Στεφανία: “Στα μέσα της εγκυμοσύνης ανακάλυψα πως ο άντρας μου με απατά.”

Είμαι παντρεμένη τέσσερα χρόνια. Πριν ένα χρόνο έμεινα έγκυος. Στα μέσα της εγκυμοσύνης ανακάλυψα πως ο άντρας μου με απατά. Έβγαινε κάθε μέρα, αργούσε από τη δουλειά. Το τηλέφωνο με κωδικό. Απαγορευμένο για μένα. Μου έλεγε ότι όλα ήταν ψέματα, πως είμαι τρελή, ψυχοπαθής.

Όταν γέννησα και ήμουν στο νοσοκομείο για τρεις μέρες ήταν η μάνα μου. Αυτός ερχόταν μία ώρα κι έφευγε πάλι. Ήμουν πλέον σίγουρη ότι υπήρχε άλλη. Κόντεψα να τρελαθώ. Δεν μπόρεσα να θηλάσω το παιδί μου από τα νεύρα που είχα.

Μετά από ένα μήνα έφυγε για Γερμανία. Εγώ έμενα στα πεθερικά μου στην Τουρκία. Όταν ταξίδεψα Ελλάδα-Τουρκία αυτός ήταν Ελλάδα διακοπές. Με την γκόμενα. Πάλι το κατάπια. Δεν μίλησα.

Μετά από ένα μήνα ήρθε να μας δει. Του ζήτησα λεφτά και μου είπε ότι δεν είχε. Μια πρόβλημα το αυτοκίνητο… έβγαλε χίλια προβλήματα για να μου δικαιολογήσει τα λεφτά. Ήξερα ότι έχει άλλη, αλλά δεν μπορούσα να το αποδείξω.

Το καλοκαίρι δούλευε κι εμείς πάλι εδώ. Όταν έκλεισε η σεζόν ήρθε για ένα μήνα, ώσπου ξέχασε ένα τηλέφωνο (το κρυφό που είχε) στο σπίτι. Το άφησε να φορτίζει. Δεν σκέφτηκε ότι θα το ανοίξω να δω τι έχει. Τόσο χαζός.

Ώσπου βρήκα… Μέσα είχε άλλο νούμερο, κρυφό από μένα. Και αποθηκευμένα όλα τα μηνύματα που μου απόδειξαν ότι όσο καιρό ήμουν έγκυος και μέχρι τώρα είχε άλλη. Όταν τα διάβασα έτρεμα από τα νεύρα μου.

Την πήρα τηλέφωνο να δω ποια είναι και τι ακριβώς γίνεται. Η άλλη μου τα είπε όλα, τα παραδέχθηκε όλα. Και μου είπε ότι δεν έφταιγε γιατί της έλεγε ότι ήμασταν στα χωρίσματα. Ο ψεύτης.

Η πεθερά μου δεν με αφήνει να χωρίσω. Μου λένε “Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν”. Ειλικρινά. Τι να κάνω; Θα τρελαθώ. Εν τω μεταξύ, εδώ και τόσον καιρό δεν με αγγίζει καν. Ούτε φιλιά. Μόνο καβγάδες όταν τον πλησίαζα. Και μπροστά στους δικούς του σαν να μην τρέχει τίποτα.

Στεφανία

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ρε κοπελια δηλαδη εσυ τι ακριβως περιμενεις για να χωρισεις?? Δεν σεβεται εσενα και δεν σεβεται το παιδι σας!! Προτιμαει να ξοδευει το χρονο του και τα χρηματα του σε μια αλλη γυναικα και οχι σε εσενα και στο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!! Ασε τη πεθερα τη μανα και οποιον αλλον να λεει οτι θελει. Η ζωη είναι δικη σου και εσυ δεν εισαι ευτυχισμενη. Και θα δυστυχισει και αυτο το παιδι μεγαλωνοντας σε ενα τετοιο περιβαλλον.

