Τ.: “Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι μπορεί να βγαίνει και με άλλες…”

Καλησπέρα.
Θα ήθελα τη γνώμη σας…

Έβγαινα με έναν νάρκισσο άντρα για λίγους μήνες. Για αυτόν το λόγο δεν είχα σοβαρές προθέσεις μαζί του και είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι μπορεί να βγαίνει και με άλλες. Ήταν ένα fling. Μίλαγε με πολλές κρυφά και σίγουρα θα έβγαινε κιόλας.

Αυτό που με ενόχλησε όμως ήταν η κοροϊδία, ούτε καν το ψέμα. Πίστευε ότι μπορεί να με κοροϊδέψει κοιτώντας με, ότι θα χάβω τα ψέματά του και τις ιστορίες που δημιουργούσε για να δικαιολογηθεί, παρόλο που είχα διαβάσει διάφορα μηνύματα από διάφορες κοπέλες. Αλλά τι άλλο περίμενα κι εγώ από έναν νάρκισσο, έτσι;

Μια γνωστή μου του έστειλε μήνυμα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Δεν την υποψιάστηκα γιατί νόμιζα πως ήταν σε σχέση. Τώρα, λίγες εβδομάδες μετά, βγαίνει με τον νάρκισσο, αλλά το κρύβουν. Θέλω να ξέρει αυτός ότι γνωρίζω τι συμβαίνει ώστε να μη νιώθει ότι πάλι μπόρεσε να με κοροϊδέψει και ότι είναι ο έξυπνος.

Ανεβάζει video χωρίς να δείχνει το πρόσωπό της σαν να με κοροϊδεύει ότι δεν γνωρίζω με ποια από όλες είναι, κι όμως είναι με αυτήν που δεν υποψιάστηκα ποτέ! Γιατί να του δώσω αυτή τη χαρά; Τι να κάνω;

Ξέρω δεν αξίζει, ειδικά όταν δεν έβαλα όρια σε αυτό που είχαμε, αλλά με στεναχωρεί η κοροϊδία. Να πω τίποτα; Τύπου “χαιρετίσματα”; Θα με τρώει άμα δεν πω κάτι. Αλλά ξέρω από την άλλη ότι η αδιαφορία είναι το καλύτερο δηλητήριο. Όμως έχω και να επιστρέψω τα πράγματά του και είναι ευκαιρία.

Σας ευχαριστώ
Τ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. mia xara se exei koroidepsei..xathikan oi antres vre koritsi mou kai dexesai na eisai se kati pou oute esu xereis ti einai epeidh apoti fantazomai einai wraios?esena saresei auto pou ginetai?vgainei ,milaei, kanei kati me alles to xereis to vlepeis kai ti theleis twra?aporw ti asxoleisai eilikrina…kai ti shmainei exw xekatharisei ti tha exoume..vazoume kai tampeles sto ti tha niwsoume?pragmatika mhn xanasxolitheis…

  2. Δεν καταλαβαίνω τί ζητάς. Εσύ η ίδια έθεσες τα “όρια” της σχέσης. Δηλαδή τίποτα. Δεν έκανε τίποτα παραπάνω από αυτό που τον άφησες ελεύθερο να κάνει. Επέστρεψε τα πράγματα του σαν κυρία και τίποτα άλλο.

  3. ΚΑΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ …ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΙΧΤΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ —

  4. Προφανώς έβαλες αυτα τα ”όρια” γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σου πίστευες οτι θα καταφέρεις το αντίθετο, αφήνοντας τον ελεύθερο οτι θα είναι μόνο για σένα, διαφορετικά πίστευες οτι με τα ”όρια” κοροίδευεις λιγότερο τον εαυτό σου ώστε να έχεις ένα τρόπο να είσαι μαζί του και να μη φαίνεται οτι αποδέχεσαι αυτά που κανει.

  5. Ποτέ μου δεν έχω καταλάβει γιατί δέχεστε και μπλέκεστε σε τόσο τοξικές σχέσεις και αφήνετε τέτοιους ανθρώπους να μπαίνουν και να μένουν στη ζωή σας. Και μετά παραπονιέστε ότι σας κάνουν να νιώθετε σκουπίδια και ψάχνετε “έξυπνες” στρατηγικές να τους τη μπείτε και να τους κάνετε να φέρονται όπως θέλετε εσείς. Ε λοιπόν, τέτοιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ειδικά οι νάρκισσοι που είναι ειδήμονες στο να χειραγωγούν ανθρώπους, ταΐζοντάς τους ψέματα, όνειρα, ελπίδες, οτιδήποτε αρκεί να έχουν κάποιον δίπλα τους για δούλους και συναισθηματικούς σάκους. Μην απορείς, λοιπόν, που σου φέρθηκε έτσι. Το γεγονός ότι είσαι διαθέσιμη για ελεύθερες σχέσεις (πράγμα σεβαστό και καθόλου κακό) δεν σημαίνει ότι είσαι διαθέσιμη και για τον κάθε λαλάκα εκεί έξω. Ξεπέρασέ το, βρες άλλους ανθρώπους να περνάς καλά και θα δεις ότι η προσποιητή σου αδιαφορία για τούτον τον τύπο κάποια στιγμή θα γίνει αληθινή.

  6. απο τη στιγμή που ξεκινας μια σχεση και δεχεσαι οτι μπορει να βλεπει και άλλες, πρώτον δε πρέπει να σε πειράζει να το κάνει και δευτερον, κανένας δε θα σε παρει στα σοβαρα.

    Αυτη η υπερβολική ελευθερία ελπίζω να υπαρχει πάντα με προφυλάξεις γιατι τα κονδυλώματα (που είναι υπέυθυνα για το 60% των γεννετήσιων καρκίνων) κάνουν πάρτυ. Όπως και πολλά αλλα ανίατα νοσήματα (σύφιλη, ΗIV, ηπατίτιδες, κλπ)

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More