“Συνήθως δεν γράφουν άντρες εδώ, μα λέω μήπως με βοηθήσουν οι γυναικείες απόψεις”.

Ξέρω ότι δεν είναι πολύ συνηθισμένο να γράφει άντρας εδώ, μα λέω μήπως με βοηθήσουν οι γυναικείες απόψεις γιατί εφόσον αφορά γυναίκα, μπορεί να σας είναι πιο εύκολο να αποκρυπτογραφήσετε τη στάση της.

Λοιπόν, εγώ είμαι 26 χρονών και την ίδια ηλικία έχει η κοπέλα για την οποία θα σας πω τώρα. Η Λ. είναι μια παλιά μου γνωστή από τα εφηβικά μου χρόνια. Πηγαίναμε μαζί στο ίδιο φροντιστήριο όταν ήμασταν 15 και ήταν καλό κοριτσάκι, αν και συνεσταλμένο. Κάναμε λίγη παρέα τότε, μέχρι που εκείνη με την οικογένειά της μετακόμισαν σε άλλη περιοχή της πόλης μετά από κανένα χρόνο και δεν έτυχε να κρατήσουμε καμία επαφή. Ε, τότε δεν είχαμε κιόλας Facebook και τέτοια… αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε σήμερα! Πώς μου ήρθε, και την έψαξα και τη βρήκα! Αρχίσαμε να μιλάμε, είδαμε φωτογραφίες ο ένας του άλλου…

Εντάξει, τελευταία φορά που την είδα ήταν μια κοπελίτσα λίγο άχαρη και πολύ εσωστρεφής, ενώ τώρα έχει γίνει κουκλάρα με έναν αέρα. Κι εγώ ήμουν ένας σπυριάρης κι αδέξιος έφηβος και, αν πιστέψω στα κοπλιμέντα που μου έκανε, έγινα μια χαρά ψηλό και ωραίο παλικάρι (το γράφω αυτό και κοκκινίζω). Τέλος πάντων, είπαμε τα νέα μας…

Εγώ είμαι τώρα σε μια δουλειά σχετική με τις σπουδές μου (μηχανικός), ενώ εκείνη βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό. Να σας πω κιόλας ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχα τίποτα σοβαρό με γυναίκες, δεν με ενδιέφερε κάτι πιο ουσιαστικό. Μπορεί απλώς να μην έχω βρει ακόμα τον τύπο μου, πάντως αν είναι να αποκαλέσω κάτι σχέση με μια κοπέλα, θέλω να είναι κάτι που θα με κάνει να δοθώ πλήρως και να το βλέπω σοβαρά. Είναι και το γεγονός ότι προς το παρόν δύσκολα με βλέπω να δίνομαι πλήρως σε μια σχέση γιατί θέλω να παραμείνω προσηλωμένος στους στόχους μου, που είναι να αποκτήσω επιπλέον μόρφωση κρατώντας, όμως, και τη δουλειά μου αυτή.

Η Λ. το γνωρίζει αυτό, της το είπα, μα επίσης η Λ. μου φάνηκε για κοπέλα με την οποία αξίζει να δοκιμάσω να προσπαθήσω κάτι. Το καλοκαίρι η Λ. ήρθε εδώ γιατί ήταν να δει και τους συγγενείς της, οπότε βρεθήκαμε. Παρόλο που στις φωτό φαίνεται γυναικάρα με αέρα, από κοντά μου φάνηκε ότι παραμένει λίγο ντροπαλή. Με μπερδεύει το στιλ της, για να πω την αλήθεια. Ενώ έχει όλα τα φόντα να φερθεί σαν ντίβα με την εμφάνιση και το ύψος της, στη συμπεριφορά θυμίζει καμιά φορά κοριτσάκι. Μου αρέσει αυτό, βέβαια. Επίσης, μου το είπε και φάνηκε ξεκάθαρα ότι με ερωτεύτηκε, και μάλιστα ακόμα από τον καιρό που απλώς μιλούσαμε.

