Τίνα: “Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα στο σεξ…”

Γεια σας.
Παίρνω το θάρρος να σας γράψω κι εγώ, γιατί χρειάζομαι τη γνώμη σας…

Είμαι δύο χρόνια σε μια σχέση. Ο σύντροφός μου είναι υπέροχος σύντροφος και μου φέρεται άψογα -πιο άψογα δεν γίνεται. Είναι αυτό που κάθε γυναίκα περιμένει από τη σχέση της. Με προσέχει, είναι τρυφερός, μου κάνει εκπλήξεις, γελάμε πολύ, συζητάμε, ταιριάζουμε σχεδόν στα πάντα.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι η ιδανική σχέση. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα στο σεξ. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θα σας πω ότι η σεξουαλική μας ζωή είναι προβληματική. Σπάνια και προβληματική. Έχουμε απευθυνθεί σε ειδικούς γιατρούς, αλλά δεν έχει υπάρξει και ιδιαίτερη βελτίωση.

Από την άλλη, όπως ήδη σας έγραψα, η συμπεριφορά του είναι τόσο τέλεια που αυτό με κάνει να μένω σε αυτήν τη σχέση. Περνάω πραγματικά καλά. Είχα και άλλες σχέσεις παλιότερα και δεν μου έχει φερθεί κανένας άλλος τόσο ωραία. Πάντα μέσα μου πίστευα ότι θα γίνει κάτι και θα λυθεί το πρόβλημα που στο σεξ, αλλά έχουν περάσει δύο χρόνια και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνω.

Ναι, το σεξ είναι ένα σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης. Από την άλλη όμως ξέρω ότι δεν βρίσκεις εύκολα άντρες που ταιριάζεις τόσο και που σου φέρονται τόσο όμορφα. Οι φίλες μου που ξέρουν την κατάσταση, στην αρχή με υποστήριζαν. Έβλεπαν πόσο τέλεια περνάω και κατανοούσαν την επιλογή μου. Τώρα όμως έχουν αρχίσει να με πιέζουν. Oι φίλες που δεν γνωρίζουν την κατάσταση συνεχώς μου λένε πόσο τυχερή είμαι που έχω έναν τέτοιο σύντροφο και πόσο με ζηλεύουν.

Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά. Κι εγώ καταλαβαίνω πως δεν γίνεται σχέση χωρίς μια φυσιολογική ερωτική ζωή. Όμως, είναι τόσο όμορφη η σχέση μας κατά τα άλλα, που διστάζω να κάνω το βήμα να φύγω. Από την άλλη, δεν σας κρύβω ότι κι εγώ πια έχω αρχίσει να συμφωνώ με τις φίλες μου. Με προβληματίζει το παρακάτω. Θα μείνω με έναν άνθρωπο και στην ουσία θα πρέπει να πάρω απόφαση ότι η ζωή μου δεν θα έχει ερωτική επαφή; Εκείνος έχει αρχίσει να μιλάει για γάμο κι εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω…

Σας ευχαριστώ,
Τίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τίνα μου…πραγματικά σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι.. ήμουν σχεδόν 4 Χρόνια με κάποιον χωρίς να είμαι ικανοποιημένη από τη σεξουαλική μας ζωή..Δεν θέλω κι εγώ να πω λεπτομέρειες πάντως καταλάβαινα ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά..το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι επειδή ήταν η πρώτη μου σχέση, από τη μια πλευρά δεν είχα μετρο σύγκρισης και ντρεπόμουν να το συζητήσω με τις φιλες μου, από την άλλη ήταν ο παιδικός μου έρωτας και δεν μου περνούσε καν από το μυαλό να χωρίσω μόνο γιατί το σεξ δεν ήταν καλό..ωστόσο πάντα κάτι μου ελειπε..προτιμούσα να βγαίνουμε έξω πάρα να μένουμε μόνοι μας στο σπίτι..νευριαζα χωρίς λόγο και πάντα όταν χωριζομασταν (Ειμασταν μικροί και μέναμε με τους γονείς μας) ήταν σαν κάτι να με “ετρωγε” και να μην με άφηνε να χαρώ τη σχέση..Μέχρι που οι καυγάδες έγιναν πιο συχνοί και επειδή εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στα νεύρα..Μου ζήτησε να μείνουμε για λίγο χωρια να ηρεμήσουμε..Και τότε έγινε το μοιραίο..γνώρισα κάποιον, με φλέρταρε και μετά από κάποια ραντεβού κάναμε σεξ..το οποίο ήταν υπέροχο! Ντρέπομαι λίγο που στο λέω αλλά δεν ένιωσα καν τύψεις!ένιωσα μια απελευθέρωση..Σαν κάποιος να μου άνοιξε τα μάτια! Και ενώ με το παιδί αυτό δεν μας προέκυψε σχέση γιατι ζούσε σε άλλη πόλη..Δεν μετανιωσα καθόλου! Όταν μετά από έναν μήνα μου τηλεφώνησε ο πρώην μου για να βρεθούμε και μου ζήτησε να είμαστε μαζί δεν ήθελα ούτε γι αστείο να τα ξαναβρούμε! Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι καλώς η κακώς το σεξ είναι απαραίτητο σε μια σχέση και αν δεν είναι καλό,αυτό δεν είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια, γιατί αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει να το αναζητήσεις άλλου..είστε 2 Χρόνια μαζί και ήδη χαλιεσαι..θα καταφέρεις να αντέξεις μια ολόκληρη ζωή? Η θα πάθεις τη φρίκη όταν ειστε παντρεμένοι και εχετε και κανένα παιδάκι?? Η ζωή δεν βγαίνει έτσι..εννοείται ότι είναι σημαντικό που σου φέρεται τέλεια..Είναι όμως αρκετό? Επίσης..Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει ακριβώς..Αλλά μήπως η τόσο τέλεια συμπεριφορά υπάρχει γιατί κατά βάθος ο φίλος σου ξέρει ότι θυσιαζεις κάτι σημαντικό με το να είσαι μαζί του??

