Τίνα: “Όταν καθυστερεί να μου απαντήσει σε κάποιο μήνυμα με πιάνει πανικός…”

Γεια σας!
Πριν δύο χρόνια χώρισα από έναν άνθρωπο που με ταλαιπώρησε πολύ. Είχαμε σχέση για αρκετά χρόνια. Μια ιστορία γεμάτη τσακωμούς και πολλά πολλά ψέματα. Αυτό με εκνεύριζε περισσότερο από όλα. Τα ψέματα.

Μου πήρε αρκετό καιρό να συνέλθω. Αυτά τα δύο χρόνια έμεινα μόνη να μαζέψω τα κομμάτια μου και νομίζω τα κατάφερα. Λέω νομίζω, γιατί πριν δύο μήνες γνώρισα κάποιον με τον οποίο τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά και θετικά.

Δείχνει ότι ενδιαφέρεται, δείχνει ότι θέλει, συναντιόμαστε πολύ συχνά, κάποια βράδια της εβδομάδας κοιμόμαστε μαζί, βγαίνουμε. Όλα καλά. Το πρόβλημα είναι δικό μου.

Όταν καθυστερεί να μου απαντήσει σε κάποιο μήνυμα, αν δεν απαντήσει αμέσως στο τηλέφωνο ή μου πει ότι δεν μπορεί να βρεθούμε γιατί έχει δουλειά ή θα βγει με φίλους, με πιάνει πανικός, φέρνω την καταστροφή, φρικάρω στην κυριολεξία. Το μυαλό μου κάνει τρελά σενάρια. Ότι μου λέει ψέματα, ότι με κοροϊδεύει, ότι υπάρχουν κι άλλες στη ζωή του.

Όταν απαντάει ή όταν συναντιόμαστε ηρεμώ. Και αποφεύγω να του επικοινωνήσω το άγχος μου για να μην τον πιέσω. Δεν ξέρω όμως τι να κάνω. Δεν γίνεται να είμαι ήρεμη μόνο όταν είμαι μαζί του. Και δεν γίνεται να είμαι συνέχεια μαζί του, το καταλαβαίνω. Όταν όμως υπάρχει έστω και ενός λεπτού καθυστέρηση στην επικοινωνία μας αρχίζω να πανικοβάλλομαι. Τι να κάνω; Να του μιλήσω; Φοβάμαι ότι θα τον τρομάξω…

Τίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοίτα να συνέλθεις εγκαίρως πριν φύγει και αυτός απ τη ζωή σου…

  2. απευθύνσου σε κάποιον ειδικό ή σε κάποιον απο το περιβάλλον σου, άνθρωπο μεγαλύτερο και ώριμο που μπορεί να σε συμβουλεύσει σωστά. Οχι σε φιλενάδες κλπ. Λογικό να νιώθεις έτσι γιατι έχεις περάσει άσχημα με εκείνον τον παλιό.

  3. Φυσικά και θα τον τρομάξεις. Βγάλε τις άσχημες σκέψεις απ το μυαλό σου γιατί σε σε βλέπω καλά…

  4. Η αυτό εκτίμηση σου είναι ακόμα χαμηλά παρολου που πέρασαν δυο χρόνια. Μίλησε σε έναν ειδικό για να σε βοηθήσει και κοιτά λίγο και τον εαυτό σου έξω από τη σχέση. Βγες και συ με τις φίλες σου, πες και συ ότι δε μπορείς κάποιες μέρες.

  5. Τινα μου, μπορω να σε καταλαβω… Μερικοι χαρακτηρες ειναι πιο αγχωδεις απο τους αλλους χωρια που εχεις κ καποια δυσαρεστα βιωματα που ενισχυουν τα αρνητικα συναισθηματα. Πολυ καλα κανεις που δεν του λες τιποτα. Ειναι ακομα νωρις στη σχεση, μπορει να τρομαξει ή να μην εισπραξεις την κατανοηση κ τη διαβεβαιωση που περιμενεις και τοτε θα ειναι χειροτερα. Προσπαθησε να βαλεις φρενο στη φαντασια, τη ζηλια κ την ανασφαλεια σου. Μιλα σε καποιον, οχι σε φιλες, μπορεις στην αδερφη, τη μητερα σου ή και σε καποιον ψυχολογο. Προσπαθησε να βαλεις καλα στο μυαλο σου οτι ειτε ανησυχεις/φρικαρεις ειτε οχι οταν δεν απαντα, δεν αλλαζει κατι. Αν ειναι καποιος να σου κανει κουτσουκελα, θα στην κανει ουτως η αλλως. Ευχομαι να ηρεμησεις και να πανε ολα καλα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More