Να μη σας τα πολυλογώ, κάναμε κάτι όσο ήταν εδώ χωρίς να μας νοιάζει το μετά και περνούσαμε τέλεια. Μου άρεσε πολύ κι ένιωσα μια τρομερή χημεία, σε όλα. Δεν θέλω να το λέω αυτό δημόσια, μα πρέπει: η ντροπαλοσύνη της είναι κάτι που ευτυχώς εκεί που πρέπει τη χάνει. Βγαίναμε μαζί, τη γνώρισαν και οι φίλοι μου, αλλά δεν ήθελα να τη συστήνω σαν την κοπέλα μου γιατί, όπως είπα, για να θεωρήσω ότι έχω σχέση με μια κοπέλα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό, ενώ εμείς θα είχαμε πάλι απόσταση μεταξύ μας όταν θα έφευγε.

Παρόλο που όταν της το είπα αυτή συμφώνησε και είπε ότι δεν πειράζει, ας μη βιαστούμε να το ονομάσουμε κάπως αυτό που έχουμε, δεν ξέρω αν κατά βάθος την πείραξε. Το λέω αυτό γιατί όταν έφυγε κι ενώ συνεχίσαμε να κρατάμε καλή επικοινωνία, τους δυο τελευταίους μήνες άρχισε να με αποφεύγει κάπως. Μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις και να είναι ιδέα μου, πάντως ούτε μου γράφει τόσο συχνά ούτε επιδιώκει να μιλήσουμε με βιντεοκλήσεις ούτε και μου λέει κανένα γλυκό λόγο όπως πριν.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε. Αφού το ένιωσα ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου και είναι πολύ δοτική σε κάθε της κίνηση και κουβέντα, φαίνεται ότι σαν άνθρωπος θέλει να προσφέρει πολλά και μου έχει πει κιόλας ότι αναρωτιέται ώρες-ώρες αν με αξίζει(!). Όταν κάναμε κάτι, αυτή φαινόταν ότι είχε και συναίσθημα, αλλά συγκρατήθηκε και δεν με πίεζε για τίποτα ούτε ζήτησε κάτι παραπάνω. Και τώρα βλέπω μια αλλαγή στη στάση της, σα να κρύωσε απέναντί μου. Της είπα κιόλας το νέο ότι μπορεί να έρθω να τη δω εκεί που σπουδάζει. Το είχαμε συζητήσει αυτό όσο ήταν εδώ και είχε χαρεί πάρα πολύ με την ιδέα, ενώ τώρα σα να έδειξε απλώς μια τυπική χαρά, σα να μη χάρηκε πραγματικά όπως τότε…

Κι αναρωτιέμαι τώρα τι συμβαίνει. Μήπως βρήκε άλλον εκεί και μαζί μου επιδιώκει μόνο φιλική επικοινωνία; Μα και πάλι, πώς εξηγείται αυτό; Αφού είχε πέσει με τα μούτρα πάνω μου και ήταν πολύ εκδηλωτική και συναισθηματική μαζί μου. Τότε τι έγινε; Μήπως κουράστηκε από το γεγονός ότι δεν είμαι εγώ τόσο εκδηλωτικός και ότι δεν ήθελα να θεωρήσω αυτό που έχουμε σχέση; Μα τι θα άλλαζε με αυτό; Πάλι απόσταση θα είχαμε, προς το παρόν τουλάχιστον.

Εκείνη μου έλεγε, όμως, ότι εκεί που είναι τώρα λέει σε όλους ότι έχει boyfriend, αλλά αυτό ήταν δικιά της επιλογή, δεν ήταν κάτι που της το επέβαλα εγώ, επειδή προσωπικά δεν δηλώνω σε σχέση σε κανέναν (αλλά όχι για να φλερτάρω, μα για τους λόγους που σας είπα πριν). Δεν θέλω να της ζητάω εξηγήσεις γιατί ούτε παρακαλετά θέλω ούτε και έχει πραγματική σημασία για μένα πια. Άμα δεν τη νοιάζει, ας μη τη νοιάζει, τι μπορώ να κάνω… Αλλά λέω μήπως μπορείτε εσείς να μου εξηγήσετε μια τέτοια στάση. Από το καυτό στο κρύο χωρίς ξεκάθαρη αιτία, και μάλιστα από κοπέλα που κατά τα άλλα δήλωνε πολύ ερωτευμένη μαζί μου, που είναι σεμνή και προσπαθεί να είναι σωστή στα πάντα. Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ.

Βασίλης


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ίσως επειδή δεν ήσουν εσύ εκδηλωτικός όπως ανέφερες να θεώρησε ότι δεν ενδιαφέρεσαι…πάνε στο μέρος που σπουδάζει όπως το χατε κανονίσε, δες από κοντά και κρινε… καλή τύχη!

