Σοφία: “Κατάλαβα ότι κάτι έχει αρχίσει να παίζει στη ζωή του”.

Γεια σας!

Είμαι η Σοφία, είμαι 26 χρονών και πριν εφτά μήνες χώρισα από μια διετή σχέση. Έχουμε διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις. Είμαστε φίλοι. Έχουμε και κοινές παρέες οπότε συναντιόμαστε συχνά. Χωρίσαμε και λίγο καιρό μετά εγώ έκανα σχέση με κάποιον άλλον, αλλά δυστυχώς δεν κράτησε.

Μεταξύ μας φυσικά υπάρχει η οικειότητα δύο ανθρώπων που υπήρξαν ζευγάρι. Τις τελευταίες μέρες όμως άλλαξε λίγο η συμπεριφορά του και από ότι κατάλαβα κάτι έχει αρχίσει να παίζει στη ζωή του. Και συνειδητοποίησα πως όχι μόνο με πείραξε, αλλά ξαναμπήκε ερωτικά στο μυαλό μου.

Από υπονοούμενα φίλων του, αλλά και από ότι μπόρεσα να ψαρέψω κατάλαβα ότι είναι κάτι πολύ φρέσκο, αλλά αυτή του αρέσει πολύ. Πολλές φορές μάλιστα που του έχω στείλει μήνυμα να βρεθούμε, δεν έχει απαντήσει καν ή αν απαντήσει μου λέει ότι δεν μπορεί γιατί έχει κανονίσει ­κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Έχω αρχίσει και φρικάρω. Τον σκέφτομαι συνέχεια και νομίζω τον θέλω ξανά πίσω. Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Να του πω ότι θέλω να τα ξαναβρούμε;

Σοφία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Προτείνω να περιορίσεις τις φιλίες και τις οικειότητες με τον πρώην σου και να προχωρήσεις στη ζωή σου όπως έκανε και αυτός άλλωστε. Τώρα που είδες τον ανταγωνισμό σου ήρθε η κάψα γι’ αυτόν;; Ανώριμη φαίνεσαι… Αν τον ήθελες πραγματικά θα του το είχες εκφράσει απο καιρό και όχι τώρα που εμφανίστηκε κάποια άλλη και σε έτσουξε… Κάτι δείχνει κι αυτό για ψάξτο λίγο…

  2. Μάλλον μιλάει ο εγωισμός σου και όχι εσύ. Από τη μια τον θεωρείς άνθρωπό σου και έχετε οικειότητα κι από την άλλη, όταν συνειδητοποιείς ότι πλέον η προσωπική του ζωή είναι ξέχωρη από τη φιλία που εσείς έχετε κρατήσει (κακώς, κατά τη γνώμη μου) σαν πρώην, σε στεναχώρεσε. Μα έτσι είναι οι φιλίες μεταξύ πρώην. Έπρεπε από την αρχή να το ξέρεις. Ή αποδέχεσαι ότι πλέον η προσωπική του ζωή δεν περιλαμβάνει εσένα και ότι είστε σαν φιλαράκια ή διακόπτεις επαφή μαζί του ώσπου να σου περάσει, για να προχωρήσεις κι εσύ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More