Βίκυ: “Κι εκείνος έχει μακροχρόνια σχέση και μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί.”

Γεια σας.
Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας…

Είμαι 26 χρόνων κι έχω μια σχέση δέκα χρόνια. Είμαστε καλά με τον σύντροφό μου, δεν έχω κάποιο παράπονο. Όλα καλά.

Δουλεύω σε μια εταιρία και τον τελευταίο καιρό ήρθε ένας καινούριος συνάδελφος, ο οποίος με φλερτάρει από την πρώτη στιγμή. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω αποθαρρύνει, με κολακεύει το ενδιαφέρον του. Και μια μέρα που είχα μείνει αργά στο γραφείο και προσφέρθηκε να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο καταλήξαμε να φιλιόμαστε.

Κι εκείνος έχει μακροχρόνια σχέση και μάλιστα ετοιμάζεται να παντρευτεί. Για μένα η ιστορία έμεινε εκεί. Δεν πήρε άλλες διαστάσεις στο μυαλό μου. Εκείνος όμως άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να συνεχίζει το φλερτ ακόμα πιο έντονα.

Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μου, αγαπάω τον σύντροφό μου, αλλά δεν μπορώ να σας πω ότι δεν μου αρέσει και αυτή η φάση. Πιστεύετε ότι είναι επειδή μου αρέσει αυτός ο συνάδελφος ή είναι μια φάση που περνάω, επειδή είμαι 26 και έχω κάνει σχέση μόνο με έναν άντρα; Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει μερικές φορές αυτό… Ξέρω, κι ακούω συνέχεια γύρω μου, ότι είναι πολύ δύσκολο να μείνει κάποιος με τον ίδιο σύντροφο, χωρίς άλλες εμπειρίες. Και κάποια στιγμή θα τις αναζητήσει. Δεν νιώθω μέσα μου ακριβώς έτσι. Περνάω καλά με το αγόρι μου. Η συμπεριφορά μου όμως με έχει προβληματίσει αρκετά.

Ευχαριστώ,
Βίκυ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εάν στο έκανε ο φίλος σου τι θα έκανες?Αν πιστεύεις ότι θα καταλάβαινες,τότε μιλά με τον σύντροφο σου.Ίσως θέλετε ανανέωση.Μπορεί άλλωστε και ο ίδιος να έχει κάνει κάτι αντιστοιχο και να μην το έμαθες. Η συμβουλή μου ειναι να μην ασχοληθείς με τον συνάδελφο που προφανώς τον μεζε του θέλει να πάρει(εκτος αν θες να εισαι μεζες).Μιλά με τον δικό σου,αποκαλυψτε όσα σας προβληματίζουν και είτε θα συνεχίσετε δίχως σύννεφα σε νέα βάση είτε θα το ληξετε.Το να λες τα πάμε καλά με το σγορι μου όταν του κρύβεις τοσα ….Είναι αρες μαρες κουκουναρες!!!!(εκτός αν εσύ δε θα είχες θέμα αν το έκανε και ο δικός σου οπoτε ειστε free).Αν μη τι αλλο ,λιγο σεβασμο σε έναν άνθρωπο που είστε τόσο καιρό μαζί.Και σορρυ αλλά η όλη φάση δεν τον τιμά και το ξέρεις.Οκ,ανθρωπος είσαι λυγισες αλλά αφού σου αρέσει και το συνεχίζεις…προφανώς ψάχνεσαι.Ε κάτσε ψάξε ,αλλά άσε και τον δικό σου να πάρει κανά μεζε αλλου…Αμ πως νόμιζες???

  2. Μάλλον δουλεύεις πολλές ώρες… φεύγα νωρίτερα τι κάθεστε μεχρι τη νύχτα στις εταιρείες λες και θα σωθούν απο εσάς. Να χαλάτε εσείς τις ζωές σας για να κρατούνται οι εταιρείες…

