Sofia: “Είμαι με ένα παιδί περίπου 17 χρόνια μεγαλύτερο…”

Είμαι 17.5 ετών και είμαι με ένα παιδί περίπου 17 χρόνια μεγαλύτερο, όμως τα βρίσκουμε πολύ καλά.

Φοβάμαι να πω στους γονείς μου για την ηλικιακή μας διαφορά και έτσι εδώ και δύο χρόνια λέω πως είμαι με ένα συνομήλικό μου από το σχολείο για να μπορώ να βγαίνω και να τον βλέπω.

Θέλω να τους πω την αλήθεια και νιώθω πολλές τύψεις, αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν. Σκέφτηκα να το κάνω όταν ενηλικιωθώ!

Sofia

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Vre to paidi… xaxaxa!

  2. Σοφία μου, είσαι πολύ μικρή για να είσαι με κάποιον που έχει τα διπλά σου χρόνια… Και μάλιστα τα φτιάξατε όταν ήσουν 15! Αυτό παραείναι τραβηγμένο…
    Σίγουρα, στην αγάπη η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αλλά σου πέφτει πολύ μεγάλος και απορώ πώς ένας 33ρης γύρισε να κοιτάξει ένα κοριτσάκι 15 ετών… Δεν είναι και συνηθισμένο.

    Βέβαια, θα ενηλικιωθείς σύντομα και θα μπορείς να κάνεις ελεύθερα ό,τι θέλεις. Κανείς δε θα μπορεί να στο απαγορεύσει. Η απόφαση είναι δική σου.
    Θα έλεγα να δώσεις έμφαση και στο σχολείο σου και να αποκαλύψεις την αλήθεια στους γονείς σου αν είσαι σίγουρη ότι θελεις να προχωρήσεις τη σχέση αυτή. Δεν πιστεύω ότι θα το πάρουν καλά όμως. Σκέψου αν ήσουν εσύ μητέρα πώς θα αντιδρούσες!

  3. Συγγνώμη τα έχεις 2 χρόνια με 30άρη και βάλε;; Κορίτσι μου γλυκό πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος σε αγαπάει ή γεύεται μόνο τους χυμούς της νιότης σου;; Πολύ κρίμα και που δεν το λες στους δικούς σου είναι οι μόνοι που σε αγαπάνε πραγματικά.

  4. παιδεραστής ο κύριος…

  5. Ελπίζω κάποια στιγμή,όχι πολύ μακρινή να καταλάβεις ποια ανασφάλεια και έλλειψη σ έσπρωξε σε μια τέτοια σχέση και να απεμπλακείς. Μιλάμε για έναν ενήλικα που προσέγγισε ερωτικά μια ΕΦΗΒΗ και τώρα διατηρεί ερωτική σχέση μαζί της, πλησιάζοντας τα 40. Όχι στους γονείς σου, σε κανέναν λογικό ενήλικα δεν θ ακουστεί νορμάλ.

  6. το να κοιτάξει ένας 30άρης μια πιτσιρίκα είναι φυσιολογικότατο…
    Να νιώσει έλξη από μια περπατημένη ξεπαρθενιασμένη 30άρα είναι απίθανο!
    Εκτός και αν την 30άρα την είχε από τα νιάτα της..

  7. Και η φίλη μου είχε 5 χρόνια σχέση με ένα κατα 17 χρόνια μεγαλύτερό της, αμα τα βρίσκετε και είσσαι χαρουμενη ζήστο. Στους γονείς σου δεν χρειαζόταν ουτε να πεις ψέματα ούτε την αλήθεια αν δεν το θες. Μόνο εσυ γνωρίζεις τι είναι το σωστό για σένα!

  8. ή είσαι αρρωστος ή έχεις μικρα προσοντα!!

