“ Χθες μου έστειλε μήνυμα ότι ήρθε η πρώην και τον έκανε κομμάτια.”

Θέλω να το παλέψω και όπου με βγάλει

Η δική μου ιστορία έχει ως εξής:
Πριν δυο εβδομάδες γνώρισα κάποιον σε ένα μπαράκι που είχα πάει. Η συνάντηση μας ήταν διαφορετική. Για αρκετή ώρα κοιταζόμασταν. Πήγα στην τουαλέτα και όταν έβγαινα τον είδα μπροστά μου.

Συστηθήκαμε και εκεί που δεν το περίμενα με άρπαξε και με φίλησε. Και μετά πήγε ο καθένας στη θέση του. Τα βλέμματα συνεχίστηκαν και μετά μου έκανε νόημα να βγούμε έξω και μου ζήτησε το τηλέφωνο μου.

Όταν έφυγα μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε αρκετά. Για τις επόμενες μέρες μιλούσαμε καθημερινά και μου μίλαγε λες και ήμουν η κοπέλα του. Χθες όμως μου έστειλε μήνυμα ότι ήρθε η πρώην και τον έκανε κομμάτια και δεν θέλει να με μπλέξει σε αυτό.

Επίσης μου είπε ότι είναι πολύ αδύναμος όταν είναι μαζί της και αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να τα ξαναβρεί μαζί της. Δεν μπορεί να της επιβληθεί. Μου είπε ότι αν βρεθούμε θα γίνουν πιο περίπλοκα τα πράγματα γιατί του αρέσω πολύ και δεν θα μπορέσει να μην κάνει κάτι όταν με δει.

Εγώ θέλω να είμαι εκεί. Θέλω να το ρισκάρω και όπου με βγάλει. Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Ανώνυμη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πρέπει να είστε γύρω στα 18, γιατί μόνο τότε παίζουν τέτοιες φάσεις, όπως ‘με πήρε τηλέφωνο η πρώην και μ’ έκανε κομμάτια, και έτσι μένω μαζί της’. Αν δεν σε πειράζει να έχει και την καβάτζα του και εσένα (πριν να βρει την αντικαταστάτρια σου) τότε προχώρα ακάθεκτη. Ποιαν η ποιον άλλωστε δεν συναρπάζουν τα αυθόρμητα φιλιά έξω από τουαλέτες. Και στο κάτω κάτω δεν υπονοείς ότι θέλεις σχέση μαζί του (και πολύ καλά κάνεις) , τρελά φιλιά και ανταλλαγή βλεμμάτων θέλεις και αυτά φαίνεται να θέλει να στα παράσχει, αλλιώς δεν θα δοκίμαζε τα νερά να δει πως αντιδράς στο γεγονός ότι είναι σε σχέση -αυτά τα περί πρώην που είναι Μέδουσα και θα τον μαρμαρώσει αν την αφήσει αλλά από την άλλη και εσένα σε βρίσκει ακαταμάχητη, τόσο που προσπαθεί να μείνει μακριά σου, δείχνουν ότι είναι βιρτουόζος του βιολιού ο δικός σου. Νά’ναι καλά, πέθανα στα γέλια. Αλλά μετά θυμήθηκα τι είναι να είσαι 18, και απλώς χαμογέλασα. Αν όμως ονειρεύεσαι ότι ο μπιμπίκος που γίνεται ‘κομμάτια’ (πριν η μετά την πεολειχία γίνεται κομμάτια;) θα παραμερίσει όλο τον γυναικοκοσμο και θα διαλέξει τη μια και μοναδική θεά, εσένα, τότε μάλλον θα απογοητευτείς.

  2. Αγαπητή Ανώνυμη… Πραγματικά είναι μια ιστορία που δεν μου αρέσει. Δεν σχολιάζω ούτε κρίνω το πώς ξεκίνησε. Δεν ξεκίνησε άσχημα. Ζήτησε το τηλέφωνό σου, εκδηλώθηκε αυθόρμητα μ’ ένα φιλί, ΟΚ, θα μπορούσε να έχει πολύ καλή συνέχεια και για τους δυο σας. Αυτό που προσωπικά θεωρώ “red flag” είναι το γεγονός ότι έμεινε στα μηνύματα αντί να επιδιώξει να σε δει, ας πούμε, την επόμενη ή τη μεθεπόμενη μέρα σ’ ένα face-to-face ραντεβού, έστω για μια βόλτα, όπου θα τα πείτε και θα γνωριστείτε καλύτερα. Πάμε παρακάτω. Αχ αυτή η πρώην… Πιστεύω πως αυτά που σου είπε περί “αδυναμίας μπροστά της” από τη μια κι από την άλλη περί φόβου μην εμπλέξει κι εσένα σ’ αυτό, είναι ένας ωραίος πρόλογος για να σου πει πάνω-κάτω “γουστάρω τρελά την πρώην μου, ακόμα και για ένα ξερό σεξ, οπότε ό,τι κι αν κάνουμε οι δυο μας, σόρρυ, αυτή είναι η αδυναμία μου.” Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω, μα η ουσία είναι αυτή. Εσύ μπορεί να είσαι διατεθειμένη να το ρισκάρεις προχωρώντας μαζί του, μα στο τέλος δεν θα μπορείς να διαχειριστείς την αναπόφευκτη αγωνία σου στο να γίνεις “αρκετά καλή” γι’ αυτόν ώστε να ξεπεράσει την πρώην, η οποία μάλλον το μόνο που κάνει αυτόν τον καιρό είναι να επιβεβαιώνει τον εγωισμό της μαζί του και ο βλάκας να τσιμπάει. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζεις κάποιον καλύτερο απ’ αυτόν που αρνείται να κάψει γέφυρες με το παρελθόν του. Κράτα τον για φίλο και μείνετε στην επικοινωνία με μηνύματα, μην πας και καείς. Προφανώς αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται αρκετό χρόνο μόνος του πριν επενδύσει σε κάτι καινούριο. Μη γίνεις εσύ το ενδιάμεσό του στάδιο μεταξύ “ξεπέρασμα χωρισμού/κόλλημα με την πρών” και “έτοιμος για νέα σχέση.” Δεν είναι έτοιμος για νέα σχέση και ό,τι και να κάνεις, όσο άγγελος κι αν είσαι, δεν πρόκειται να του το αλλάξεις αυτό. Εκτός αν κι εσένα δεν σ’ ενδιαφέρει κάτι ουσιαστικό μαζί του και κατά βάθος ξέρεις ότι δεν πρόκειται να επενδύσεις. Τότε εντάξει… Αλλά για στάσου, τι σεξ να κάνεις με κάποιον που αύριο θα περάσει να τον δει η πρώην του και θα σου κλαψουρίζει τη μεθεπόμενη μέρα για το πόσο κομμάτια είναι;

