Σοφία: “Έμαθα ότι χώρισε. Και το ερώτημά μου είναι τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ;”

Γεια σας κορίτσια!
Χρειάζομαι τη γνώμη σας σε κάτι που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνω…

Εδώ και μερικούς μήνες γνώρισα κάποιον σε κοινή παρέα που μου άρεσε πάρα πολύ. Και όποτε συναντιόμασταν, τυχαία συνήθως λόγω των κοινών φίλων, μου έδειχνε αρκετό ενδιαφέρον. Έμαθα όμως ότι έχει σχέση, οπότε και έβγαλα τη φάση από το μυαλό μου.

Πάντα υπήρχαν υπονοούμενα και αστειάκια μεταξύ μας, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι στιγμής πάντως στη ζωή μου δεν προέκυψε κάτι άλλο που να μου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Πρόσφατα έμαθα ότι χώρισε, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν είναι οριστικό, πόσο καιρό ήταν μαζί κλπ. Και το ερώτημά μου είναι τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ; Να κάνω κίνηση ή να περιμένω να κάνει εκείνος; Μου αρέσει πολύ, αλλά από την άλλη, αν ήταν σε φάση να κάνει κάτι ή αν με ήθελε τόσο πολύ δεν θα είχε κάνει εκείνος κίνηση;

Τι κάνω; Περιμένω; Με έχει πιάσει ένα άγχος…

Σοφία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. na katseis sta auga sou!!!!

  2. Απλά επιδίωξε να βρεθείτε και πάλι σε αυτή την κοινή παρέα γνωστών και άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Έτσι και θα τον ξαναδείς και θα καταλάβεις αν ενδιαφέρεται με το αν θα επιδιώξει να σου μιλήσει και να ξαναβρεθείτε.

  3. oposdipote pesimo, xhma

  4. Να μην κάνεις τίποτα. Αν ενδιαφέρεται και έχει ξεπεράσει τα θέματα με την πρώην του, θα κάνει αυτός την κίνηση.Αλλιώς θα φας τα μούτρα σου και άντε να συνελθεις μετά. Καλή τύχη.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More