Χριστίνα: “Πόσο έξω μπορεί να έπεσα; Δεν μου φάνηκε καν τέτοιος τύπος.”

Γεια σας.
Θα χρειαστώ τις γνώμες σας σε κάτι που δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Γνώρισα κάποιον. Του άρεσα, μου άρεσε, προηγήθηκαν κάποια μηνύματα, κάποια τηλεφωνήματα, κανονίσαμε να βγούμε. Και βγήκαμε. Πήγαμε για φαγητό και μετά και για ένα ποτό. Περάσαμε τέλεια.

Το ραντεβού έδειξε ότι ταιριάζουμε. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον εγώ. Γελάσαμε, συζητήσαμε, βρήκαμε κοινά ενδιαφέροντα. Περάσαμε αρκετές ώρες μαζί. Και στο τέλος, όταν με άφησε σπίτι μου φιληθηκάμε, τον καληνύχτισα κι έφυγε.

Έμεινα με μια πολύ όμορφη αίσθηση και σχεδόν ένιωθα ερωτευμένη μπορώ να πω. Είχα καιρό να περάσω τόσο ωραία. Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και μου έδωσε την εντύπωση ότι πέρασε κι αυτός καλά. Δεν μπορεί να είμαι τόσο χαζή.

Το θέμα είναι όμως πως από την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε. Περίμενα όλη μέρα μέχρι το απόγευμα μήπως και δώσει σημάδια ζωής και τίποτα. Έστειλα ένα μήνυμα τύπου: “Πέρασα πολύ όμορφα χθες” κι ενώ είδα ότι το διάβασε το μήνυμά μου δεν απάντησε καν. Τόσο γαϊδούρι;

Έχω νευριάσει πολύ και έχω στεναχωρηθεί. Πόσο έξω μπορεί να έπεσα; Δεν μου φάνηκε καν τέτοιος τύπος. Τι κάνω;

Χριστίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. προφανως εκεινος δεν περασε καλα !!!!!

  2. Πολλοί άντρες για πολλά δεν φαίνονται δυστυχώς….. Δεν είσαι κ η πρώτη που της τυχαίνει αυτό… Απλά ίσως ήθελε κάτι παραπάνω δεν το πήρε και άντε γεια

  3. Βλέπει και άλλες… Εχει σχέση… ποιός ξέρει; μην ενθουσιάζεσαι τοσο εύκολα με τους άντρες. Κράτα μικρό καλάθι και βγαίνε μαζί τους χωρίς να εχεις μεγάλες προσδοκίες.

  4. Δεν του αρεσες οσο νομιζες. Ενα φιλι δε λεει τιποτα δυστυχως. Ισως να εχει ψυχολογικα προβληματα (δεσμοφοβικος)μπορει να βγηκε για να περασει η ωρα του ισως εχει καποια μονιμη σχεση και ηθελε να αλλαξει παραστασεις. Αν θες να σιγουρευτεις παντως στειλε ενα μηνυμα (ενα ομως) ακομα που να λεει ”Δεν ηθελα τιποτα ετσι απο ευγενεια εστειλα”. Κατα 99% θα απαντησει και απο εκει θα δεις τι συμβαινει. Αλλα μην περιμενεις και πολλα. Δυστυχως στην εποχη μας οι αντρες εχουν καταντησει. Ανδρισμος μηδεν.

  5. ποσο σε καταλαβαινω..το εχω ζησει απειρες φορες,το πιο προσφατο μαλιστα τον προηγουμενο μηνα..ακριβως οπως το περιγραφεις..μια πολυ ηρεμη και γλυκια βραδια,ομορφη συζητηση,κοινα ενδιαφεροντα και την επομενη μερα…αφαντος!!!….ουτε γω μπορω να το εξηγησω..απλα πιστευω οτι οι αντρες οταν βγαινουν ενα ραντεβου το σκεφτονται πιο χαλαρα σε αντιθεση με μας που εχουμε προσδοκιες και το αναλυουμε…μπορει μεν να του αρεσες απλα να μην θελει να το συνεχισει επειδη πχ δε θελει σχεση ή κατι τετοιο…οπως και να χει μη δινεις σημασια…δε θα παρακαλαμε κιολας

  6. Μην του στείλεις κανένα μήνυμα. Κι αυτό που του έστειλες ήταν πάρα πολύ….(Γενικά μην στέλνεις ΠΡΩΤΗ μηνύματα). Δεν σε θέλει…και εξαφανίστηκε…Κλασική αντρική συμπεριφορά. Μην στενοχωριέσαι. Κάποια στιγμή θα έρθει το τυχερό σου.

