Tony: “Νομίζω πως είμαι μπερδεμένος μεταξύ δύο γυναικών…”

Θα ήθελα να σας πω τη δικιά μου ιστορία μήπως και με βοηθήσετε, είμαι λίγο μπερδεμένος αυτό το διάστημα. Υπομονή γιατί η ιστορία είναι μακρά!

Καταρχάς είμαι 33 χρονών. Σαν τύπος δεν επιδίωκα περιστασιακό σεξ και μου αρέσει να επενδύω στις σχέσεις μου, ασχέτως αν αρκετές από αυτές δεν μου έχουν βγει σε κάτι σοβαρό. Πριν από κάποιο καιρό γνώρισα την “Μ.”. Απλώς κάναμε παρέα πρώτα, αν και έβλεπα ότι από μεριάς της έπαιζε ενδιαφέρον. Δεν μπόρεσα να μην προσέξω ότι είναι καταπληκτική κοπέλα, 2 χρόνια μικρότερή μου.

Κουβαλούσε μια τρέλα, αλλά και σοβαρότητα όπου έπρεπε, μιλούσαμε για πολλά και διάφορα και όταν πέρασε λίγος καιρός από μια τελευταία μου αποτυχημένη φάση με μια άλλη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού. Προέκυψε κάτι πολύ καλό γιατί αποδείχτηκε πανέξυπνη, υπέροχος άνθρωπος, ήξερε να με φροντίζει και δεν βαριόμουν ποτέ μαζί της, ακόμα και όταν έτυχε να μείνει στο σπίτι μου μια ολόκληρη βδομάδα non-stop.

Το προβληματάκι ήταν στο σεξ στην αρχή. Ενώ σεξουαλικά θα έλεγα ότι ήταν υπερδραστήρια και ήθελε ειλικρινά να ικανοποιήσει κι εμένα, η σεξουαλική χημεία δεν ήταν καθόλου έντονη τις πρώτες φορές. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όμως, καταλαβαίνετε… Σίγουρα θα σας έχει τύχει ας πούμε να ταιριάξετε πολύ σεξουαλικά με κάποιον από την πρώτη φορά… Ε, με εμάς κάτι τέτοιο δεν γινόταν τις πρώτες βδομάδες. Με λίγη δουλειά και κουβέντα, βέβαια, τα βρήκαμε και εκεί στην πορεία, οπότε όλα πήγαιναν άψογα.

Είμαστε 4 μήνες μαζί. Ένα βράδυ σε μια μικτή παρέα που δεν ήταν η Μ., έτυχε να γνωρίσω την “Λ.”, την οποία έτυχε να ξαναδώ μια άλλη μέρα. Λίγο επειδή η Λ. ήταν ο τύπος μου εμφανισιακά, μελαχρινή και ψηλή (ενώ η Μ. μετρίου ύψους και φυσική ξανθούλα) και λίγο επειδή ένιωσα ξαφνικά ανεξήγητη έλξη, θέλησα να γίνω ειλικρινής με την Μ. και να της πω τι τρέχει.

Της μίλησα την επόμενη μέρα και της είπα ότι μου αρέσει άλλη και ότι ακόμα κι αν δεν γίνει κάτι, δεν το έβρισκα δίκαιο να παραμένω με μια κοπέλα τη στιγμή που είχα άλλη στο μυαλό. Έμεινα έκπληκτος από το πόσο ψύχραιμα και αξιοπρεπώς αντέδρασε. Θυμάμαι ακόμα κατά λέξη ότι μου είπε: “Ευχαριστώ που με σεβάστηκες και στάθηκες ειλικρινής μαζί μου… Αν και αυτήν τη στιγμή με στεναχώρησες πολύ με την απόφασή σου, θα σου ευχηθώ να γίνεις ευτυχισμένος. Αφού δεν το κατάφερα εγώ, σημαίνει ότι σίγουρα θα καταφέρει κάποια άλλη να σε κάνει ευτυχισμένο.”

Δεν είπε τίποτα άλλο, σηκώθηκε κι έφυγε. Μετά από καμιά βδομάδα επιδίωξα μια φιλική επαφή μαζί της, να δω τι κάνει, γιατί ένιωσα τύψεις για την καλή αυτή ψυχούλα, αλλά μου ζήτησε ευγενικά να διακόψουμε επικοινωνία για ένα διάστημα γιατί ακόμα δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί μια φιλία μεταξύ μας, όταν ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό. Μου υποσχέθηκε ότι θα με βρει εκείνη όταν ηρεμήσει και μου ευχήθηκε καλή τύχη σε όλα.

