Χ.: “Μετά το πρώτο σεξ, μου διευκρίνισε ότι δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση”

Γεια σας!
Πριν μερικούς μήνες γνώρισα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ που είχα πάει με τις φίλες μου. Αυτός δούλευε εκεί.

Για να μην πολυλογώ, μετά το πρώτο σεξ (αρκετό καιρό μετά την πρώτη γνωριμία), μου διευκρίνισε ότι δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση, θέλει να είναι μόνος του κλπ κλπ. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μου άρεσε όμως πάρα πολύ, οπότε συνέχισα να βρίσκομαι μαζί του περίπου μία φορά την εβδομάδα. Ερχόταν κυρίως σπίτι μου. Στο ενδιάμεσο, μπορεί να πήγαινα στο μπαρ που δουλεύει με τις φίλες μου και ήταν αρκετά φιλικός και ευδιάθετος όταν με έβλεπε.

Το θέμα μου είναι ότι εδώ και ένα μήνα δεν έχουμε βρεθεί καθόλου. Και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου επικοινωνία. Και έμαθα ότι …έκανε σχέση!!! Αυτός που δεν ήθελε. Και δεν καταλαβαίνω. Όταν τον ρώτησα που απάντησε ένα ξερό “έτυχε” και τίποτε άλλο.

Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και δεν καταλαβαίνω. Τι έκανα λάθος; Γιατί δεν έκανε μαζί μου σχέση; Πηγαίνω στο μαγαζί που δουλεύει και πέρα από ένα τυπικό “γεια” στην αρχή, δεν με πλησιάζει καθόλου.

Τι δεν έκανα; Τι δεν είχα και επέλεξε κάποια άλλη;

Χ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μην το βλέπεις έτσι. Και σ’ εμένα έχουν τύχει κάτι περιστασιακές φάσεις με τύπους που ΟΚ, καλοί στο σεξ και στην παρέα, αλλά δεν με ενέπνευσαν να αναζητήσω σχέση μαζί τους. Αλλά στο καπάκι προέκυψε μια φορά ένας με τον οποίον προχωρήσαμε σε μια σχέση. Ακόμα δεν ξέρω τι έλειπε από τους προηγούμενους αν με ρωτήσεις. Ίσως ήμουν σε φάση που δεν ήθελα σχέση και μετά με εκείνον που συνάντησα έτυχε μια χημεία και μια ομορφιά στο πώς εξελίχθηκαν τα ραντεβού, που μου έκανε αίσθηση για κάτι παραπάνω από σεξ (και μάλιστα, με πρωτοβουλία δική του). Δεν το είδα ποτέ σε φάση ότι “ο Γ., ο Χ. κλπ. με τους οποίους ήθελα σεξ ήταν κατώτεροι σε αυτό κι αυτό.” Ποτέ. Απλώς… έτυχε! Όσο για σένα, ο τύπος απέναντί σου δεν ήταν σωστός που σου είπε σε τι φάση είναι μετά το σεξ και όχι πριν προχωρήσετε και, όσο νά ‘ναι, επενδύσεις συναισθηματικά (παραδέξου το, έστω λιγουλάκι ήλπιζες). Αυτό έπρεπε να σου το διευκρινίσει απ’ την αρχή, είναι βασικό! Διαφορετικά σε κάνει να νιώθεις σα να σ’ εκμεταλλεύτηκαν. Από την άλλη, όμως, κι εσύ όταν δέχτηκες να συνεχίσετε να βρίσκεστε μόνο για σεξ, του έδωσες αυτόματα το μήνυμα ότι είσαι ΟΚ μ’ αυτό, δεν έχεις προσδοκίες, ακόμα κι αν σημαίνει ότι στο μέλλον θα τα κόψετε αυτά επειδή κάποιος από εσάς θα βρει κάτι πιο ενδιαφέρον αλλού. Επειδή αυτός δεν σου εξηγήθηκε από την αρχή πριν το σεξ, αλλά κατόπιν εορτής, κι εσύ έδειξες να το δέχεσαι, αυτός πίστεψε ότι πουθενά δεν χρωστά εξηγήσεις, οπότε χάθηκε χωρίς ειδοποίηση. Και τώρα, φυσικά, φοβάται μη τυχόν και έρθεις να “πολιορκήσεις τέτοιο κελεπούρι” στο μπαρ που δουλεύει και χάσει πάσα ιδέα η νυν αγαπητικιά του. Ας γελάσω. Ο τύπος είναι για κλάματα που σου φέρεται σα να είσαι το βρώμικο μυστικό του παρελθόντος του. Μην ξαναπάς στο μπαρ. Ελεύθερο σεξ βρίσκεις και αλλού, και μάλιστα με πολύ πιο ντόμπρους άντρες απ’ αυτό το αντράκι της πλάκας.