  2. “Τα καλά του Γιάννη θέλω μα τον Γιάννη δεν τον θέλω”, την ξέρεις την παροιμία; Τι πάει να πεί “δεν δηλώνεις σε σχέση σε κανέναν”;; Και πολύ τα ψειρίζεις τα πράγματα παρθένος είσαι; Η κοπέλα μακριά είναι,αλλά και εδώ που ήταν, εσύ εκανες το παγώνι. Πάρτα τώρα γιατι πιθανών εχει βρεί αλλον. Εσύ κάτσε και περίμενε να έρθει κάτι “σοβαρό” για να παραδεχτείς οτι εχεις σχέση αφού έχεις μανία με τα ταμπελάκια. Ελα απάντησε μου ΠΑΡΘΕΝΟΣ δεν είσαι;

  3. Αγόρι μου, επειδή είναι ‘σεμνή’ δεν σημαίνει ότι είναι άβουλη (αυτό μάλλον εννοείς με το ‘σεμνή’, ότι δεν περίμενες ότι θα σε έστελνε, αλλά θα σε περίμενε στον αργαλειό σαν την Πηνελόπη), ούτε σημαίνει ότι θα λιποθυμά από χαρά κάθε φορά που ένας άνδρας την ψιλό-θέλει. Δεν σημαίνει ότι επειδή εσένα σου φαινόταν τρελή και παλαβή για πάρτι σου ήταν κιόλας. Κανονικά όταν σου είπε (αν όντως σου είπε) ότι δεν πιστεύει ότι αξίζει να είναι μαζί σου, αντί να φουσκώνεις σαν το παγόνι έπρεπε να χτυπήσουν συναγερμοί. Συνήθως αυτά λέγονται όταν αλλάζουμε γνώμη και θέλουμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια και δεν ξέρουμε πως να μην πληγώσουμε τον άλλο. Ακόμα όμως και να ήταν για λίγο καιρό ερωτευμένη με -η να μην καταλάβαινε τα αισθήματα της για- σένα, μπορεί κάλλιστα να απογοητεύτηκε και να ξενέρωσε όταν σε είδε στις πραγματικές σου διαστάσεις χωρίς τα ροζ γυαλιά του έρωτα. Το ‘hard to get’ έχει και τα όρια του. Μπορεί κάλλιστα μετά το ξενέρωμα να ερωτεύτηκε άλλον, η να ψάχνεται αυτή τη στιγμή και να μη θέλει σχέση (ξέρω δύσκολο να δεχτείς ότι δεν είσαι το ʼλφα και το Ωμέγα της ζωής της, ότι αυτή δεν λιώνει για σένα ενόσω εσύ κρατάς απόσταση ασφαλείας και το παίζεις cool) . Αυτό που μ’ έκανε να γελάσω μέχρι δακρύων πάντως είναι το ότι τη θεωρείς μυστήρια επειδή έκανε αυτό που θα έκανε κάθε άνθρωπος που σέβεται το εαυτό του, που είναι νέος και ψάχνεται. Βλέπεις για σένα μόνο τα δικά σου θέλω μετράνε. Θα κάνεις σχέση όταν εσύ θέλεις. Θα αποφασίσεις εσύ πότε μια σχέση είναι σοβαρή και πότε όχι, ποια είναι η κατάλληλη απόσταση και ποια όχι, και αυτή θα πρέπει να περιμένει μέχρι να καθορίσεις εσύ τις παραμέτρους της σχέσης σας (εμ τι να θέλει και αυτή η άχαρη που έγινε χαριτωμένη; Δεν της φτάνει ότι καταδέχτηκες να την προσέξεις; Μεγάλο σκάνδαλο!). Η κοπέλα δεν χρειάζεται αποκωδικοποιητή, ούτε οι γυναίκες έχουν πρόσβαση στον ψυχισμό άλλων γυναικών που θα σου δώσει το φακό για να περπατήσεις τα σκοτεινά μονοπάτια και να την καταφέρεις την ‘σεμνή’ να κάνει αυτό που εσύ θέλεις όταν εσύ το θέλεις και να σου λέει και ευχαριστώ. Αντί λοιπόν να αναλώνεσαι σε ανούσιες ερωτήσεις καλύτερα να αναθεωρήσεις το πως κατανοείς τις σχέσεις σου με τους άλλους, να δεις ότι ποτέ δεν αποφασίζεις μονομερώς για τίποτα σε μια σχέση. Ούτε καν σε ένα φλερτ.
    Δεν είναι περίεργο που η κοπέλα ξενέρωσε με εσένα και πιθανόν (το οποίο και εύχομαι) να βρήκε άλλον που δεν το παίζει άνδρας-έπαθλο. Μάθε πρώτα πως να συμπεριφέρεσαι και πως να περιγράφεις τις γυναίκες, και μετά ψάξε για κάτι σοβαρό. Για να κανείς κάτι σοβαρό, για να περιμένεις κάτι σοβαρό, πρέπει να γίνεις σοβαρός εσύ πρώτα.