Στο ενδιάμεσο, εγώ δοκίμασα την τύχη μου με την Λ. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος μαζί της, νομίζω πως ερωτεύτηκα και παθιάστηκα πολύ γρήγορα. Ήταν κι αυτή στην ηλικία μου και φαινόταν στην ίδια φάση, δηλαδή ήθελε να ξεκινήσουμε κάτι. Επίσης, στο σεξ είχαμε αμέσως καλή χημεία. Όλως παραδόξως, αν και δεν ήταν τόσο δραστήρια στο κρεβάτι, παρόλα αυτά με ενθουσίαζε τρελά. Όμως στις δύο βδομάδες ξεκίνησαν τσακωμοί. Για παράδειγμα, αν της έλεγα ήρεμα και ωραία ότι κάτι δεν μου άρεσε (κυρίως κάτι στη συμπεριφορά απέναντί μου) ή της ζητούσα ευγενικά να τακτοποιήσει κάτι που είχε χρησιμοποιήσει στο χώρο μου (περνούσαμε αρκετές ώρες σπίτι μου), αυτή τσαντιζόταν παράλογα.

Με κατηγορούσε ότι τη διδάσκω και ότι αρνούμαι να τη δεχτώ για αυτό που είναι. Με την Μ. δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, που η Μ. δεν ήταν κανένα ασπόνδυλο, απλώς είχαμε πάντα ανοιχτή επικοινωνία με αλληλοσεβασμό, οπότε καταλαβαινόμασταν. Με την Λ. ίσως υπήρχε η προσδοκία ότι αν ταιριάξαμε πολύ από την αρχή σε πολλά, ότι θα ταιριάζαμε αυτόματα και σε όλα τα υπόλοιπα, οπότε θα έμπαινε μια “τάξη από μόνη της”, ειδικά εφόσον εγώ απέναντί της ήμουν πολύ δοτικός και περιποιητικός.

Έλα όμως που δεν έγινε κάτι τέτοιο και ένιωσα κάπου μετά από ενάμιση μήνα την Λ. να ψυχραίνεται απέναντί μου. Μετά από έναν τσακωμό (που ξεκίνησε πάλι από τσάντισμά της), έφυγε, κοπάνησε την πόρτα και αργότερα μου έστειλε μήνυμα ότι δεν θέλει να συνεχίσουμε και ότι υπάρχει άλλος. Έμεινα λαλάκας εγώ… Της τηλεφώνησα ζητώντας εξηγήσεις, επειδή το να έχει άλλον παράλληλα ήταν χοντρό για μένα. Μου το έκλεισε κατάμουτρα και με μπλόκαρε από παντού.

Εν τω μεταξύ, όλο αυτό το διάστημα η Μ. εξαφανισμένη, αλλά δεν πρόλαβε να με απασχολήσει αυτό, μιας και με έκαιγε πολύ το θέμα με την Λ. Το πήρα προσωπικά, για ένα μήνα δεν ήθελα να ξανακούσω για γυναίκα. Τριγυρνούσα με φίλους μου και γινόμουν συχνά ντέφι, ήμουν χάλια ψυχολογικά, μέχρι και εθελοντική δουλειά έπιασα για να μη σκέφτομαι όταν τελείωνα από το συνεργείο. Ένα βράδυ βγήκα αποφασισμένος να πιω το Βόσπορο και τυχαία έπεσα πάνω στην Μ. Έλαμπε πραγματικά εκείνο το βράδυ και με χαιρέτησε με ειλικρινή χαρά, μη ξέροντας τι μου είχε συμβεί. Κάθισε για πολύ λίγο στην παρέα μας, κάναμε χαβαλέ, είπε λίγα νέα της και γύρισε στις φίλες της.

Εμένα με γέμισε μια θετική διάθεση που την είδα (αποφάσισα να μη γίνω ντίρλα μη γίνω ρεζίλι μπροστά της) και γυρνώντας σπίτι τής έστειλα μήνυμα να τα πούμε οι δυο μας κάποια στιγμή. Μου απάντησε “ok” ξεκαθαρίζοντας ότι τώρα πια είναι σε φάση που ειλικρινά δεν κρατά απωθημένα και μπορεί να με δει σαν φίλο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το “σαν φίλο” με στεναχώρησε κάπως. Ίσως βαθιά μέσα μου ευχόμουν να με περίμενε.