  9. Είναι φυσιολογικό ένας άνδρας 32 χρονών να κοιταξει και να προσεγγίσει μάλιστα ερωτικά ένα παιδί 15 χρονών; Είναι φυσιολογικό ένας άντρας που πλησιάζει την μέση ηλικία να κάνει σεξ με ένα κορίτσι 15 χρονών; Η διαφορά ηλικίας τους ήταν μεγαλύτερη απο τα χρόνια του κοριτσιού τότε. Μ αρέσει που η Σοφία στον τίτλο του γράμματος τον αποκαλεί ΄παιδί΄. Παιδί 32-34 χρονών γαιδαρος; Πουρό ίσως μπροστά της; Τότε εκείνη τί ήταν; Βρέφος; Καταλαβαίνουμε τί λέμε; Μ αρέσει που υποστηρίζει ότι τα βρίσκουν και πολύ καλά!!! Αμφιβάλω βάσιμα εαν γνωρίζει τί πραγματικά θα πει αυτό. Αλλά εύχομαι κάτι μαλάκες του στιλ GIORGOS εαν η κόρη τους στα 15 τους πει κάτι τέτοιο να φερθούν το ίδιο cool και να αντιδράσουν λέγοντας ΄φυσιολογικότατο΄ … όχι δυο μετρα και δυο σταθμά! Κορίτσι μου σε λίγο ενηλικιώνεσαι και πράγματι κανείς δεν θα μπορεί να σου κάνει ή να του κάνει κάτι. Ωστόσο εύχομαι να βρεις τρόπο να σεβαστείς τον εαυτό σου και να φροντίσεις για την ζωή και το μέλλον σου. Συμφωνώ με την zoi στο ΄ να καταλάβεις ποια ανασφάλεια και έλλειψη σ έσπρωξε σε μια τέτοια σχέση και να απεμπλακείς΄.

  10. Και βέβαια να το πεις στους γονείς σου και τώρα μάλιστα… να του τραβήξουν μια μήνυση να ψάχτεται που τόλμησε να παει με το 15χρονο. Να δεις πώς κάποιος που παει με 15χρονες και το παίζει αντρακλας μάγκας και εραστης πρώτης ταξεως μεταμορφώνεται σε κότα λυράτη.

  11. Όταν μεγαλωσεις και φτάσεις στην ηλικία του “παιδιού”κάτι τέτοιες περιπτώσεις θα σου προκαλούν αποστροφή.Λυπαμαι αλλά ο κύριος ειναι ένα ανθρωπάκι έρμαιο των παθων του για την ακρίβεια ορεγεται προεφηβες.

  12. Το 15-32, Σοφάκι, δε λέγεται έρωτας, αλλά διαστροφή.

  13. Μια καλή ιδέα για όταν ενηλικιωθεις είναι να διαβάσεις κ να φύγεις για να σπουδάσεις. Αυτός ο μαγικός κόσμος της φοιτητικής ζωής, που έχει υμνηθει τόσο και όχι τυχαία, θα σε συναρπάσει κ θα σε κάνει να καταλάβεις την σκλαβιά στην οποία έχεις βάλει την εαυτό σου από τόσο νωρίς. Είσαι μικρούλα, ένα κοριτσάκι! Όσο ώριμη κ αν αισθάνεσαι, όσο ‘έμπειρη’πλέον σεξουαλικά, πρέπει να ξέρεις πως αυτό είναι η ιδέα σου, γιατί την πραγματική ωριμότητα κ εμπειρία, μας τις προσφέρει ο χρόνος. Σου λείπει χρόνος με τον εαυτό σου. Ένα φρέσκο αγόρι, με φρέσκο δέρμα κ φρέσκα μυαλά, ανώριμο όπως κ συ, με όνειρα για τη ζωή που έρχεται, γεμάτο ανασφάλειες, αλλά κ λαχταρά για να ζήσει! Τέτοια άτομα γνωρίζεις στη φοιτητική σου ζωή και μπροστά σου ξεδιπλώνεται ένας κόσμος που ούτε φανταζόσουν. Πριν μιλήσεις στους γονείς σου γι’αυτόν τον ‘κύριο’, άνοιξε τα προσωπικά σου φτερά κ δες την αλήθεια της δικής σου ζωής. Τότε ίσως να σκεφτείς ότι δεν χρειάζεται να μιλήσεις, γιατί απλούστατα δεν θες να υπάρχει στη ζωή σου. Αν όμως δεν έχεις δημιουργήσει τα εφόδια για να γευτείς όλα αυτά που σου περιγράφω, τότε μίλα τους.να ξέρεις όμως ότι υπάρχει ο κίνδυνος να δεις έναν άλλον αντρα, που ούτε καν τον φανταζόσουν! Να ξέρεις ακόμα πως οι γονείς σου θα υποστούν σοκ, όπως οι περισσότεροι από εδώ, που όπως κατάλαβα, έχουν παιδιά κ προβάλουν αυτό που ζεις στους εαυτούς τους. Όπως κ να’χει, κατ σε και σκέψου πως έφτασες ως εδώ κ ποια κενά σου καλύπτει ή συγκεκριμένη σχέση . Όταν τα ανακαλύψεις, κάνε την απόπειρα να έρθεις αντιμέτωπη μαζί τους κ να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Θα δεις τότε πως όλα στο μυαλό σου θα ξεκαθαρίσουν κ οι αποφάσεις θα είναι πολύ πιο εύκολες. Καλή τύχη!

