Βάλια: “Εκείνος στο ενδιάμεσο έκανε σχέση. Αυτός ήταν και ο λόγος που σταματήσαμε να μιλάμε.”

Γεια σας!

Πριν τρία χρόνια, το καλοκαίρι είχα γνωρίσει κάποιον από το εξωτερικό. Είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Ζήσαμε υπέροχες στιγμές μαζί και πραγματικά τον είχα ερωτευθεί. Κι εκείνος -έτσι έδειχνε κι έλεγε τουλάχιστον. Τότε είχα αρχίσει να σκέφτομαι και να ψάχνω τρόπους να μετακομίσω κι εγώ στη χώρα του. Τελικά, η λογική με κράτησε πίσω. Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Και όπως ήταν φυσικό, η επικοινωνία μας εξ αποστάσεως κράτησε για κάποιους μήνες και μετά χαθήκαμε.

Στο ενδιάμεσο δεν προέκυψε στη ζωή μου κάτι ιδιαίτερο. Κάτι χαζές ιστορίες μόνο χωρίς νόημα, χωρίς ουσία και χωρίς καμία εξέλιξη.

Πριν λίγες μέρες ο τύπος που σας έγραψα στην αρχή μου έστειλε μήνυμα. Μου έγραψε ότι θα έρθει το καλοκαίρι διακοπές στην Ελλάδα ξανά και ότι θα ήθελε να με δει. Η αλήθεια είναι ότι με αναστάτωσε, αλλά δεν έχω απαντήσει ακόμα. Από τη μία σκέφτομαι ότι έχουν περάσει τρία χρόνια, δεν ξέρω καν αν θα μου αρέσει πια. Από την άλλη, δεν συμβαίνει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή μου.

Τα σκέφτομαι όλα και έχω μπερδευτεί. Εκείνος στο ενδιάμεσο έκανε μια σοβαρή σχέση. Αυτός ήταν και ο λόγος που στην ουσία σταματήσαμε να μιλάμε. Ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και πρόσφατα έμαθα από μια κοινή φίλη ότι χώρισε πρόσφατα.

Όλα αυτά με έχουν μπερδέψει. Συν το ότι, ακόμα και να βρεθούμε, ακόμα και να μου αρέσει, ακόμα και να περάσουμε ξανά τέλεια, θα είναι για λίγο. Αυτός θα φύγει ξανά και η ιστορία θα επαναληφθεί. Τι να κάνω; Οι φίλοι μου πιστεύουν ότι πρέπει να τον δω, να περάσω καλά και τέλος. Εγώ φοβάμαι.

Εσείς τι πιστεύετε;

Βάλια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Για να τον δεις, να περάσεις καλά και τέλος, θα πρέπει να ΘΕΛΕΙΣ να τον δεις, να περάσεις καλά και τέλος. Οι φίλοι σου σκέφτονται τι θα έκαναν ΕΚΕΙΝΟΙ στη θέση σου. Δεν είναι όμως στη θέση σου. Στη θέση σου είσαι ΕΣΥ και μόνο. Οπότε κάνε αυτό που θέλεις εσύ, ΟΧΙ αυτό που σου λένε ότι θα έκαναν εκείνοι.

  2. Ελαχιστες γυναικες έχουν καταφερει κατι τοσο απλο κ ευχαριστο, οπως το να περασουν καλα κ τελος. Μπαινει το συναισθημα στη μεση κ γινονται κομματια. Ελαχιστοι αντρες επανερχονται με συναισθηματα, υστερα απο μια αλλη σοβαρη σχεση. Ερχεται για να ξενοιασει κ να ξαναζησει εκεινο το καλοκαίρι. Ομως τιποτα δεν θα ειναι οπως τοτε. Δεν εχεις πια αγνοια κινδυνου.

  3. Eγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς σε ποια φάση της ζωής σου είσαι. Δηλαδή, διανύεις τη φάση “θέλω απλά να περνάω καλά” ή στη φάση “θέλω μια σοβαρή σχέση στη ζωή μου”. Ανάλογα με την απάντησή σου θα ξέρεις και τι να κάνεις.

  4. Εάν δεν είσαι μαζόχα σου συνιστώ να μη το ξανασκεφτείς κάν! Τι είσαι η καβάτζα του η καλοκαιρινή;; Κόψε του τον αέρα γιατι πάλι η χαμένη της υπόθεσης θα είσαι! Αυτό το “να περάσουμε καλά” θα καταλήξει με εσένα στα πατώματα! Πολύ θύμα μου φαίνεσαι!

  5. Νομίζω ότι η ζωή είναι, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι, πιο απλή. Ο άνθρωπος σου είπε απλά ότι θέλει να σε δει, αν κατάλαβα καλά. Δεν είπε ότι θέλει να ξαναέχετε σχέση, ή ότι θέλει απλα να είστε φίλοι, φαντάζομαι απλά ότι γνώρισε ένα αξιόλογο και καλιεργημένο άνθρωπο (εννοώ εσένα) πριν από χρόνια και θα ήθελε να σε ξαναδεί. Τώρα αν θα σας προκύψει κάτι άλλο, μεγάλοι άνθρωποι είσαστε, αν το θέλετε και οι δυο, και με όποιους όρους το θέλετε κάντε το. Αλλά γιατί να μην βγεις απλά σε πρώτη φάση για έναν καφέ με έναν άνθρωπο με τον οποίο είχες περάσει καλά;

  6. Καμια φορα χρειαζομαστε εναν αντρα για να μας διαφωτισει. Δημητρη τα ειπες ολα! Οι γυναίκες έχουμε την ταση να πλάθουμε σεναρια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More