Χριστίνα: “Το έχει κάνει επανειλημμένα όμως πάντα έβρισκε κάποιες δικαιολογίες και τον συγχωρούσα.”

Γεια σας!
Με λένε Χριστίνα και είμαι 19 χρόνων.
Είχα μια σχέση εδώ και τρία χρόνια με ένα αγόρι δύο χρόνια μεγαλύτερό μου. Έχουμε χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες διότι ανακάλυψα πως μιλούσε με άλλη. Το έχει κάνει επανειλημμένα όμως πάντα έβρισκε κάποιες δικαιολογίες και καθώς ήμουν μικρότερη και ευάλωτη, τον συγχωρούσα πιστεύοντας πως δεν θα το ξανακάνει.

Τον τελευταίο χρόνο τα πηγαίναμε άψογα. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη, το ίδιο κι εκείνος. Περνούσαμε πολύ καλά, δείχναμε ο ένας στον άλλον το ενδιαφέρον και την αγάπη μας. Γενικά, δεν είχα κανένα παράπονο, ούτε μου είχε δώσει δικαίωμα για κάτι. Για αυτό το λόγο ξαφνιάστηκα και πληγώθηκα πολύ όταν είδα τη συνομιλία του.

Τώρα εκείνος συνεχίζει να με παίρνει τηλέφωνο και να μου στέλνει μηνύματα μετανιωμένος, λέγοντάς μου ότι είμαι πολύ σκληρή και άδικη… γιατί ήταν καθαρά φιλικό (πράγμα απίθανο, καθώς την αποκαλούσε μωράκι και της ζήτησε να βγούνε για καφέ).

Ξέρω ότι με αγαπάει και ενδιαφέρεται για μένα και βλέπω πως το έχει μετανιώσει. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να τον συγχωρέσω.

Εσείς τι προτείνετε;

Ευχαριστώ πολύ!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Φύγε τώρα που προλαβαίνεις είσαι τόσο νέα για να αναλώνεσαι σε ανθρώπους που σε θυμούνται όταν έχουν κενό στην ατζέντα τους

  2. Αν αρχίσεις να κάνεις εκπτώσεις στον εαυτό σου από τώρα στα 19 σου τότε σε περιμένει μια ζωή με δυστυχία, δάκρυα και εξαιρετικά πολύ ΚΕΡΑΤΟ γιατί για κέρατο μιλάμε (τουλάχιστον στην εποχή της παντοδυναμίας του Facebook). Κλείσε το τηλέφωνο και προσπάθησε να δεις τα δικά σου λάθη σε αυτή τη σχέση (πχ. γιατί τον συγχωρούσες συνέχεια) και φρόντισε να μην τα επαναλάβεις. Τέλος, έπρεπε να σε εκτιμάει και να σε σέβεται όταν είσασταν μαζί, τώρα που σε έχασε δεν έχει καμία ουσία. Τώρα ας εκτιμήσει την απουσία σου. Αξίζεις καλύτερα μη το ξεχνάς ποτέ αυτό.

  3. Ανωριμότητες…

  4. Ξυπνα και φυγε οσο ειναι νωρις! Καβατζα του εισαι.Σε χρησιμοποιει! Μπορει να πονας, αλλα θα περασει!

  5. Βρε ουστ , θα το ξανακάνει, και μένα τα ίδια μου έλεγε. Φύγε κοπέλα μου

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More