  4. Γιατί δεν την ρωτάς τι συμβαίνει;
    Δεν έχει νόημα να πας, αν δεν θέλει πραγματικά εκείνη.
    Επίσης, εφόσον δεν είχατε-έχετε σχέση, αφού κι εσύ δεν ήθελες να το ονομάσεις έτσι, δεν είναι “υποχρεωμένη” να συνεχίζει να είναι γλυκιά μαζί σου.
    Ρώτα την, καλό είναι αυτά να είναι ξεκάθαρα.

  5. Διακρίνω μια ασυνέπεια: μιλάς για χημεία που ένιωσες, αλλά δεν μας λες για τα συναισθήματά σου. Είπες ότι ΟΚ, σ’ αρέσει το στιλ της παρόλο που σε μπερδεύει. Και μετά πιο πολύ λες για εκείνη, για το πόσο συναισθηματική ήταν απέναντί σου και πόσο ερωτευμένη μαζί σου… Το ερώτημα είναι: εσύ πώς νιώθεις/ένιωθες για εκείνη? Μια απλή συμπάθεια και λίγο θαυμασμό επειδή είναι “γυναικάρα” όπως λες ή θα ήσουν έτοιμος μαζί της για κάτι πιο ουσιαστικό και σοβαρό αν δινόταν η ευκαιρία? Απ’ αυτά που γράφεις δεν μου φαίνεσαι πρόθυμος να μπεις σε μια σχέση, είτε κανονική από κοντά είτε από απόσταση. Μπορεί η κοπέλα αυτό να κατάλαβε και να έχασε το ενδιαφέρον της ή απλώς να παραιτήθηκε από τις προσπάθειές της και τώρα μόνο να περιμένει να δει πώς θα είναι στη συνάντησή σας. Εφόσον το κανονίσατε, πήγαινε να τη δεις και μόνο από τη συμπεριφορά και τη στάση της μπορείς να κρίνεις.

  6. Κι εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Να πας εκεί που είναι η κοπέλα!!! Μόνο έτσι θα μπορείς να μάθεις και να κρίνεις. Και μετά να συζητήσετε τι έχετε και τι δεν έχετε. ʼλλωστε κι εσύ είσαι σίγουρος ότι κάνει αυτή για σένα? Ή σε πείραξε που άλλαξε στάση απέναντι σου και σε έπιασε ο εγωισμός σου??? Όπως και να έχει πάντως, πήγαινε να τη βρεις. Και βλέπετε

  7. Είναι δυνατόν να αναρωτιέσαι!! Εννοείται ότι ξενέρωσε!!! Αυτή, όπως λες, ήταν δοτική, τρυφερή και έδειχνε να έχει συναισθήματα για σένα. ΕΣΥ; Τι της έδωσες εσύ; Της είπες ξεκάθαρα ότι περνάς καλά μαζί της, αλλά αυτό δεν είναι σχέση, γιατί υπάρχει απόσταση, ΕΣΥ το είπες κ αυτή συμφώνησε (τι να έκανε!!! Χρόνο σου έδινε, να καταλάβεις τι θες!). Τι είναι, όμως, αν δεν είναι σχέση; Κάτι “ελεύθερο” προφανώς! Ε, αυτό κάνει η κοπέλα, αφήνει ελέυθερο και διαθέσιμο τον εαυτό της να βρει κάποιον που να φωνάζει με τις πράξεις του “δεν θέλω να σε χάσω” και όχι κάποιον που το παίζει “έπαθλο” -εγώ θα πώ πότε θα λέγεται “σχέση” προσπάθησε κι άλλο κοπελιά- όπως έκανες εσύ! Την επόμενη φορά να μην κολλάς σε ταμπέλες και να εξετάζεις αν περνάει καλά και η άλλη μαζί σου, όχι μόνο να βλέπεις τι νιώθει!