  2. Πόσες φορές πια θα το πούμε πώς όταν ένας άντρας λεει “δεν θέλω να κάνω σχέση” εννοεί, 9 στις 10 φορές, ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου, όχι γενικά! Αν ένας άνθρωπος ερωτευτεί, ότι και να έχει περάσει νωρίτερα, αφήνεται να ζήσει τον έρωτα του κ κάνει σχέση, τόσο απλά!! Κορίτσι μου, δεν σου λείπει κάτι, δεν έχει κάτι παραπάνω από εσένα η άλλη κοπέλα ή η οποιαδήποτε κοπέλα, απλά δεν σ ερωτευτηκε!!

  3. Φίλη μου, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά περισσότερο να σε βοηθήσω να το απλοποιήσεις στο μυαλό σου. Δεν έκανε σχέση μαζί σου γιατί απλά ….δεν του έκανες. Εννοώ ότι μάλλον δεν ένιωσε ότι ταιριάζει μαζί σου αρκετά ώστε να προχωρήσει σε κάτι πιο μόνιμο. Δεν είναι κακό αυτό..Τουλάχιστον ήταν ξεκάθαρος ως προς το τι θέλει από εσένα και νομίζω ότι σου δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξεις εάν θέλεις να βρίσκεσαι μαζί του περιστασιακά ή όχι. Δε μου φαίνεται ότι σε κορόιδεψε ή κάτι τέτοιο. Απλά η επόμενη κοπέλα ίσως είχε κάτι διαφορετικό, που για τα δικά του “θέλω” τον ώθησε να μπει σε μία σχέση. Μην αντιμετωπίζεις σαν κάτι κακό ή ύπουλο το ότι έκανε σχέση με άλλη και όχι με σένα. Προφανώς στο δικό του μυαλό δεν “κουμπώνατε” μαζι. No big deal. Απλά είσαι φορτισμένη επειδή μας λες ότι σου άρεσε πολύ, αλλά πέρα από μια αίσθηση αμικανοποίητου ίσως που είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να δαπανήσεις περισσότερο χρόνο, σκέψη κα συναίσθημα…

  4. Έτσι είναι οι άντρες…Απλά!!!ήθελε σεξ, βρήκε έκανε…Με εσένα μια φορά την εβδομάδα , μπορεί και με καποια αλλη,μία άλλη μερα την εβδομάδα…και ξαφνικα ήθελε “σχέση… Δεν εκάνει τιποτα λάθος σε σχέση με αυτόν..Στον εαυτό σου όμως έδωσες ελπίδες και αυτό είναι το λάθος σου! Συμβουλή μου..ξεκολλα!άλλαξε στέκι..συζητήσεις..(Σταμάτα να ψάχνεις fb κλπ αν το κάνεις )και προχωραααα!!!!

  5. Eίναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν το κάνουν μόνο άντρες αυτό αλλά και γυναίκες. Πληρούσες όλες τις προϋποθέσεις για σεξ, αλλά όχι για σχέση. Για κάποιον άλλον θα είσαι το ιδανικό του. ¨Ετσι είναι οι σχέσεις.Έστω και κατόπιν εορτής στο είπε και συναίνεσες. Δεν έχει νόημα να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά και τι έχει η άλλη παραπάνω. Απλά ψάξε για αυτόν που θα θέλει σχέση μαζί σου, που θα μπορεί να σε εκτιμήσει και θα θέλει να σε έχει στην ζωή του. Δεν γίνεται να θέλουν όλοι σχέση από μας. Δες το σαν ένα μάθημα ούτως ώστε να είσαι πιο οχυρωμένη συναισθηματικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι κακό το συναινετικό σεξ. Είναι όμως κακό να επενδύεις συναισθηματικά σε τέτοιες περιπτώσεις και μετά να αναρωτιέσαι όλα αυτά τα ανούσια. Οι γυναίκες κάνουμε το λάθος και πιστεύουμε ότι αν τους δώσουμε πολύ καλό σεξ και όποτε θέλει και όπως θέλει, ότι θα μας ερωτευτεί και ότι θα μας ζητάει σχέση. Δεν είναι έτσι.. Έχει κάνει σεξ και άλλη φορά. Να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις και συ το ταίρι σου που θα θέλει σεξ και σχέση μόνο από σένα. Καλή τύχη!

  6. Δεν σε γούσταρε τόσο. Σκληρό μέν αλλά συμβαίνει, αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω. Και στο μπάρ που δουλεύει μή ξαναπατήσεις!!!!τι δουλειά έχεις εκεί;

  7. Εστιάζεις στο σεξ και δεν λες τίποτε για το πριν. Σου υποσχέθηκε κάτι; Είχατε συζητήσει για μόνιμη σχέση; Κι εσύ τι περίμενες; Να κάνετε σεξ για να θελήσει σχέση μαζί σου; Όλα αυτά τα αποσιωπάς. Ωστόσο, για να βρείτε και οι δυο την ησυχία σας, μην ασχολείσαι άλλο με αυτόν.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More