Χαρά: “Είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός μου. Στην αρχή της γνωριμίας μας δεν με πείραζε…”

Χαιρετώ την όμορφη παρέα του ΤLIFE.
Διαβάζω πάντα τις ιστορίες σας και έτσι ήθελα να ζητήσω και εγώ τη γνώμη σας.

Είμαι πολύ μπερδεμένη, γιατί μόλις βγήκα από μια σχέση 6 χρόνων και νιώθω πως έχει χαθεί ο κόσμος μου…

Ήμασταν μαζί 6 χρόνια με τον Κ., ο οποίος είναι 15 χρόνια μεγαλύτερός μου. Στην αρχή της γνωριμίας μας δεν με πείραζε, τότε άλλωστε ήμασταν στην ηλικία 19 και 34. Στην πορεία όμως μετά από πειράγματα που δεχόμουν με πείραζε και πολλές φορές ξέσπαγα πάνω του. Η σχέση μας κιόλας ήταν εξ αποστάσεως αλλά βρισκόμασταν πολύ συχνά, τον περισσότερο καιρό ήμασταν μαζί. Η σχέση μας παρουσίαζε προβλήματα, εντάσεις, γκρίνιες, κυρίως από τη μεριά μου γιατί πολλές φορές έβγαζα ανασφάλεια, φόβο και ανησυχία.

Χωρίζαμε κατά καιρούς, όμως πάντα τα βρίσκαμε. Πολλές φορές του μιλούσα πολύ απότομα και μεγένθυνα ένα θέμα, αλλά πιστεύω αυτό οφείλεται στην ανασφάλεια που ένιωθα να φύγω από το μέρος που μεγάλωσα και στην ιδέα να αφήσω τη ζωή μου εδώ. Από τη μεριά του αυτός έκανε παραπάνω υπομονή, μου έδειχνε αγάπη, με νοιαζόταν, αλλά δεχόταν και αυτός πολύ πίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ώσπου πριν λίγες ημέρες που βρεθήκαμε ξεσπάσαμε πολύ άσχημα, του εξέφρασα έντονα κάποια πράγματα και πάνω στο θυμό μου είπα και εγώ πράγματα προσβλητικά, μου μίλησε και αυτός πολύ απότομα, με πρόσβαλε, με έσπρωξε μου είπε τέλος και έφυγε…

Δεν μου έχει ξαναμιλήσει, ούτε απαντάει στα μηνύματά μου κι εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ στην ιδέα πως η σχέση αυτή τελείωσε. Ό,τι και να έγινε θεωρώ πολύ άσχημο το γεγονός ότι δεν μου απαντάει. Και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά που μου είπε τα είπε πάνω στα νεύρα του ή αν τα εννοεί.

Το θέμα είναι πως όλο αυτό με έχει πάρει από κάτω, κλαίω, δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου, έκοψα τις δραστηριότητές μου και συνέχεια σκέφτομαι.

Νομίζω πως δεν θα ξεπεράσω αυτόν το χωρισμό και φοβάμαι στην ιδέα πως δεν θα μου ξαναμιλήσει ποτέ.

Ό,τι και να έγινε, πώς μπορεί να εξαφανίζεται μετά από όσα περάσαμε και να μου λέει πως πια δεν με αγαπάει και με θεωρεί τελειωμένη για αυτόν.

Δεν ξέρω τι να κάνω, πως να αντιδράσω και φοβάμαι να δω τη ζωή μου έξω από αυτήν τη σχέση και χωρίς αυτόν τον άνθρωπο στο πλευρό μου.

Ευχαριστώ πολύ,
Χαρά


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Στην αρχή σε πείραζε η διαφορά ηλικίας και την πλήρωνε αυτός, μετά του έβγαζες γκρίνιες και ανασφάλειες μιλώντας του πολύ απότομα και στο φιναλε, του εξέφρασες πράγματα προσβλητικά για αυτόν. Ο άνθρωπος στο ανταπόδωσε και εξαφανίστηκε. Και πολύ έκατσε.

  2. Μου φαινεσαι αρκετά ανώριμη. Η σχέση χρειάζεται πάνω από ολα σεβασμό. Εσύ μάλλον βλέπεις τη σχέση σαν ένα παιχνιδάκι που θα ξεσπάς πάνω στον άλλον σαν σάκος του μποξ και θα βγάζεις τις ανασφάλειές σου… Ήταν αναμενόμενο να μην ανεχτεί άλλο την συμπεριφορά σου. Λογικέψου δεν είσαι πια 15.

  3. Θυμός, ξεσπάσματα, προσβολές… Είναι τόσο προφανές το γιατί δε σου μιλάει και τόσο παράξενο που δεν το καταλαβαίνεις ενώ μπορείς να περιγράψεις λεπτομερώς τη συμπεριφορά σου, που μου δημιουργείται η απορία σε τι περιβάλλον μεγάλωσες και πώς έχεις μάθει να σε αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους. Από την άλλη πρέπει να είσαι 25 και συμπεριφέρεσαι κυριολεκτικά σαν έφηβη. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τα νεύρα και η ανασφάλεια δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση δικαιολογία για κακή συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον. Το πρόβλημά σου δεν είναι ο χωρισμός. Ευτυχώς που χωρίσατε γιατί έτσι δέχτηκες ένα ισχυρό σοκ που σου δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία για να καταλάβεις τι δεν πάει καλά με σένα και αν αγαπάς τον εαυτό σου και θέλεις το καλό σου, να το διορθώσεις.

  4. ….. και τώρα τί ακριβώς ζητάς ? Να επιστρέψει το παιχνιδάκι σου ?

    Grow up !!!

  5. Δηλαδη εσυ τωρα εισαι 25 και αυτός 40;; και τα είχατε απο απόσταση;;;Μήπως μονο εσύ τα είχες μαζί του; και αυτός εκανε και τη ζωούλα του εκεί αλλού μακριά; πολλά γράφεις αλλά λίγα αναφέρεις και κατι μου λέει οτι αυτός μπορει να ειναι και παντρεμένος.

  6. Πολυ ανωριμη για 25 χρονων…
    Ουτε δεκαεξαχρονα δεν γραφουν ετσι..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More