  7. Δεν είναι ανάγκη να πανικοβάλλεσαι που δεν έστειλε μήνυμα μέσα στο επόμενο 24ωρο από τότε που καληνυχτιστήκατε. Αλλά υπάρχει κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση: είπες ότι φιληθήκατε, αποχαιρετηθήκατε και αυτό ήταν. Δεν σου πρότεινε εκείνη την ώρα να ξαναβρεθείτε? Επειδή αν κάποιος ενδιαφέρεται, προτείνει αμέσως στην κοπέλα να τα ξαναπούν, και μάλιστα προσπαθεί όσο γίνεται να ορίσει με ακρίβεια το επόμενο ραντεβού. Οπότε, αν δεν σου ζήτησε καν να ξαναβγείτε, οι πιθανότητες να σου έστελνε μήνυμα μετά θα ήταν έτσι κι αλλιώς μειωμένες. Μπορεί να φταίει η απατηλή του εντύπωση (που έχουν πολλοί) ότι υπάρχουν “πολλά ψάρια στη θάλασσα” οπότε κι αυτός ο συγκεκριμένος να νομίζει ότι ε, δεν βαριέσαι, θα υπάρξουν κι άλλες κοπέλες να βγει να περάσει ωραία κι αν θελήσει μετά, να κάνει και κάτι μαζί τους. Θα σου πω κάτι εκ πείρας, αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα: κάτι τέτοιοι επιλεκτικοί που το παίζουν μοναδικοί κόκορες στο κοτέτσι τώρα, χτυπάνε το κεφάλι τους μετά στα 40 και στα 50 τους που μένουν μόνοι και στενεύουν τραγικά οι επιλογές τους να βρουν την κατάλληλη και να δημιουργήσουν οικογένεια… Έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες που στα νιάτα τους ήταν από εδώ κι από εκεί, είτε επειδή είχαν τάσεις δεσμοφοβίας ή γιατί είχαν στο μυαλό τους ένα ιδανικό πρότυπο που δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, και τελικά έφτασαν τώρα κοντά 45 χρονών και λένε συνεχώς πόσο μετανιώνουν που δεν έδωσαν ευκαιρίες για σοβαρή σχέση σε πολύ αξιόλογες κοπέλες τότε (οι οποίες τώρα, εν τω μεταξύ, έχουν πετυχημένους γάμους και παιδιά). Οπότε, δεν ήταν να γίνει κάτι μεταξύ σας και προφανώς αυτός έχασε που δεν σου έδωσε μια ευκαιρία να ξαναβγείτε και να πάει κάπου η γνωριμία σας. Μη μετανιώνεις. Γνωριμίες θα ξανακάνεις και εσύ, με τη διαφορά ότι θα σου βγει σε καλό κάποια στιγμή γιατί έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και ξέρεις να εκτιμάς ανθρώπους.

  8. Δεν αξίζει κοπέλα μου. Μάλλον ήθελε κάτι περισσότερο από φιλί και μόνο αυτό. Όσες φορές έβγαινα με κοπέλα που μου άρεσε της έστελνα μήνυμα με το που ξυπνούσα. ʼστο.

  9. Μα απολύτως τίποτα να μην κάνεις γιατί δεν υπάρχει και τίποτα να κάνεις, δεν δημιουργήθηκε απολύτως τίποτα μεταξύ σας (ασχέτως με το πως ερμήνευσες την όλη φάση εσύ -που έχει να κάνει πιο πολύ με τι προσδοκίες είχες για αυτήν την γνωριμία). Το ότι βγαίνουμε και περνάμε καλά ένα βράδυ δεν σημαίνει ότι θέλουμε αυτομάτως κάτι παραπάνω (είτε άνδρες είτε γυναίκες είμαστε). Απλώς εσείς ήσασταν σε άλλο μήκος κύματος, εσύ ήθελες να εξελιχθεί η ευχάριστη βραδιά σε πολλές τέτοιες και αυτός όχι (για τους δικούς του λόγους που δεν αφορούν παρά μόνο αυτόν η αυτόν και τη σχέση του, αν έχει). Κορίτσια μια συμβουλή, μην ξοδεύεται την λέξη έρωτας έτσι εύκολα. Μην μπερδεύεται την ευχαρίστηση μιας βραδιάς η την ‘ψιλοκαψούρα’ με τον έρωτα. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας άγνωστος και θέλει να παραμείνει άγνωστος, οπότε εσύ πας για άλλα χωρίς να αναλώνεσαι περαιτέρω. Ο τρόπος που σου έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από αυτό που πήρε (μια ευχάριστη βραδιά) είναι αγενής αλλά δεν χρειάζεται να βασανίζεσαι για το ότι ένας άγνωστος δεν έχει τρόπους. Αν επανέλθει όταν θα θέλει κάτι παραπάνω από εσένα (ίσως καβάτζα;) τότε, αν ήμουν στην θέση σου, θα του απαντούσα με το ίδιο νόμισμα, δηλ. δεν θα απαντούσα καθόλου και θα έδινα ένα τέλος σε κάτι που δεν άρχισε ποτέ.

  10. Κοίτα, το ότι πέρασε καλά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σε βλέπει σαν girlfriend material. Δεν είναι ότι φταις εσύ, άλλωστε κι εσένα δεν σ’ έχει τύχει να βγεις με κάποιον μόνη ή σε παρέα και να περνάς καλά με ατάκες, χιούμορ, ενδιαφέρουσα κουβέντα, καλό παιδί κλπ. αλλά ρε παιδί μου κάτι δεν σου κολλάει, δεν σου κάνει να τον δεις σαν σχέση… Κι αν έκανες την κίνηση να φιληθείτε για να δεις πώς είναι, πάλι να μην αλλάξεις γνώμη γιατί δεν σου κάνει αίσθηση… Έτσι κι αυτός μπορεί να ήταν σε τέτοια φάση. Όσο καλά κι αν πέρασε με την παρέα σου, δεν τον εξίταρες αρκετά για να σε κυνηγήσει για κάτι παραπάνω. Ένα κλικ είναι και ανεξήγητο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More