Βάσια: “Πώς γίνεται να του έφυγε τόσο γρήγορα ο έρωτας;”

Καλησπέρα σας.
Αποφάσισα να σας γράψω γιατί χρειάζομαι τη γνώμη σας σε κάτι που με απασχολεί.

Είχα σχέση με ένα παιδί για κάποιους μήνες και ενώ όλα πήγαιναν καλά άρχισαν τα προβλήματα. Λίγο η μικρή απόσταση που μας χωρίζει γιατί μένουμε σε άλλη πόλη, λίγο γιατί αυτός δεν έδινε και τόση σημασία σε εμένα γιατί είχε ένα ατύχημα και κοιτούσε να φτιάξει το αμάξι του, άρχισα να ξενερώνω και να μην του μιλάω γλυκά.

Ένα άλλο βασικό που με ενοχλούσε είναι ότι μάλλον εξαιτίας όλων αυτών δεν με ικανοποιούσε σεξουαλικά και αυτό ήταν αφορμή να ξενερώνουμε και οι δύο. Να σημειώσω ότι αυτός ο άνθρωπος δήλωνε τρελός και παλαβός για μένα και μιλούσε μέχρι για οικογένεια, αλλά τους πρώτους μήνες ούτε ένα λουλούδι δεν μου είχε φέρει να αποδείξει την αγάπη του λέγοντας ότι είχε συνηθίσει σε μεγάλα δώρα.

Μετά από έναν χωρισμό και μια επανασύνδεση καταλήξαμε να χωρίσουμε οριστικά λέγοντάς μου ότι θέλει να σκεφτεί και να τα βρει με τον εαυτό του και ότι σε μια εβδομάδα του έφυγαν όλα τα συναισθήματα.

Να αφήσω χρόνο είπε και το βλέπουμε. Δεν πήρα καμία απάντηση γιατί μου ζήτησε δύο μέρες χρόνο και θα με έπαιρνε εκείνος.

Κι αναρωτιέμαι εγώ τώρα, πώς γίνεται να του έφυγε τόσο γρήγορα ο έρωτας; Μήπως ήταν ένα παραμύθιασμα τελικά; Αξίζει να ασχοληθώ;

Σας ευχαριστώ.
Βάσια


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ούτε έρωτας, ούτε αγάπη, απλά ενθουσιασμός. Αυτό ήταν που όπως ήρθε έφυγε. Πάνω στον ενθουσιασμό ο άλλος μπορεί να λέει πολλά, αλλά οι πράξεις πάντα δείχνουν και πράγματι έδειχναν λίγα οι πράξεις του. Ωραία δικαιολογία πάντως, είναι συνιθισμένος σε μεγάλα και για αυτό δε σου πήρε ούτε ένα λουλούδι… τι να πω φταίμε και εμείς που καθόμαστε και τα πιστεύουμε και τα χαύουμε. Βάλε πλώρη για άλλα και πολύ ασχολήθηκες.

  2. Βάσια καλησπέρα, δεν ξέρω κατά πόσο εσύ ενδιαφέρεσαι για αυτόν αλλά η άποψη μου με παρόμοια εμπειρία, είναι να μην ασχοληθείς. Μπορεί να τον θες,αλλά αν το κάνεις αυτό στον εαυτό σου (το να ασχοληθείς δηλαδή) αργότερα θα έχεις πρόβλημα, συν το ότι θα του περάσεις το μήνυμα ότι τον έχεις ανάγκη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό το “θέλω λίγο χρόνο” είναι αρκετά παιδιαρίστικο. Ή τον θες τον άλλον ή δεν το θες. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου με έναν που σου ζητάει χρόνο για να δει αν σε θέλει τελικά ή όχι. Όσο για το ατύχημα που ανέφερες δεν γνωρίζω κατά πόσο σοβαρό είναι αλλά ξέρω ότι σε αυτά τα δύσκολα της ζωής θέλουμε τον άνθρωπο μας δίπλα μας και όχι να τον διώχνουμε από κοντά μας.

  3. Δυσκολη η συβουλη Βάσια , ακου την καρδια σου τι σου λεει, αλλα αν θες να βγεις κερδισμενη και λιγοτερο ταλαιπωρημενη βρες αμεσα αλλον και μην κοιτας εμφανιση τοσο , οσο δεσιμο στην επικοινωνια και καποιον που θα ταιριαξει στον χαρακτηρα σου.

  4. Σε ηθελε, σε ειχε, σε γλεντησε, τωρα θελει αλλη. Τοσο απλα. Προχωρα παρα κατω, ξενερωσε με το παιδιαρισμα του και συνεχισε… Μην το πολυσκεφτεσαι γιατι θα κολλησεις, δωσε μια μουτζα, παρε ανασα, χαμογέλα, νιωσε θεα και πηγαινε παρα κατω!!!!