  14. Ελπίζω να είσαι τρολ που ζητιανεύεις λίγη προσοχή στο ίντερνετ (όπως πιστεύω) και να μην έχεις όντως ζήσει την φρίκη της εκμετάλλευσης από παιδεραστή 35ρη που θα σου δημιουργήσει μεγάλα τραύματα και στρεβλώσεις για τις ανθρώπινες σχέσεις. Η άλλη μου υποψία είναι ότι είσαι ο ίδιος ο παιδεραστής που γράφεις εδώ προσποιούμενος το θύμα σου (και το ίδιο καθαρματίδιο -και εγκληματίας- που γράφει ως Giorgos και ως magdalinx) για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και
    ποινικώς κολάσιμα. Ελπίζω να βρεθείς στη φυλακή πολύ σύντομα. Ένα πράγμα σίγουρα δεν είσαι, ο Ναμπόκοβ.

  15. GIORGO είσαι γελοίος

  16. Προσωπικα θεωρω πως ολα ειναι σχετικα…Δεν ξερω αν αυτος ο ανθρωπος οντως σε αγαπαει η αν απλα περναει καλα, αλλά σίγουρα αρνούμαι να δεχτω το το ποσό απόλυτα απάντησαν ορισμένοι.Γνωστή μου τα έφτιαξε στα 17 με ένα σχεδόν 20χρόνια μεγαλύτερο.Τώρα μετά από 9χρόνια είναι ακόμα μαζί,έχουν το παιδί τους και είναι να τους ζηλεύεις.Πραγματικα κοιτιουνται στα ματια με απόλυτη και αληθινή αγαπη..Αντίθετα άλλοι συνομήλικοί χωρίζουν μετά από ένα χρόνο γάμου και σφάζονται. …Και εγώ με τον φίλο μου έχουμε 20 χρόνια διάφορα ,αλλά είμαστε μαζί 7χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 3συγκατοικουμε.Γνώμη μου μην πεις τίποτα όσο είσαι ανήλικη και όσο δεν το πάτε σοβαρά.ʼλλωστε είναι κρίμα να τους ταραξεις για κάτι που και εσύ η ίδια ίσως αποδειχθεί πως δε θες..Και αυτό θα το μάθεις εν καιρώ….Καλή τυχη

  17. Λυπάμαι που αντρικές νοοτροπίες αλα GIORGOS εχουν πέραση στα σημερινά παιδιά (15 χρονών που ήσουν όταν πήγες μαζί του, ήσουν παιδί ακόμα Σοφία). Πολύ λυπάμαι… ο GIORGOS εξέφρασε ακριβώς πώς σκέφτεται ένας ώριμος άντρας που κυνηγάει έφηβες: ΄παρθένα΄ή ΄ξεπαρθενεμένη΄ και ΄την έχω΄. Μάλιστα… την 30αρα θα την έχει κάποιος, όπως και την 15άρα. Την έχει. Μας θεωρούν σκεύη ηδονής και εμείς πανηγυρίζουμε και νομίζουμε ότι τα βρίσκουμε μαζί τους και όλα είναι ok. Και βέβαια σε εχει Σοφία μου !!! Εαν δεν σε είχε, τότε θα το σκεφτόταν 3 και 4 και 5 φορές παραπάνω να σε προσεγγίσει, φοβούμενος μήπως και τον είχες κι εσύ λιγάκι, το έλεγες στους δικούς σου και πάθαινε μετά ότι προστάζει ο νόμος. Αναρωτιέμαι εαν όλο αυτό τον καιρό σου έχει πει με οποιονδήποτε τρόπο να μην το πεις στους δικούς σου, να μην μαθευτεί. Σε τί τα βρίσκετε; Στο που θα πάτε για καφέ ή τί ώρα θα βρεθείτε; Αυτά νομίζεις είναι σχέση και ζωή; Κοιταξε την εξέλιξή σου και τα μαθήμετά σου.Ντροπή του που πλησίασε το άβγαλτο μπουμπούκι για να έχει να λέει. 20 χρόνια διαφοράς Μαρία!!! Παντρεύτηκαν τον πατέρα τους δηλαδή και αργότερα θα ξεσκατίζουν τον παππού τους… μπράβο, μιλάμε για ζωάρα !!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Λυπαμαι giati? αλλα με λύπη βλεπω πως υπάρχουν ακομη χοντροκεφαλες νοοτροπιες και ρατσιστικοι χαρακτηρισμοι.Αν νομίζεις ότι μόνο η ηλικία υποδηλώνει την ποιότητα της μελλοντικής ζωής ενός ανθρώπου γελιεσαι….Παράγοντες όπως διατροφή ,άθληση ,ιστορικο υγειας,καπνισμα,αλκοολκτλ μετράνε επίσης.Αλλά ακόμη και αν έχεις δίκιο , εσένα τι σε νοιάζει?Είσαι η μητέρα Τερέζα και κόπτεται για την πορεία του εκάστοτε ζευγαριού η απλά σου αρέσει να σχολιάζεις ζωές άλλων που ,είτε το κατανοείς είτε όχι ,ζουν ευτυχισμένοι…Επιπλέον ο χαρακτηρισμός για ξεσκατισματα δείχνει την αδυναμία σου να δεθεις αληθινά.. Όσο είμαστε νέοι αγάπες κτλ αλλα μετά να πάει να χαθεί ο γέρος Ε?Αν δηλαδη το νεοτερο μελος παθει ενα σοβαρο ατυχημα και χρειαστει αυτο ξεσκατημα ο συνομηλικος θα τρεξει ενω ο μεγαλυτερος συντροφος οχι?Λυπάμαι αλλά δε σκέφτονται όλοι έτσι..Τέλος,η αδυναμία σου,όχι να αποδεχτείς,αλλά να σεβαστείς τις επιλογές άλλων δείχνει με τον πιο θλιβερό τροπο την ανάγκη σου για επιβολή των όσων εσυ πιστεύεις ως μοναδικές και αληθινές αλήθειες.Ο 40 αρης του σήμερα μόνο γέρος δεν είναι και η 17 μόνο παιδί..Αλλα ξεχασε ενας χρονος εινσι που αλλαζει τα παντα…Μετα η 17ξαφνικα μεγαλωνει…ψηφιζει,οδηγεί,σπουδάζει μόνη σε άλλη πόλη κτλ

