγήκα κι άλλα ραντεβού που δεν έγινε κάτι γιατί δεν υπήρχε Χημεία. Αυτούς που πάνε για σεξ τους καταλαβαίνεις με την μία. Όπως σου είπαν κι άλλοι είναι ακριβώς όπως και έξω. ʼλλος θα σου αρέσει άλλος όχι άλλος θα θέλει να γ…σει με άλλο θα ταιριαξεις απ την αρχη. Και για να έχεις 2 ιστορίες σε 1 γνωστή μου που την παρότρυνα να το χρησιμοποιήσει σε ένα μήνα παντρεύεται. Όλα είναι πιθανά δεν έχεις να χάσεις κάτι

  8. Γενικά η πλειοψηφία σε αυτές τις εφαρμογές ψάχνεται για το κρεββάτι και μόνο ….Δεν αποκλείονται και οι εξαιρέσεις αλλά να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα γιάτι όταν δεν γνωρίζεις το περιβάλλον και τις πάρεες κάποιου μπορεί να σου αραδιάσει όσα ψέμματα θέλει για το ποιός είναι και τι κάνει ….Μπορεί να είναι παντρεμένος με παιδιά η σε χρόνια σχέση και απλά να θέλει να χαζολογήσει και τίποτε περισσότερο ….Εγώ το είχα κάνει για κάποια περίοδο και μονο αρνητικά σχόλια έχω να κάνω . Δεν ήταν οτι αυτοι που γνωρισα ήθελαν μόνο σεξ κ.τ.λ απλά ηταν άντρες με πολλά προβλήματα και κυρίως ψυχολογικά…..Δηλαδή υπήρχαν λόγοι που δεν εβρισκαν κοπέλα αλλιώς και γι αυτό ψαχνόντουσαν μέσω Ίντερνετ …Ο νοών νοείτω …Βρες κάποια χόμπι και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιων σου , κάποιον θα γνωρίσεις μέσα απο εκεί…Καλύτερο είναι αυτό παρά να ασχολεισαι με τον κάθε άγνωστο και “καμμένο” που ψάχνεται για έυκολες γνωριμίες μέσω του υπολογιστή . Επίσης βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά την επιλογή του συντρόφου . Μήν ψάχνεις τον πανέμορφο,τον ευγενικό, τον πλούσιο, τον γυμνάσμενο κ.τ.λ όλα σε μια συσκευασια . Ο τέλειος άντρας δεν υπάρχει . Προσγειώσου και κοίτα γύρω σου όχι μόνο την εμφάνιση αλλά κύρίως τις πράξεις και τον χαρακτήρα του άλλου ….

  9. Η ξαδέρφη μου τον άλλο μήνα παντρεύεται και ο γαμπρός μας είναι από ένα τέτοιο site γνωριμιών.
    Μην είσαι προκατειλλημένη λοιπόν

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More