  5. Ίσως όταν είχε να φτιάξει το αυτοκίνητό του, να δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι απομακρύνθηκες δεν του συμπαραστάθηκες. Δηλαδή έτσι το ένιωσε εκείνος..

  6. Μ’αρέσει που ρωτάς! Αφου βρε κοπέλα μου δεν σε ικανοποιούσε σεξουαλικά και του το δειχνες/έλεγες…το αμάξι του χάλασε και εσύ αρχισες τις ξινίλες…ε! Λογικό να ξενερώσει μαζί σου και να του φύγει και ο έρωτας και όλα! Αλλωστε εσύ η ίδια δεν ξέρεις κάν αν τον θές…οπότε η απάντηση ειναι ΟΧΙ δεν αξίζει να ασχοληθείς αλλο.

  7. Μια χαρά τα λέει η eva… και μην ξεχνάς έχουμε ένα εγωισμό που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε..όταν δεν βγένει let it go xx

  8. Μάλλον έγινε το εξής: ο ένας από τους δυο σας ήταν πιο ενθουσιασμένος από τον άλλον στην αρχή της σχέσης και μπήκε φορτσάτα. Και όσο ο ένας ήταν ενθουσιασμένος, ο άλλος δεν έδινε τίποτα πίσω, οπότε μέχρι και έσβησε ο ενθουσιασμός του πρώτου. Μου φαίνεται ότι εκείνος ήταν στην αρχή ενθουσιασμένος και πρόθυμος να κάνει πολλά, μα από την άλλη του έτυχε αυτό με το αμάξι, συν το ότι δεν είχε μάθει να είναι πολύ δοτικός εφόσον δεν σου έκανε κάποιο δωράκι… Ή μπορεί να μην είχε την οικονομική δυνατότητα. Εσένα σε έβλεπε πιο συγκρατημένη στη σχέση και ίσως γι’ αυτό να κρύωσε κι αυτός. Αλλά τότε πάει να πει ότι δεν είχε τόσο βαθιά αισθήματα για σένα όσο νομίζεις. Είναι ακριβώς ο τύπος του άντρα που δηλώνει ότι θέλει οικογένεια, αλλά αυτό που ψάχνει είναι μια γυναίκα που να τα κάνει όλα, και να δουλεύει, και σεξομηχανή να είναι, και τα παιδιά να φροντίζει μόνη της και τις κάλτσες του άντρα της από το πάτωμα να μαζεύει. Α, και φυσικά να είναι πάντα στην πένα, να μη γκρινιάζει και προς θεού να μην περιμένει ποτέ τίποτα. Τέτοιος τύπος για να τα βρει με τον εαυτό του θέλει μια δεκαετία, όχι μια βδομάδα. Καλός ο ενθουσιασμός και τα λόγια τα πολλά, μα εσύ φαίνεσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και τι περιμένει, οπότε αυτό δεν σου αρκεί και καλά κάνεις. Πες του να σου τηλεφωνήσει όταν ωριμάσει.

  9. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας κορίτσια.Να επισημάνω ότι όχι μόνο του στάθηκα στο ατύχημα του αλλά του δάνεισα χρήματα για να τον βοηθήσω.Ρέα σ’ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Όντως ξέρω τι θέλω και προσπαθούσα να το έχω.Είναι ακριβώς αυτός ο τύπος άντρα που με ήθελε στην πένα,που παρατούσε ακόμα και την κούπα του καφέ του άπλυτη και στο ερωτικό αλλά και στις εξόδους μας έπαιρνε να παίρνω πάντα πρωτοβουλία εγώ.Είχαμε να βγούμε πόσο καιρό σαν ζευγάρι για καφέ κι έπρεπε να του το πώ εγώ για να βγούμε αλλιώς δεν θα βγαίναμε ποτέ.Τελικά όχι μόνο δεν με πήρε τηλέφωνο αλλά τον πήρα εγώ για να μου πεί ότι τελικά δεν με θέλει,ότι δεν νιώθει τίποτα(ο προ ημερών ερωτευμένος) και ότι τον έπρηζα και με τα προβλήματά μου και να μην το κάνω στον επόμενο.Α και να βρώ κάποιον να με βλέπει σοβαρά όπως αυτός.Τώρα πόσο σοβαρά σε βλέπει ένας άνθρωπος που μόλις χωρίσετε σου ζητάει να μείνετε φίλοι και να βρεθείτε καμιά μέρα σπίτι σου να φάτε και να δείτε ταινία όπως κάνατε όταν ήσασταν ζευγάρι ένας θεός ξέρει.Από τότε ούτε μήνυμα ούτε τηλ ο άνθρωπος που νοιαζόταν για μένα.Περιμένω τη γνώμη σας αν θέλετε.Ευχαριστώ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More