  19. ΄μεγάλα τραύματα και στρεβλώσεις για τις ανθρώπινες σχέσεις΄. ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!

  20. Maria σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου ΚΑΛΗ ΖΩΗ να έχετε!!! Και να τον προσέχεις να μην πίνει!!! Η ζωή στα φέρνει πάντα μπροστά. Τα λόγια περισσεύουν. Τότε 15 αυτή και 32 εκείνος… τώρα 17 που σε 1 χρόνο θα μπορεί να οδηγάει κτλ, τότε 15! 15! Ελεος στο γυμνάσιο απ έξω την είχε στήσει;

  21. Σοφια μου εγω δε θα ασχοληθω με τον καθε ασχετο που γραφει εδω αλλα σαν 20χρονη θα σου πω καποια πραγματα. Δεν ξερω πως γνωριστηκες με αυτο τον ανθρωπο αλλα εισαι ακομα μικρη και καταλαβαινω οτι μπορει να κολακευτηκες απο το ενδιαφερον ενος ωριμου ανδρα καθως τα αγορια της ηλικιας σου ειναι ακομη ανωριμα. Αυτο ομως δε σημαινει οτι η σχεση αυτη ειναι επι ισοις οροις. Ειναι αλλο πραγμα να τον γνωρισεις τον 35αρη στα 20, αλλο στα 25, αλλο στα 30 κι αλλο στα 17 σου…Απο τη σχεση που εχετε κερδιζει μονο αυτος και εκμεταλλευετε το οτι εισαι νεα και αβγαλτη. Ελπιζω και ευχομαι να μη προχωρησατε για το δικο σου καλο. Αν ηταν σωστος και καλο παιδι οπως λες θα σεβοταν και θα καταλαβαινε τη θεση σου και θα περιμενε να ενηλικιωθεις πρωτου προχωρησει μαζι σου. Θα σου εδινε χρονο αν πραγματικα νοιαζοταν για σενα και ακομη κι αν τον πιεζες εσυ να προχωρησετε θα σου ελεγε οτι ειναι καλυτερα να περιμενετε μεχρι να γινεις 18. Αν σε νοιαζοταν θα σκεφτοταν τι ειναι καλο για σενα πρωτα κι οχι την καυλα του, καταλαβες? Πρεπει να καταλαβεις τι ειναι αυτο που μπορεις να προσφερεις σε μια σχεση σε καθε φαση της ηλικιας σου και να μαθεις να διαχειριζεσαι τον εαυτο σου σωστα. Αυτη τη στιγμη εισαι αδημιουργητη, χωρις απασχοληση, χωρις σπουδες, χωρις ιδιαιτερη πειρα του κοσμου η των σχεσεων, πας σχολειο και σε εχει προσεγγισει ενας ανθρωπος που εχει ολοκληρωσει ολα τα παραπανω εδω και αρκετα χρονια. Δεν το εκανε γιατι σε θεωρει μοναδικη, το εκανε γιατι θελει να παρει κατι πολυ συγκεκριμενο, κατι που οσο θα περνουν τα χρονια θα το χανεις και που μολις το χασεις ισως να μην τον ενδιαφερεις πια. Αλλα ακομα κι αν υποθεσουμε οτι τον ενδιαφερεις και θες να συνεχισεις μαζι του, τι κοινο θα εχεις στα 20 σου με ενα ανθρωπο που θα βαδιζει στα 40? Εσυ θα θελεις να κανεις τις τρελες της νιοτης σου με συνομιληκους σου και αυτος θα τα εχει ζησει ηδη ολα αυτα, και θα βαριεται να σ ακολουθησει και θα πρεπει εσυ να κλεινεσαι μεσα για να ειστε μαζι. Και καπως ετσι θα χασεις τα καλυτερα σου χρονια! Αυτο το μελλον ονειρευεσαι για τον εαυτο σου?

