Χριστίνα: “Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάντα ήμουν πιστή, προέκυψε όμως.”

Γεια σας.
Έχω μια καλή σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Μένουμε μαζί ένα χρόνο.

Πριν δύο μήνες πήγα με τη δουλειά μου εκτός Αθηνών κι έκατσα πάνω από μήνα. Μια μέρα πριν φύγω μου έκανε πρόταση γάμου και δέχτηκα.

Εκεί που πήγα, μέναμε σε ένα σπίτι άντρες γυναίκες, όπου οι περισσότεροι δεν γνωριζόμασταν. Μετά από καμιά δεκαριά μέρες αρχίσαμε να κάνουμε πολύ παρέα με ένα παιδί στο σπίτι χωρίς να επιδιώκουμε κάτι. Κι αυτός με σχέση και πήγαινε για γάμο.

Όσο γνωριζόμασταν τόσο αρέσαμε ο ένας στον άλλο, μέχρι που ένα βράδυ μετά από έξοδο, με φίλησε και ανταποκρίθηκα. Δεν με πίεσε καθόλου. Και μετά από μια βδομάδα προχωρήσαμε… Δεν το κόψαμε και συνεχίσαμε μέχρι να γυρίσουμε. Ήταν κάτι πολύ όμορφο όλο αυτό και δεν μετανιώσαμε.

Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα μιλάμε, έχουμε βρεθεί δύο φορές και υπάρχουν έντονα συναισθήματα και από τις δύο μεριές -και πιο πολλά από εκείνον. Εκείνος ξαναέφυγε και θα με ξαναστείλουν εκεί τον άλλο μήνα.

Τον θέλω, με θέλει, αλλά σκέφτομαι και τη σχέση μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πάντα ήμουν πιστή, προέκυψε όμως. Περιμένουμε και οι δύο πότε θα ξαναβρεθούμε.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω να χάσω τη σχέση μου, αλλά ούτε αυτόν.

Χριστίνα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εφόσον θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, προσπάθησε να μην σε καταλάβει ο κερατάς και σε διώξει και χάσεις τον έναν από τους δύο. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα σου εφόσον τους θες και τους δύο, δεν έχεις μετανιώσει καθόλου και εφόσον θεωρείς ότι τα κέρατα απλά “προκύπτουν”!!

  2. Αυτό που λες ότι δεν θέλεις να χάσεις ούτε τη σχέση σου ούτε και αυτόν είναι πολύ εγωιστικό. Ούτε σι άλλος κάποια στιγμή κάποιον θα χάσεις. Για πόσο θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Κρίμα που συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο κόσμο. ʼντε να μου έλεγες ότι έγινε μια φορά και τέλος να το καταλάβω γιατί άνθρωποι είμαστε. Αλλά να μου λες ότι γινόταν συστηματικά και εξακολουθεί να γίνεται και δεν το μετάνιωσες κιόλας τι να πω. Καταρχάς δεν πιστεύω να είναι η πρώτη φορά που απιστείς γιατί άμα όντως ήταν η πρώτη φορά τώρα θα ήσουν σε κατάσταση σοκ πιστεύω. Θα ένιωθες τύψεις, ενοχή, ντροπή και δεν θα μπορούσες να κοιτάξεις στα μάτια τον σύντροφό σου. Δεν βλέπω όμως να μας αναφέρεις κάτι από όλα αυτά. Πως μπορείς πραγματικά να ξαπλώνεις με δυο διαφορετικούς άντρες. Σύνελθε!! θες και να παντρευτείς κιόλας..πάρε την απόφαση σου και διάλεξε ποιον θες.