  8. Επειδή ξέρω από σχέσεις από απόσταση, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διατηρείτε μια επικοινωνία και τα ίδια συναισθήματα όσο βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον. Μπορεί να μην είσαι σωματικά κοντά στον άλλον, αλλά πρέπει να έχετε και μια πνευματική και επικοινωνιακή εγγύτητα. Με άλλα λόγια, η επικοινωνία σας να μην περιορίζεται μόνο στο καλημέρα-καλησπέρα και στο τι κάνατε μέσα στη μέρα. Να συζητάτε και πιο αφηρημένα θέματα, να μιλάτε ο ένας για τα αισθήματα του άλλου, να μοιράζεστε αρκετά πράγματα μεταξύ σας. Το είχατε αυτό στη δική σας επικοινωνία; Αν όχι, τότε ούτε εσύ χάνεις κάτι, ούτε η κοπέλα. Τώρα, αν θες να πας να τη δεις, μια χαρά, αλλά συζητήστε κι αυτό το θέμα από κοντά αν βλέπεις ότι υπάρξει αναθέρμανση… κανονίστε από εκεί και πέρα να τα λέτε καλύτερα από απόσταση και να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά.

  9. Το πράγμα είναι σαφές: η κοπέλα σου έδειξε ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου (άρα συναισθηματικά διαθέσιμη) ενώ εσύ της έδειξες εξαρχής ότι δεν είσαι για πολλά. Ήσουν συναισθηματικά κουμπωμένος, ανίκανος να αφεθείς σε μια στενή ερωτική σχέση. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν η κοπέλα να το αντιληφθεί και να αναζητήσει κάποιον που να μπορεί να της ανταποδώσει το ερωτικό συναίσθημα που ένιωσε εκείνη. Ήθελε να αγαπά και να αγαπιέται ισότιμα, να δίνει και συγχρόνως να παίρνει στη σχέση. Η σχέση σας δεν ήταν ισότιμη, διότι εκείνη πρόσφερε περισσότερα σε συναισθηματικό επίπεδο, επομένως έκρινε πως δεν έπρεπε να συνεχιστεί, για να μην πληγωθεί. Αν κι εσύ αισθάνεσαι ό,τι και εκείνη αισθάνθηκε για σένα, να πας να τη βρεις και να της εξομολογηθείς ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Να της πεις ότι είσαι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της και θέλεις να είσαι μόνο με εκείνη. Στα ίσια, χωρίς περιστροφές και μισόλογα. Προσοχή: ΜΟΝΟ αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος. Αν απλώς τη γουστάρεις και θέλεις να βρίσκεστε να περνάτε καλά, όποτε εκείνη έρχεται Ελλάδα, άστο καλύτερα. Θα την πληγώσεις πάλι και δεν σου φταίει να υφίσταται τη δική σου ανωριμότητα και τις συναισθηματικές σου αμφιταλαντεύσεις.

  10. Αστρολόγε, στον Παρθένο μου είπαν ότι έχω τη Σελήνη μου, γι’ αυτό λίγα λόγια. Στο ζώδιο Υδροχόος είμαι, και κατά σύμπτωση βλέπω να σχολιάζει κάποιος/-α με αυτό το ψευδώνυμο. Αλλά η κοπέλα είναι σε μετάβαση προς Δίδυμο, 21 Μαΐου.Ε ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας, μα θέλω μία κοπέλα να είναι 100% ο τύπος μου και εσωτερικά και εξωτερικά για να ταιριάζω. Καλή κοπέλα είναι αυτή και μπορεί να προσφέρει πολλά και αυτό μου αρέσει πολύ γιατί έχω κουραστεί από κάτι σούπερ-ντούπερ κομπλεξικά μοντέλα, που σε βάζουν σε μια διαδικασία να τρέχεις και να τους αποδείξεις ότι νοιάζεσαι. Από την άλλη, ομολογώ ότι έλειπε η ίντριγκα από αυτή την κοπέλα. Είναι πολύ καλλιεργημένη, πάντα τόσο γλυκιά και με μια καλή κουβέντα έτοιμη, έχει χιούμορ, έχει τα πάντα. Αλλά δεν ξέρω τι με πείραξε τώρα, να πω την αλήθεια. Μάλλον το γεγονός ότι δεν μου δίνει την προσοχή που μου έδινε πριν. Μα κι εγώ δεν ξέρω αν είμαι αρκετά καλός για εκείνη ή αν νιώθω έτοιμος να δοθώ σε μια σχέση. Όπως είπα, δεν θέλω να κολλήσω μαζί της με αποτέλεσμα να τη σκέφτομαι συνέχεια και να θέλω να τη βλέπω συχνότερα και να καταλήξω να απομακρυνθώ από τους στόχους μου εξαιτίας της. Θα πάω να τη δω φυσικά, μιας και σπουδάζει σε χώρα που έχω ξαναβρεθεί και μ’ άρεσε, αλλά δεν ξέρω τι στάση θα έχει τώρα απέναντί μου.