  22. Μα πόσο εριστική εισαι giati?…Φυσικά και θα ζήσουμε καλα ήδη το κάνουμε ..Ναι ήταν 15τότε αλλά πρώτον δεν ξέρουμε καν αν έχουν προχωρήσει και δεύτερον δεν ξέρουμε αν από τα 15ήταν μαζί ως ζευγάρι επίσημο η απλα από τότε φλερτάραν και ίσως αυτή το θεωρεί και αυτό σχέση.. Ακομη δεν ξερουμε αν αυτος θελει να γνωρισει τους δικους της η αν την κρυβει…Γι αυτό και είπα αρχικά πως όλα είναι σχετικα

  23. Olia να μην σκουσει τους ασχετους αλλα εσενα τη σχετικη σωστα?Το μονο που κανεις ειναι να ανακυκλωνεις στερεοτυπικες αντιληψεις.Η βαση του κειμένου σου έχει μια αληθεια σε ορισμενα σημεια,αλλά βγάζεις επιπόλαια συμπεράσματα για πράγματα που δεν ξερουμε (δε γράφει πουθενά η νηματοθετρια αν έχουν κάνει σεξ κτλ)και αναπαραγεις φράσεις και αντιληψεις του τύπου οι 20αρες νοιάζονται μόνο για κλάμπινγκ και οι 40αρηδες μόνο για παντόφλα και αραλικι σε καναπέ.