  2. Η ΖΩΗ είναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΣΟΥ. Και το παιδί τί μήνυμα λαμβάνει; Φασαρία κάθε μέρα; Αυτό θα αντιληφθεί ως ΄σχέση΄κ ΄οικογενειακή ζωή΄;

  3. Μας δουλεύεις; Χρειάζεσαι την άδεια της πεθεράς σου για να χωρίσεις;
    Ναι αμέ, όλα θα φτιάξουν. Πότε όμως; Μετά από 20 χρόνια ακόμα θα διορθώνεται;
    Δε σεβάστηκε ούτε εσένα, ούτε το παιδί του που κυοφορούσες

  4. ειλικρινα μετα απο οσα λες οτι εχουνε γινει θελεις εχεις την ορεξη να σε αγγιξει ;κατσε με την πεθερα μαλλον γιαυτη σε εχει παρει να της κανεις παρεα ο ιδιος μια χαρα κανει την ζωη του και απ οτι φαινετε σε αγαπαει πολυ γιαυτο τα κανει ολα αυτα … τι αλλα θα ακουσουμε πια

  5. Τούρκος είναι;;;;;;;

  6. Μην ακούς την πεθερά σου, δεν πρόκειται να φτιάξουν τα πράγματα. Όταν ραγίζει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσες να μείνεις μαζί του είναι το παιδί σας. Ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε.

  7. Χώρισε τον κοπέλα μου και ζητα μεγάλη διατροφη.Μπορεις να μεγαλώσεις μόνη σου το παιδί σου ? Αν ναι Καλώς αλλιώς μείνε θύμα για μια ζωή.

  8. καταρχας στεφανια μου θελω να σου πω πως ειλικρινα λυπαμαι για ολα οσα περασες και περνας απο αυτον τον μπαγλαμα και ασ ειναιο αντρας σου δεν μπορω αλλιως να τον χαρακτηρησω … με εχουν απατησει μεσα στην σχεση που ειχα και ξερω ποσο πολυ ποναει και δεν ξεπερνιεταικαι εγω δεν ημουν ουτε παντρεμενη η να εχω παιδι …. οτι και να κανει δεν δικαιολειγεται ο αντρας σου και μην ριξεις καμια ευθηνη πανω σου για τα δικα του καραγκιοζιλικια …δεν ξερω εαν μενεις σε δικο σου σπιτι η οχι πηγαινε στους γονεις σου εαν δεν εχεισ την δυνατοτητα αυτη και μεινε μονη σου με το μωρακι σου παρε αποστση απο το θεμα για να μπορεισ να δεις καθαρα οτι σου συμβαινει και παρε αποφασεις για το αν θελεισ να εισαι με αυτον η οχι δεν μπορω να σου πω χωρισετον αυτο ειναι δικη σου αποφαση … αλλα και για να ειστε μαζι θα πρεπει να το θελετε και οι δυο διαβαζοντας αυτα που εγραψες δεν βλεπω καμια μεταμελοια απο εκεινον το αντιθετο βλεπω … κοπελαρα μου παρε την ζωη στα χερια σου και να φρονισεισ να εισαι καλα με το μωρακι σου και μην αφηνεις κανεναν να σου φερεται ετσι εγωιστικα ,ακαρδα και σκληρα δεν το αξιζεις ……

  9. o χριστος και η παναγια καλη μου κοπελα τι περιμενεις δηλαδη να σε καλεσουν και στους αρραβωνες τους. επρεπε να ειχες ηδη φυγει τρεχοντας. αδυνατω να πιστεψω οτι δεν ειναι τρολ αυτη η ιστορια. φυγε καλη μου και πολυ καθισες δειξε σεβασμο στον εαυτο και στο παιδακι σου..

  10. Χώρισε τον. Δε σε σεβάστηκε την ιεροτερη στιγμή της ζωής σας, όταν κυοφορουσες το παιδί του. Πιστεύεις ότι θα βελτιωθεί; όχι, κοπέλα μου. Ίσα ίσα που θα χειροτερεύει. Ήδη, δε σε σέβεται γιατί βλέπει ότι ενώ ξέρεις τα πάντα για την εξωσυζυγική του σχέση, παραμένεις μαζί του. Σε θεωρεί δεδομένη. Πάρε το παιδάκι σου και πήγαινε στους δικούς σου. Δειξτου ότι αυτός πρέπει να σε ξανακερδίσει και ότι θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More