  11. Καλά εσύ για να μην απομακρυνθείς απο τους στόχους σου περίμενε να φτάσεις 60 χρονών και τότε με τι σύνταξη και με τη συναισθηματική σου ωρίμανση τη ζείς τη ζωή σου. Αν ψάχνεις μοντέλο τότε θα πρέπει να είσαι μοντέλο και συ. Αλλά με τόσο κόμπλεξ δε το βλέπω. Κάτσε ψάξου πρώτα εσύ ο ίδιος και άστα τα χαζά

  12. Τι έγινε ρε παιδια πιο πολλα σχολια και βοηθεια βλεπω απο το θεμα της Μαριας με την Οικογενεια της!
    Ωραια Κοινωνια!

  13. 100% Βασίλη δεν θα ταιριάξεις με καμία!! Είσαι αρκετά νέος ακόμα και είναι λίγο πολύ αναμενόμενο να σκέφτεσαι έτσι… Πάρε λίγο χρόνο και σκέψου τι χαρακτηριστικά θέλεις να έχει η κοπέλα σου, η ¨σχέση¨ σου, όπως λες. Αν από τα 10 π.χ. χαρακτηριστικά που ψάχνεις βρεθεί κάποια γυναίκα που να έχει τα 7 ΟΡΜΑ! Και επιπλέον σκέψου τι δινεις εσύ. Τι χαρακτηριστικά έχεις εσύ για να σε ερωτευτεί μια γυναίκα (όχι μόρφωση, ομορφιά κ τέτοια) την ουσία εννοώ. Μόνο έτσι θα πάψεις να είσαι μπερδεμένος και να αναρωτιέσαι αν θες τη συγκεκριμένη κοπέλα ή όχι. Και γενικά, δες τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά….

  14. Βασίλη μου είσαι εγωιστής και το λες και μόνος σου, σου άρεσε που έτρεχε και όταν έχασες το σιγουράκι σου, δε σου άρεσε. Δεν την θέλεις πραγματικά, αλλά θέλεις να σε θαυμάζουν και να σου δείχνουν ενδιαφέρον. Ενδιαφέρεσαι μόνο για σένα όχι για την άλλη. Ήταν λάθος και εκείνη που σου είπε ότι δεν την πείραξε που δεν την παρουσίασες σαν τη σχέση σου. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής. Αποραβήχτηκε γιατί μάλλον συνειδητοποίησε ότι την είχες δεδομένη και εύκολη και γιατί αποφάσισε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της. Και μάλλον καλά έκανε γιατί εσύ απλά τρεφόσουν από το ενδιαφέρον της. Όταν θα σου το κάνουν, θα καταλάβεις πόσο πολύ πονάει.

  15. Προφανώς και η κοπέλα ξενέρωσε με την όλη σου συμπεριφορά…σταμάτα να περιμένεις από τους άλλους να δείξουν το ενδιαφέρον τους και προσπάθησε να γίνεις πιο συναισθηματικός

  16. Αγαπητέ Βασίλη, ένα θα σου πω. Μην ψάχνεις κάτι τέλειο για να αγαπήσεις, αλλά αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησέ το με την αγάπη σου! Αν ψάχνεις να βρεις την τελεια γυναίκα για να κάνεις κάτι σοβαρό δεν θα τη βρεις ποτέ. Αν πάλι πιστεύεις ότι δε σου κάνει η συγκεκριμένη κοπέλα, τότε μην απορείς γιατί ξενέρωσε και προχώρα παρακάτω!
    Υ.Γ. Δεν αρέσει στις κοπέλες να τους λες ότι δεν θέλεις σχέση.

  17. ΤΟ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΦΙΛΟΙ…ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ…ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ…ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ Κ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ…Κ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More