  24. Maria μου απ ότι καταλαβα απο το γράμμα σου(μπορεί να κάνω και λάθος) ήσουν ανήλικη όταν μπηκατε σε σχέση. Πράγματι πιστεύω κ εγώ ( και το έχω γράψει στο παρελθόν) ότι δεν ισχύει το τυπικό 17 και 11 μηνών ανώριμη, αλλά 18 χρονών και 1 ημέρα γκουρού. Ωστόσο, έχω μια απορία. Αφού ο χρόνος δεν έχει και τόση σημασία τελικά, γιατί όλοι οι ΄κύριοι΄που προσεγγίζουν ένα ανήλικο κορίτσι δεν περιμένουν ένα χρόνο; Και 2 και 3 εαν στο πρόσωπο αυτής της μικρής βρίσκουν τον έρωτα της ζωής τους. Γιατί δεν περιμένουν να μεγαλώσουν λίγο οι κοπελιές και στο μεταξύ εκείνες να διοχετεύσουν τον χρόνο τους στο να βρουν τον προσανατολισμό τους και να δουν τί θα κάνουν στην ζωή, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη απο τα 15, τα 17 , τα 24 χρόνια, συνήθως( ή έστω έτσι αντιμετωπίζεται απο τους ανθρώπους); Έμπειροι άντρες που γνωρίζουν πώς είναι τα πράγματα γιατί δεν σέβονται ακόμα και την σχολική πορεία, αν θες, μιας έφηβης, που είναι πολύ εύκολο να παραδωθεί πλήρως στο συναίσθημα του έρωτα και να αμελήσει όλα τα υπόλοιπα; Γιατί δεν σέβοναται την δυσκολία που θα αντιμετωπίσει να το εκμυστηρευτεί στους γονείς της, όπως τώρα η Σοφία, η οποία νιώθει άσχημα και αυτό δεν αλλάζει γυρνώντας έναν διακόπτη. Γιατί κάποιον που αγαπάς και σέβεσαι (υποτίθεται) τον βάζεις σε τέτοιο μπελά; Να το πω στην μαμά μου γιατί νιώθω άσχημα ή θα με σκοτώσει; Γιατί δεν περιμένουν έστω και τυπικά-νομικά να περάσουν την ηλικία τω 18;Τελείως τυπικα, αφού ο χρόνος δεν έχει σημασία) Το βρίσκω εγωιστικό. Εμένα δεν μου χτυπάνε και τόσο τα 17 χρόνια διαφοράς. Ας είναι μια γυναίκα 27 χρονών με κάποιον στα 44. Ναι δικαίωμά της. Το 15 όμως; Ας βγαίνανε 3 χρόνια μόνο για καφέ, χωρίς να πει τίποτα, απλά ακούγοντας ή ρωτώντας τα όνειρα και τις προσδοκίες μιας έφηβης, που αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο ως ανεξάρτητο σιγά-σιγά άτομο, απο τον εαυτό και την ζωή της. Γιατί δεν περίμενε και την έβαλε απο τα 15 και ενώ γνωριζε πώς έχουν οι καταστάσεις ( δεν ήταν κ εκείνος έφηβος, που έδρασε εν αγνοία νομίζοντας ότι η ζωή φτάνει μέχρι τα 15 ή 17, οπότε ας ζήσουμε το τώρα) να σκέφτεται το κρεβάτι και να έχει τύψεις απέναντυ στους γονείς της; Η σοφία κατά την άποψή μου έχασε την αθωότητα του εφηβικού έρωτα.Και πολλά άλλα θα μπορούσαμε να πούμε. Ναι είναι στρέβλωση απο πολλές ακόμα απόψεις. κ είμαι σίγουρη ότι το ΄παιδί ετών 34΄φερόταν και φέρεται χειριστικά (είναι αναπόφευκτο αφού έχει εμειρία στο θέμα ΄γυναίκα΄), αλλά αυτό όσες μπήκαν στην διαδικασία σχέσης με πολύ μεγαλύτερο και πολύ πολύ μικρές, ίσως είναι δύσκολο να το εντοπίσουν, να το κατανοήσουν. Γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις κάτι, εαν δεν έχεις βιώσει τίποτε άλλο. Ζούμε στον κόσμο της κατανόησης μέσω της αντίθεσης, και δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον με ύψος 190 εκατοστά ψηλό, εαν δεν έχουμε δει κάποιον άλλο με ύψος 150 εκατοστά, τον οποίο και θα ονομάσουμε κοντό. Εαν όλοι είμασταν μια κοψιά στο μπόι, δεν θα είχαμε καμια άποψη περί ύψους. Φυσικά δεν λέω κάντε 40 σχέσεις για να μάθετε. Η Ερη έγραψε όμορφα το εξής ΄ Όσο ώριμη κ αν αισθάνεσαι, όσο ‘έμπειρη’πλέον σεξουαλικά, πρέπει να ξέρεις πως αυτό είναι η ιδέα σου, γιατί την πραγματική ωριμότητα κ εμπειρία, μας τις προσφέρει ο χρόνος. Σου λείπει χρόνος με τον εαυτό σου΄.

  25. Ολια, εαν είχα διαβάσει το σχόλιό σου, δεν θα έγραφα το δικό μου τελευταίο!!!

  26. Μα θα με τρελάνεις? (Φιλικα το λεω)Αναφέρεται πουθενά στο κείμενο ότι έχουν προχωρήσει σε σεξ?Αυτό εσείς το συμπεραινετε.Αναφέρετε επίσης ότι αυτός την προσέγγισε???Όλα αυτά είναι δικά σας συμπερασματα (ίσως ορθά και αν ισχύουν ειμαι μαζι σας αλλα δεν δηλωνονται καπου).Τωρα οσον αφορα εμενα εγω τον προσέγγισα καθως τον εβλεπα και μου αρεσε (δεν ηξερα ποσο ηταν φαινοταν το πολυ 28 και ηταν 37)και μάλιστα τον πολιορκουσα για μηνες απο τα 17 μου..Σε ατυπη (μη ολοκληρωμενη )σχεση μπήκαμε μετά από ένα χρόνο και σεξ καναμε λιγο αφότου ενηλικιωθηκα.Ολα αυτα λόγω δικής του επιθυμιας και αρνησης για νωρίτερα.Μη βιαζεστε λοιπον να κρινετε πως δεν τη σεβαστηκε η οτι της την επεσε κτλ καθως δεν αναφερεται κατι τετοιο….Ακριβώς τα ίδια συνέβησαν και με τη γνωστή που προανέφερα…Τον προσεγγισα και αργα αλλα σταθερα τα φτιαξανε.Ολοκληρώσανε 18 και κάτι ,αλλά βγαίνανε από τα17παρά κατι (από όσο ξέρω καθώς δεν ήμουν και μέσα στη σχέση)Μετα ζήτησε να γνωρισει τους δικους της και είναι ακόμη μαζί.Τώρα αν αυτος την προσέγγισε και της ζήτησε και σεξ αντί να περιμένει συμφωνώ μαζί σας…