Το αστείο είναι ότι μετά από λίγες μέρες, που ήμουν έτοιμος να πω στην Μ. να βρεθούμε, με ξεμπλοκάρει η Λ. και μου στέλνει κατεβατό μήνυμα όλο συγγνώμες και γλύκες. Μου έγραψε συγγνώμη για τον εγωισμό της, και ότι ήταν ψέματα που είπε ότι υπήρχε άλλος, το είπε γιατί ήθελε μόνο να με πληγώσει. Μου είπε πως με αγάπησε και ζήτησε δεύτερη ευκαιρία!!

Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Με την Λ. σα να ξενέρωσα πια. Ενώ σαν γυναίκα είναι ακριβώς ο τύπος μου, ανεπανόρθωτα σκότωσε τον ενθουσιασμό μου και πάμε από το μηδέν. Από την άλλη, δεν ξέρω, υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει αυτή για μένα άραγε; Μήπως τα κατάλαβε όλα και αξίζει τη δεύτερη ευκαιρία τελικά; Κι από την άλλη η Μ. Τελευταίες μέρες που τη σκέφτομαι αφότου την είδα, νιώθω μια ζεστασιά, σαν να μου λείπει πολύ η τρυφερότητά της. Και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί δεν έχω καταλάβει τι νιώθω. Θα είμαι βλάκας αν ρωτήσω την Μ. τι γίνεται με την προσωπική της ζωή όταν τη δω; Εκείνη δεν με ρώτησε μέχρι τώρα κάτι για τα προσωπικά μου, οπότε φοβάμαι ότι δεν ενδιαφέρεται άλλο.

Νομίζω πως είμαι μπερδεμένος μεταξύ δύο γυναικών, αλλά αυτό που αναζητώ είναι κάτι που θα διαρκέσει μακροχρόνια, γιατί θέλω σύντροφο, όχι άλλη μια “κοπέλα”. Είμαι 33 και δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο.

Tony

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλησπέρα Tony και χρόνια πολλά για τις γιορτές…
    Μου θύμισες την δική μου ιστορία με τον πρωην μου, που στην πραγματικότητα δεν με εκτίμησε και με χώρισε πριν μήνες..και που μαλλον ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του..
    Λοιπόν,διαβάζοντας την ιστορία σου, εγώ θα ήμουν η Μ.,ταυτίζομαι απόλυτα σαν συμπεριφορά μαζί της,ενώ η συμπεριφορά σου ταιριάζει αρκετα με του πρωην μου..
    Να σου πω τι καταλαβαίνω.¨:.η Λ. είναι χειριστικός χαρακτήρας και είχε κι αλλον παράλληλα όταν ήταν μαζί σου,όπως λες κι εσύ…Τον τσακωμό τον προκάλεσε επίτηδες για να μπορεί να δικαιολογηθεί ότι εσυ της εκανες τη ζωή δύσκολη και να φύγει πιο εύκολα…το οτι σου εστειλε κατεβατα με γλύκες,είναι θεατρινισμός διότι θελει απλά να παίξει μαζί σου,όπως εκανε από την αρχή..μην πιστεύεις τα λόγια…Τις πράξεις κοίτα…Είναι λογικό να ξενερώσεις μαζί της,εγώ το βρίσκω ύποπτο κιόλας..Οπότε την Λ μην τη πιστεψεις…Μη γυρισεις σε αυτήν, θα σε κάνει να υποφερεις κι αλλο…

    Σχετικά με τη Μ. τώρα…την εδιωξες όταν νόμισες οτι ερωτεύτηκες μιαν αλλη..βιάστηκες…με ποιό δικαίωμα θες να ξαναμπεις στη ζωή της;εχει καθε δικαιωμα να μη σε περιμένει και να αναζητήσει αλλού την ευτυχία που τοσο προσπάθησε να σου χαρίσει. Όπως και έχει δικαίωμα να μη γυρίσει,έστω κι αν γυρίσεις εσυ.Η Μ. είχε πρόθεση και ικανότητα να σου χαρίσει μια μακροχόνια σχέση,αυτό που ζητάς,από τα λεγόμενά σου.
    Γνώμη μου όλα αυτά.

    Ο σύντροφός μας είναι ο καθρέπτης του εαυτού μας,αυτό σκέψου μόνο..
    Κοιτάμε και κρίνουμε από την εμφάνιση,ενώ αυτό που θα έπρεπε να κοιτάμε τον ψυχικό κόσμο του αλλου..διότι ο καθε ανθρωπος δεν είναι μόνο σάρκα και οστά..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More