  3. I really, really, reeeeally understand you! Προσωπικά, μου είναι πολύ, πολύ δύσκολο να μείνω σε μια σχέση, ειδικά αν μπαίνει απόσταση ανάμεσά μας λόγω δουλειάς. Κι επίσης, δεν είναι μόνο η δουλειά σου, είναι και οι νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, και μάλιστα όλα αυτά τα περνάς με ένα άτομο του αντίθετου φύλου, με το οποίο τυχαίνει να ταιριάζεις κιόλας! Μου έχει τύχει κι αυτό και χάλασα πιο σταθερές σχέσεις έτσι. Αλλά δεν το μετάνιωσα, κι ας με λένε με την κακιά λέξη από π κι άλλα τέτοια. Ίσως δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για σταθερές, μακροχρόνιες και μονογαμικές σχέσεις ή απλώς μπορεί να μην είναι το timing σωστό, δηλ. δεν είσαι έτοιμη με τον αρραβωνιαστικό σου συγκεκριμένα και αυτή την περίοδο να δεσμευτείς. Και, να σου πω και κάτι, θεωρώ ότι στη βράση κολλάει το σίδερο. Αν μένετε ένα χρόνο στα τέσσερα που είχατε σχέση, άρα τρία χρόνια απλά “τα είχατε”, κάτι που νομίζω ότι ήταν χαμένα χρόνια. Αν ήταν να παντρευτείτε, ας το σκεφτόταν και ο άντρας στον πρώτο, το πολύ δεύτερο έτος σας μαζί. Τώρα ίσως να ήταν αργά, μπορεί κατά βάθος να είχες ξενερώσει και να θέλεις αλλαγές. Οπότε και η σχέση αυτή που έκανες πρόσφατα να ήρθε να σου το δείξει αυτό. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλεις αυτή τη σταθερή σχέση. Έχεις μπροστά σου ευκαιρίες και νέους ορίζοντες.

  4. Έτσι όπως το πας θα τους χάσεις και τους δύο. Γι αυτό διάλεξε πριν να είναι αργά…

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ AQUARIUS..ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ..ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ..ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ..

  6. “Δεν θέλω να χάσω τη σχέση μου, αλλά ούτε αυτόν…” Προβλέπω να τους χάνεις και τους δύο.

  7. Κοπέλια μου κοιτά, και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν γίνεται. Εγώ είμαι της θεωρίας κάνε αυτό που τραβάει η ψυχή σου. Εξάλλου μια ζωή την έχουμε. Πριν παντρευτείς, που πιστεύω δεν είσαι ακόμα έτοιμη γι αυτό, γλεντά τη ζωή σου και μην αφήνεις αποθημενα γιατι θα τα βρεις μπροστά σου. Μην κολλάς στους τύπους και στα πρέπει απλά just go on!!!

  8. Κοπέλα μου πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνεις πρέπει να αποφασίσεις η αυτόν η τον συντροφό σου..Αν αποφασίσεις τον συντοφό σου κάτσε και πες του όλη την αλήθεια αν σε δεχτεί καλως..αν όχι μην κρατήσεις επαφές με τον άλλον κανέ μια καινούργια αρχή..Αν αποφασίσεις να χωρίσεις..Μην χαθείς ξαφνίκα..Πες του ολή την αλήθεια..

  9. Μπραβο και αυτος και εσυ θα επρεπε να ντρεπεστε.Τι παει να πει οτι εκανες παρεα μαζι του χωρις να επιδιωκεις κατι και απλα προεκυψε?Γιατι για να φτασατε στο σημειο αυτο,παει να πει οτι μονο σοβαρη δεν ησουν μαζι του και φλερταρες και εκανες τα γλυκα ματακια και μονο φιλικα δεν τον ειδες απο την αρχη!Οποτε κοψε τις παρλαπιπες οτι απλα προεκυψε!Σκεφτηκες αληθεια οτι ολο αυτο παιζει να ειναι και προγαμιαιο αγχος για τον κυριο αλλα και για εσενα ισως χωρις να το καταλαβαινεις και να θελει μια τελευταια περιπετειουλα?Οχι!Οποτε αι κατσε στα αυγα σου κοπελα μου,παρατα τον αυτον και κοιτα τη σχεση σου.Κριμα ομως για τον αρραβωνιαστικο σου ειλικρινα γιατι δεν του αξιζεις!!!!ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More