  27. Πιστευω πως εχουν προχωρησει στο σεξ. Όλο το κείμενο το υπονοεί αυτό. Κανένα κορίτσι δεν θα αποκαλούσε έναν αντρα 17 χρονιά μεγαλύτερο ‘παιδι’αν δεν είχαν κάνει σεξ! Σκέφτομαι τον εαυτό μου στα 35 και τότε να είχα σχέση με ένα αγόρι του σχολείου και ανατριχιάζω!!! Σκιαζομαι! Τίποτα τίποτα τίποτα πέρα από το σεξ και συγκεκριμένα όχι το σεξ αλλα το να δημιουργήσει κάποιος το σκεύος ηδονής των ονείρων του, δεν μπορεί να ενώσει δύο τόσο αταίριαστες ηλικίες. Δεν μιλαμε για επιλογές ενηλίκων με διαφορά 17 ετών. Μιλάμε για ένα ανήλικο παιδάκι στα 15 με έναν άντρα στα 32! Τι το καθιστά πιο αθώο? Το ότι αυτός είναι άντρας και αυτή γυναίκα? Αυτή η άποψη είναι ανυπόστατη, σεξιστική και υποκρύπτει την αληθεια: ότι δηλαδή ένα παιδί κάνει σχέση με έναν ενήλικα. Ακόμα κ αν το παιδί είναι “””””ξεβγαλμενο”””””, ακόμα κ αν ο ενήλικας μικρόδείχνει, η διαφορά ηλικίας είναι τεράστια κ υποκρύπτει δόλο και διαθέση χειραγώγησης. Υποδηλώνει επίσης πως η πλευρά του ενήλικα έχει κολλήματά σε ζητήματα όπως η αγνότητα κ η παρθενία κ δεν θα αναφερθώ καθόλου στη Σοφία, η οποία ήταν και παραμένει ένα κοριτσάκι, άρα η ευθύνη των πράξεων την είναι κατά κάποιον τρόπο περιορισμένη έως ανύπαρκτη ! Σοφία μου, δεν έχεις σχέση με ένα παιδί. Αυτή είναι μια έκφραση που τείνουμε να χρησιμοποιούμε ασυναίσθητα για τους άντρες κ έτσι να τους δικαιολογούμε πράξεις κ συμπεριφορές αδικαιολόγητες στο όνομα της αιώνιας παιδικότητας τους. Πρόσεχε κορίτσι μου.

  28. Χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων, αλλα οι εμπειρίες δεν πρέπει να γίνονται σημαία. γιατι κι εγω εχω φίλη που στα 15μισο έκανε σχέση με 30αρη. Ηταν περιπου 1 χρόνο μαζί, ώσπου η κοπέλα έμεινε έγκυος κι εκεινος την παράτησε.Εκανε έκτρωση 16,5 χρονων κοριτσι. περασαν 9 χρόνια μέχρι να ξαναεμπιστευτει άντρα και δεν ηταν ψυχικα καλά, οπότε και οι σχεσεις αυτες ναυαγησαν. Τωρα έχει οικογενεια, αλλά πρωτα είχε παει για ψυχοθεραπεια.Εκανε 5 χρόνια νομίζω. Εχει περάσει όμως τα 40 και δυσκολευεται να κανει παιδι. GIORGO τί να πω για σενα; ντροπη. γιατι είδα απο κοντα τι μπορει να κανει μια τετοια νοοτροπια στην ψυχη μιας κοπελιτσας

