Τόνια: “Έχουν προσπαθήσει όλοι να μου γνωρίσουν κάποιον φίλο τους, κάποιο “προξενιό” τύπου”

Κορίτσια θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας…
Είμαι μόνη εδώ και αρκετό καιρό και τίποτα ενδιαφέρον δεν παίζει. Οι περισσότερες φίλες μου έχουν σχέση με αποτέλεσμα να μην βγαίνουμε πολύ συχνά μόνο κορίτσια, οπότε εγώ κυρίως να βγαίνω με ζευγάρια.

Έχουν προσπαθήσει όλοι να μου γνωρίσουν κάποιον φίλο τους, κάποιο “προξενιό” τύπου, αλλά και μόνο στην ιδέα αντιδρώ. Όχι, βέβαια ότι μου σύστησαν και κάποιον που μου άρεσε.

Το θέμα μου είναι ότι τα δεδομένα στη ζωή μου είναι έτσι ώστε δυσκολεύουν πολύ τις γνωριμίες. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω αρχίσει να απογοητεύομαι. Και οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου δεν είναι καθόλου στο στιλ μου.

Δεν ξέρω. Πείτε μου. Νιώθω εγκλωβισμένη…

Τόνια

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μόνη σου σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Μέσα στην άρνηση είσαι. Δεν θές να σου γνωρίσουν κάποιον, δεν σου αρέσει κανενας απο όσους είδες, μέσω διαδικτύου δεν θές, ε τί θές;;!! Μήπως ούτε εσύ η ίδια δεν ξέρεις;;;;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More