Βίκυ: “Έλα όμως που στην έξοδό μας ο καινούριος με φίλησε και μας είδε ο τύπος και σκύλιασε…”

Καλησπέρα σας.
Είμαι η Βίκυ και θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τη δική μου ιστορία για να μου πείτε τη συμβουλή σας.

Πέρυσι το καλοκαίρι γνώρισα ένα παιδί στο νησί που δούλευα. Μου άρεσε, εκείνος με φλέρταρε έντονα και τελικά βγήκαμε κάποιες φορές χωρίς να γίνει κάτι ερωτικό, αν και το θέλαμε και οι δύο.

Έδειχνε να ενδιαφέρεται να με γνωρίσει καλύτερα και ενώ ένα βράδυ κανονίζαμε να βρεθούμε, την επόμενη ξαφνικά σταμάτησε να παίρνει τηλ. Τον πήρα κάποιες φορές και μου είπε ότι λόγω δουλειάς δεν προλάβαινε και ότι ήταν κουρασμένος. Όντως η δουλειά του απαιτούσε πολλές ώρες αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Κανονίσαμε να βρεθούμε πριν φύγω από το νησί αλλά δεν έγινε ποτέ.

Γνωστοί που τον ξέρανε μου λέγανε ότι είναι μεν καλό παιδί αλλά δεν κάνει για μένα, ότι έχει φιλοσοφήσει αλλιώς τη ζωή και ότι γυρνάει με πολλές. Επίσης, έπινε αρκετά, σχεδόν όλη μέρα. Εγώ όμως δεν τους πίστευα, όντας ερωτευμένη.

Τον πήρα κάποια τηλ μέσα στο χειμώνα, έλεγε ότι χαιρόταν που μιλούσαμε, δεν πήρε ούτε ένα αλλά δεν ήθελε να χάσει επικοινωνία μαζί μου. Μου ζήτησε να του βρω δουλειά στην πόλη μου, του βρήκα αλλά με γείωσε λέγοντας ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξει ζωή.

Να μην σας τα πολυλογώ δεν έπαψα να τον σκέφτομαι από τότε. Φέτος τον βρήκα να δουλεύει στο ίδιο νησί. Έγινε το μοιραίο μεταξύ μας (μου έμεινε απωθημένο από πέρυσι) κι ενώ κανονίζαμε να μείνω σπίτι του τη σεζόν για να είμαστε μαζί και να δουλέψω, τελικά με γείωσε γιατί θα τον επισκέπτονταν ανά διαστήματα οι δικοί του, ενώ με ήθελε εκεί όπως είπε. Τελικά δεν χαιρετηθήκαμε πάλι πριν φύγω, δεν με πήρε ενώ είπε θα με πάρει κι έτσι έμεινα πάλι να περιμένω.

Πειράχτηκα τόσο που δεν τον ξαναπήρα. Πριν φύγω από το νησί γνώρισα ένα άλλο παιδί που έδειξε ενδιαφέρον και βγήκα μαζί του γιατί θεώρησα το θέμα με τον άλλο τελειωμένο μετά από τόσο φτύσιμο. Έλα όμως που στην έξοδό μας ο καινούριος με φίλησε αυθόρμητα και μας είδε ο τύπος και σκύλιασε και ρωτούσε ποιος είναι αυτός, που τον γνώρισες και τέτοια… να με κάνει να νιώσω τύψεις.

Εν τω μεταξύ να χτυπάει το πόδι και το μάτι να γυαλίζει. Τόσο θράσος. Κόμπλαρα γιατί τα είπε μπροστά σε μια φίλη και τα μπάλωσα όπως όπως. Μετά από 2-3 μέρες μου έστειλε χαιρετισμούς με έναν φίλο και επειδή άργησα κάποιες μέρες να πάρω τηλ να τον ευχαριστήσω ζορίστηκε και είπε ότι τώρα με τραβάει το νησί εννοώντας τον άλλο.

Έφυγα από το νησί, τον σκέφτομαι ακόμα αλλά δεν έχουμε επικοινωνία από τότε κι αυτό με πονάει. Όταν τον ρώτησα γιατί απομακρύνθηκε πέρυσι από μένα είπε ότι το έκανε για το καλό μου κι ότι δεν ήταν καλά και σταμάτησε την κουβέντα. Τώρα τι εννοούσε ως καλό μου παλεύω ακόμα να το βρω με το μυαλό μου.

Το ερώτημα είναι: μπορεί να ένιωθε κάτι σύμφωνα με την αντίδρασή του ή απλά έχασε το σιγουράκι του και ζορίστηκε;

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Βίκυ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. θράσος, εγωισμός, έλλειψη σεβασμού των συναισθημάτων σου,, τα θέλει όλα δικά του, δεν έχει μάθει να χάνει, δεν παραδέχεται τα λάθη του και λέει μια μαλακία ασυνάρτητη για δικαιολογία΄Αν σε ελκύουν τέτοιοι τύποι, τότε συνέχισε το. Δεν θα πλήξεις καθόλου μαζί του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More