  2. Γεια σου κοριτσι Αρχικα, ποσο χρονων ειστε; Επιπλεον, απο την αρχη ο συντροφος σου δεν λειτουργουσε μαζι σου σεξουαλικα η αυτο προεκυψε στην πορεια; Με τις προηγουμενες σχεσεις του ξερεις πως ηταν; Υπαρχει καποιο οργανικο προβλημα η ειναι ψυχολογικο; Ειναι πολλα που δεν μας αναφερεις για να σου πουμε την γνωμη μας. Αν ηταν απο την αρχη κι εγινε εν γνωση σου αυτη η σχεση, προσωπικα θεωρω πως εγινε λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης σου. Το σεξ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι μιας σχεσης! Αν ομως απλα προεκυψε στην πορεια, τοτε μπραβο που αγαπας τον συντροφο σου και ψαξε λυσεις πως μπορειτε να το ξεπερασετε. Καλη τυχη!

  3. Αυτός σου φέρεται ‘τέλεια’ γιατι μόνο έτσι υπερκαλύπτει το ατελές της σεξουαλικής σας ζωής γιατι φυσικά έχει πρόβλημα. Είναι ασέξουαλ δεν τον ενδιαφέρει το σεξ απο οτι φαίνεται αλλιώς θα επεδίωκε και αυτός να φύγει απο τη σχέση. Σε βλέπει που κάθεσαι εσύ χωρίς σέξ και μια χαρά βολεύεται, να σε παντρευτεί κιόλας να αρχίσεις εσύ μετά να πηδιέσαι αλλού…αυτό θέλεις;;;

  4. Να φύγεις.

  5. Το πρόβλημα δεν ειναι στο σεξ αγαπητή. Το πρόβλημα είναι σε εσένα. Τί νομίζεις οτι κάνεις εκεί δυο χρόνια; ψυχικό; κάτι δεν πάει καλά μαζί σου, ο άλλος άστον δεν αλλάζει το θέμα του, δεν τον ενδιαφέρει το σεξ και ψάχνει μια αδελφούλα να κοιμούνται μαζί. Η γνώμη μου είναι πως σε γάμο δεν προχωράς με τέτοια δεδομένα. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει ούτε εσένα το σεξ οπότε όλα καλά.

  6. Είχα παρόμοιο θέμα, μόνο που στο σεξουαλικό κομμάτι τα πράγματα ήταν κακά επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να βελτιωθεί (εγωιστής πολύ, δεν δοκίμαζε νέα πράγματα και δεν με άφηνε να εκφραστώ όπως θέλω), κάτι το οποίο είχε παντού προεκτάσεις, δηλαδή ήταν εγωιστής παντού. Ο συγκεκριμένος πάλι, προεκτείνει την ανασφάλειά του στο να φέρεται τέλεια επειδή στο σεξουαλικό δεν τα καταφέρνει αλλά δεν φταίει γι’ αυτό. Αφού, όμως, συμβουλευτήκατε ειδικό και δεν βοήθησε, μήπως και ο ίδιος το τρενάρει; Μήπως φοβάται ότι δεν τον αποδέχεσαι και πεισμώνει έναντι της θεραπείας; Γνώμη μου είναι ότι αν νιώθει πως η αξία του εξαρταται από τις σεξουαλικές του επιδόσεις, υποσυνείδητα αντιστέκεται σε όποια υποστήριξη βελτίωσης. Από την άλλη, πόσο πια στήριξη να του παρέχεις… Αναμφίβολα κάνεις τα πάντα, αλλά έχεις βάλει την ευχαρίστησή σου σε δεύτερο πλάνο. Πριν φύγεις απ’ τη σχέση, βεβαιώσου μόνο ότι δεν τον έκανες ποτέ να νιώσει μηδενισμένος λόγω σεξ.

  7. Αν αποκλεισεις το ψυχολογικο κομματι η”ντρεπεται για το μεγεθος του,εχεις σκεφτει μηπως ο φιλος σου ειναι λιγο γκει?και θελει να κανει οικογενεια για να ριξει στον περιγυρο του σταχτυ στα ματια?και αφου τον παντρευτεις και κανετε κανενα παιδακι να κανει την ζωη του με κανενα φιλο του?Για κοιταξε το!οπως και να εχει χωρισε τον.Σχεση και Γαμος δεν νοειται χωρις σεξ!!Ειδικα γαμος!ποσο θα αντεξεις χωρις σεξ,1 2 3 4 5 χρονια?οχι ομως μια ζωη!.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More