Χαρούλα: “Δεν μου αρέσει που κρυβόμαστε”

Γεια σας!
Χρειάζομαι κι εγώ τις γνώμες σας…

Είχα μια σχέση με κάποιον πριν από ένα χρόνο. Κράτησε λίγο, μερικούς μήνες και χωρίσαμε γιατί δεν τα βρίσκαμε. Δεν κρατήσαμε καμία επαφή, κράτησα όμως με τον κολλητό του. Κυρίως μέσω fb και γιατί εκείνος το προκάλεσε.

Να μην πολυλογώ και σας κουράζω, κάποια στιγμή βρεθήκαμε για έναν καφέ και από τότε είμαστε μαζί. Ο πρώην μου και κολλητός του δεν το γνωρίζει. Ακόμα η σχέση μας είναι μυστική. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να το μάθει ο πρώην μου, άλλωστε δεν ταιριάζαμε και έχουμε χωρίσει καιρό τώρα. Ο φίλος μου όμως (και κολλητός του πρώην) δεν το διαπραγματεύεται καν.

Δεν μου αρέσει που κρυβόμαστε και δεν καταλαβαίνω. Αν τον άγχωνε τόσο, ας μην έμπαινε στη διαδικασία να κάνει κάτι μαζί μου. Κι από την άλλη, το ότι δεν το συζητάει με τον φίλο του με προβληματίζει όσον αφορά στο πόσο σοβαρά βλέπει αυτήν την ιστορία μεταξύ μας.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ,
Χαρούλα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ….ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More