  3. Από τον συγκεκριμμένο συνάδελφο μείνε μακριά γιατι το μόνο που θέλει είναι να σε ρίξει στο κρεββάτι και τίποτα παραπάνω ….καλος ρεμπεσκές και αυτός — να ετοιμαζεται για γάμο και να τσιλιμπουρδίζει ασύστολα …”Ότι να ΄ναι ” που λένε….—Μακριά από αυτόν και κόψτου τα μυνήματα και τα τηλέφωνα . Τώρα οσον αφορά τα δικά σου ….Είσαι μικρή σχετικά στην ηλικία και σίγουρα κάποια στιγμή θα θέλεις να αποκτήσεις και άλλες εμπειρίες με άλλους άνδρες …αυτό είναι ανθρώπινο και αναμενόμενο …Δεν ζούμε στην εποχή της γιαγιάς μας που γνώριζαν έναν άντρα σε όλη τους την ζωή ….Το θέμα είναι να το καταλάβεις εγκαίρως και να κάνεις και τις ανάλογες κινήσεις….Δηλαδή κάτσε και συζήτησε με τον εαυτό σου και εάν δεις ότι όντως θα ήθελες να ζήσεις πιο ελευθερα τότε χώρισε από το αγόρι σου και μετά κάνε ότι θέλεις και με όποιον θέλεις …αλλώστε για να επιλέξουμε έναν άνθρωπο για μόνιμη σχέση πρέπει να είμαστε σίγουροι 100% ότι θέλουμε να είμαστε μαζί του επειδή τον επιλέγουμε συνειδητά …..και όχι από συνήθεια η από φόβο μην πληγωθούμε εάν επιλέγαμε κάτι άλλο . Επίσης, δεν είναι σωστό και δίκαιο να κοροιδέυεις έναν άνθρωπο που έχεις σχέση και να τον απατάς πίσω από την πλάτη του …..Ούτε και εσένα θα σου άρεσε αν στο έκανε αντίστοιχα εκείνος — Το σωστό είναι να είσαι ειλικρινής —-Και απέναντι στον εαυτό σου αλλά και απέναντι στον άνθρωπο που είστε μαζί τόσα χρόνια . Χώρισε λοιπόν όπως πρέπει και μετά κάνε ότι θέλεις..

  4. Φαντάσου τον εαυτο σου 50 χρονών, τα διπλά χρόνια απο τώρα, και να έχεις κάνει σεξ και σχέση μόνο με έναν άντρα. Αν σου προκαλεί τρόμο αυτη η σκέψη, φύγε από τη σχέση σου. Αν όχι, κόψε τα τσιλιμπουρδίσματα με τον συνάδερφο. Προσωπικά, θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο για έναν άνθρωπο να γνωρίσει μόνο με έναν σύντροφο.

  5. Εχεις κολακευτεί αλλά καλύτερα να συγκρατηθείς. Δεν υπάρχει περιπτωση να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας πέρα απο σεξ και ενδέχεται αν πάς μαζί του να κολλήσεις χειρότερα μετά (μια και δεν εχεις πάει ποτέ με άλλον) να τον ερωτευτείς και να προκληθούν χειρότερα προβλήματα στη ζωή και την εργασία σου.

  6. ε που και να μην τον αγαπουσες δηλαδη! δεκτο το να θελεις να εχεις και αλλες εμπειριες αλλα παραλληλα με τη σχεση σου δεν ακουγεται και τοσο καλο..ε να πουμε και ενα μπραβο στον αλλον ομως που ενω εχει σοβαρη σχεση και ετοιμαζεται να παντρευτει φλερταρει απο εδω και απο εκει..και στη τελικη τι σε κανει να πιστευεις οτι αν προχωρησετε μαζι δε θα κανει και σε εσενα τα ιδια..ειναι λυπηρο που υπαρχουν ανθρωποι που εξαπατουν και δεν σεβονται την σχεση τους..

  7. Αχ… λυπάμαι πάρα πολύ τον καημένο τον φίλο σου αν σου είναι πιστός με εσένα που έμπλεξε γιατί όπως σε βλέπω το πράγμα θα φύγει και από τα φιλία που κι αυτά κέρατο είναι. Θα σου άρεζε πολύ αν σου το έκανε αυτός ε; ή ακόμη και το να αφήνει συνειδητά μία συνάδελφο να του την πέφτει και να γουστάρει… Όσο για τις άλλες εμπειρίες το θεωρώ τόοοοοοοοοοσο ηλίθιο… Ξέρω πόσους ανθρώπους που έναν αγάπησαν, έναν παντρεύτηκαν και είναι ευτυχισμένοι!!! Επειδή δεν ζούμε στην εποχή της γιαγιάς μας πρέπει να πάμε με πόοοοοσους και να το ξεφτιλίσουμε; Έλεος!!! Τι θα πάθουμε δηλαδή αν μείνουμε με έναν επειδή έτυχε ο πρώτος μας να είναι και ο άνθρωπος μας; Για να σκέφτεσαι έτσι τότε η είσαι… να μην πω ή ο φίλος σου δεν είναι για σένα. ʼφησε τον χωρίς να τον κοροϊδεύεις ώστε να βρει μία που θα του αξίζει!!!