  29. Λοιπον Μαρια πρεπει να καταλαβεις οτι εδω γραφουμε και μιλαμε για μια συγκεκριμενη ιστορια επειδη μια κοπελα ζητησε τη γνωμη μας σε δημοσιο φορουμ. Δεν εγραψα κατι για τη δικη σου ιστορια και αυτα που ειπα ΕΣΥ τα σχετιζεις με δικα σου θεματα και τα ερμηνευεις οπως θελεις! Επισης δεν χρειαζεται να σου αρεσουν αυτα που γραφουμε! Δεν εγραψα τιποτα στερεοτυπικο και δεν εβγαλα συμεπρασματα. Εγραψα οτι ελπιζω να μην προχωρησε και εξηγησα γιατι δεν θεωρω οτι αυτο θα ηταν καλο σε περιπτωση που ηδη το εκανε. Τα υπολοιπα περι κλαμπινγκ τα φανταζεσαι εσυ επειδη αυτο καταλαβαινεις η ετσι σε βολευει να τα ερμηνευεις γιατι διαφορετικα ισως θα πρεπει να κοιταξεις καταματα μια μεγαλη αληθεια που κρυβει μεσα της πολλη εκμεταλλευση. Μαθε επισης οτι στα κλαμπ πανε και 20αρηδες και 40 αρηδες αλλα ο τροπος διασκεδασης ειναι διαφορετικος σε καθε ηλικιακη φαση.

  30. Δεν θέλω να σε απογοητευσω Maria, αλλα για να μην έχει διψεύσει η Σοφια αυτό που όλοι πιστευουμε και λεμε, ότι το έχουν κανει δηλαδη, τότε μάλλον όντωε υπαρχει σεξ μεταξυ τους. Αν βγαιναν για εναν καφε μονο δεν νομιζω να ένιωθε τόσο άσχημα απέναντυ στους γονεις της

  31. Προσωπικά διαβάζοντας το κείμενο κατάλαβα πως νιώθει άσχημα για τα ψέματα που λέει ..Όχι για σεξ Ή οτιδήποτε τέτοιο..και μαλιστα καταλαβα πως τους λεει ψεματα για εναν συγκεκριμενο απο το σχολειο (πχ τον Γιωργο )και φοβαται μη μαθευτει και εκτεθει καθως οι δικοι της την εμπιστευτηκαν.Όσο για εσένα oλια το ότι γράφεις σε Φόρουμ δε σου επιτρέπει να αποκαλείς τους άλλους άσχετους (υποδηλώνοντας έμμεσα το ότι εσύ είσαι σχετική και φέρεις την απόλυτη αλήθεια ),δε σου επιτρέπει να λες πως ενας 20άρης δε μπορεί να έχει κοινά με 40αρη καθώς υποδηλώνει το χειρότερο ειδος ρατσισμου και τσουβαλιασματος. Και προφανώς και θα το πάρω και προσωπικά καθώς εκτός από τον σύντροφο μου έχω και φίλους όλων των ηλικιών και δεν μπορώ να ακούω τέτοια στερεότυπα…Μια χαρά κοινά μπορουν να έχουν οι άνθρωποι μεταξύ τους ανεξαρτήτως ηλικιων αρκει να ταιριαζουν οι χαρακτηρες και τα θελω τους. Καλυτερα λοιπον οτι δεν κατανοεις να μην το τσουβαλιαζεις…Τωρα αν η σοφία δεν μπει να εξηγήσει ακριβώς πως γνωρίστηκαν,αν προχώρησαν και τι θέση παίρνει αυτός για τους γονεις (θέλει η όχι να τους γνωρίσει )ολοι αερολογίες θα λεμε

  32. οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται Μαρια! αυτο και τιποτα περισσοτερο

  33. κ όχι μόνο για σενα Ερη είναι σκιαχτικό να κάνεις σεξ με 15χρονο… ο λόγος σχετικα με το μηνυμα της Σοφίας απευθύνθηκε τόσο στον σύζυγό μου όσο και στον αδερφό μου (έτσι απο περιέργεια). Η απάντηση ήταν κατηγορηματικά όχι και απο τους δυο ακόμα και για καφέ, ανεξάρτητα απο το ποιός ζήτησε σε ποιον. Δεν λεω για τον σύζυγό μου, γιατί πολλοί θα είναι εκείνοι που θα πουν:ε! και τί περίμενες να απαντήσει, αλλά κ ο αδερφός μου, που είναι 25 χρονών και δεν θα δίσταζε να ομολογήσει την αλήθεια του, είπε ότι δεν θα μπορούσε ούτε τώρα να βγει με 15χρονη. Και του έχει συμβεί να τον πιέσει κορίτσι τέτοιας ηλικιας και πρόσφατα μάλιστα.

  34. Eira, ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Εδώ πρόκειται περί παιδεραστίας.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More