  8. Εγω παλι λεω οτι σκεφτεσαι πολύ τα “πρεπει” και μπερδευεσαι χειρότερα!! Δηλαδη ενω σε βλεπω ευτυχισμενη με τη σχεση σου κατά βαση, βλέπω να σου δημιουργει αγχος και να σε πιεζει ενδόμυχα το οτι “ΑΚΟΥΣ” οτι “ΠΡΕΠΕΙ” να εχεις κι αλλες εμπειριες… Το λεω αυτο γιατι, ας μη γελιόμαστε, 10 χρόνια με τον ιδιο αντρα, και μαλιστα απο τα 16 σου, και να λες ακομα οτι τον αγαπας και δε θελεις να χαλασεις τη σχεση, δεν ειναι ασημαντο πραγμα και θα στο βεβαιωσει οποιαδηποτε γυναικα με πολυχρονη σχεση… Φυσικά και θα κολακευτεις απο το φτηνο ενδιαφέρον του αλλου, που βεβαια το χει η κουτρα του αφου σε τετοια περιοδο της ζωης του τσιλιμπουρδιζει και θελει σεξ απο δω και απο κει, ομως δεν ξερω τι ποσοστο αυτου που σε κανει να το σκεφτεσαι ειναι οτι ΟΝΤΩΣ εχεις βαρεθει και θες κατι αλλο εστω και ασημαντο, η το κανεις επειδη ΠΡΕΠΕΙ να κανεις και κατι αλλο, και το μεγεθυνεις και βαζεις τον εαυτο σου σε περιπετειες… Εγω λοιπον θα σου λεγα να το σκεφτεις καλα, να χαλαρώσεις και να ακουσεις πραγματικά τι σου λεει η καρδια σου (η το ενα η το αλλο), κι οχι το μυαλο σου, η μαλλον το μυαλο του “κόσμου”… Εχε ξεκαθαρο βεβαια οτι ο καινουριος δε θα ναι τιποτα παραπανω απο 1-2-3 κρεββατια, οκ?? Καλη τύχη οτι κι αν αποφασισεις!!!

  9. Ξαναγυρνάμε στις εποχές που η μονογαμία είναι μόδα. Είδατε μερικές με τα σούρτα και τα φέρτα πού καταλήξατε…

  10. Αγαπητη φιλη! Οπως μας ειπες ο συναδελφος εχει σκοπο να παντρευτει! Οποτε απο κει δεν καταλαβες οτι εισαι η ξεπετα του? Απο την στιγμη που ηρθε το φιλι ειναι σιγουρος πως θα ερθει και το αλλο γι αυτο και σου στελνει μηνυματα! Μεχρι να ολοκληρωσει το εργο του! Εχω μια φιλη η οποια στην εφηβεια ειχε μακροχρονια σχεση και το παιδι που ηταν μαζι της ηθελε να παντρευτουν μολις ενηλικιωθει! Αυτη πανικοβληθηκε και εφυγε γιατι οπως ελεγε ηταν μικρη και ηθελε να ζησει την ζωη της και επεσε στα σκ@τ@ και το μετανιωσε και χτυπουσε το κεφαλι της στον τοιχο! (και να σημειωσω οτι ζουμε σε χωριο οποτε οτι γινετε ειναι θεμα συζητησης για λιγους μηνες) Μετανιωσε!! Ευτυχως για καλη της τυχη βρηκε ενα καλο παιδι (πραγμα που δεν γινεται με ολες)και τωρα στα 22 της εχει 2 παιδακια και σου λεω εγω τωρα πηγε με 5 αντρες παραπανω! Σημαινει οτι εζησε την ζωη της? Αν στα 10 χρονια αρχιζεις τα φιλακια δεξια και αριστερα σου βαζω οτι σε 5 χρονια δεν θα χωραει απο τις πορτες ο συντροφος σου! Αν περνας καλα μεινε εκει που εισαι! Μην ψαχνεις κατι καλυτερο γιατι οποιος ψαχνει τα πολλα χανει και τα λιγα!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More