  3. Θέλεις να είσαι εκεί, λες, θέλεις να το ρισκάρεις και όπου σε βγάλει. Αυτά σε μια τέτοια περίπτωση μόνο τυφλός ή μαζοχιστής μπορεί να τα λέει! Γιατί αν δεις λίγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα, θα σε βγάλει σε πολύ πόνο και αρκετό θυμό, κυρίως θυμό στον εαυτό σου που δεν θα έχεις ζυγίσει καλά την κατάσταση. Γιατί γι’ αυτόν προφανώς το Νούμερο 1 τώρα είναι η πρώην του που έρχεται να τον δει όποτε έχει ξεμείνει από σεξ ή αντρική προσοχή. Κι αυτός, σαν άλλος οικειοθελώς μαζόχας, δέχεται αυτή τη συμπεριφορά με τη δικαιολογία της αδυναμίας. Συγνώμη, μα αν είσαι αδύναμος μπροστά σε κάποιον και το ξέρεις, και ειδικά αν αυτό σε δυσαρεστεί, τότε φροντίζεις ν’ αποφεύγεις αυτόν τον άνθρωπο μέχρι να περάσει αρκετός χρόνος, μέχρι να πάψει πια να σημαίνει κάτι για σένα. Με άλλα λόγια, αν ήταν λίγο πιο έξυπνος, θα επέλεγε να μείνει μακριά της όσο βλέπει συχνότερα εσένα, όχι το αντίθετο. Ούτε θύμα ενδοοικογενειακής βίας να ήταν, άκου εκεί, αδύναμος μπροστά της. ʼρα την αγαπάει. ʼρα κάποια καινούρια κοπέλα δεν έχει θέση ούτε στο μυαλό του ούτε στην καρδιά του ούτε, εχμ, σε άλλα σημεία του σώματός του. Τα μηνύματα δεν είναι τίποτα. Δεν κοστίζουν τίποτα, ειδικά συναισθηματικά. Μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι επειδή μιλάτε τακτικά, σημαίνει ότι σ’ έχει σαν κοπέλα του. Σαν κοπέλα του θα σε είχε αν ζητούσε να περάσει χρόνο μαζί σου από κοντά αντί να σου κλαίγεται για τη μέρα που ήρθε η πρώην του για ένα “ας-θυμηθούμε-τα-παλιά” σεξάκι. Μην επιδιώκεις να τον δεις γιατί μπορεί να υποκύψεις μεν, αλλά θα έχει τεράστιο συναισθηματικό κόστος για σένα. Θα φορτωθείς άδικα πολύ πόνο. Αυτός τώρα περνάει μια φάση “ανοσίας” σ’ αυτά γιατί προφανώς ακόμα ξεπερνά το τραύμα από την περασμένη του σχέση, οπότε γι’ αυτόν δεν θα είναι τίποτα το να σε τραυματίσει κι εσένα συναισθηματικά. Σε τέτοιες φάσεις οι άνθρωποι είναι τόσο απορροφημένοι από τον πόνο τους που δεν καταλαβαίνουν τον πόνο που μπορούν να προξενήσουν σε άλλους στο μεταξύ. Δεν έχει νόημα. Μην το κάνεις. Θα πληγωθείς. Και κόψε σιγά-σιγά την επικοινωνία. Δεν σου προσφέρει κάτι, παρά σε φορτώνει με προβλήματα που δεν είναι δικά σου, μα παντελώς ξένου για σένα ανθρώπου.

  4. Κοίτα, αν είναι να είσαι με κάποιον που δεν αποκλείει εξαρχής το ενδεχόμενο να τα ξαναβρεί με την πρώην του… τι να τον κάνεις? Μόνο θα χάσεις απ’ αυτό. Δεν βλέπω κάποια πρόθεση από μεριάς του να σε γνωρίσει, να σε συναντήσει (κι ας καταπίεζε λίγο τον εαυτό του στο να μη σου ορμήξει από την πρώτη σας έξοδο μαζί, δεν θα πάθαινε τίποτα), μόνο βλέπω έναν τύπο που θέλει να πει κάπου τον πόνο του για την πρώην του που δεν έχει ξεπεράσει. Κι επειδή μάλλον είσαι ωραία κοπέλα και του άρεσες πολύ, δεν θέλει να τον πάρεις εντελώς φιλικά, γι’ αυτό και σ’ έχει σ’ ένα σιγοβράσιμο, να το πω έτσι, τύπου και θέλω και δεν θέλω γιατί φοβάμαι μη σε μπλέξω κι άλλα τέτοια δήθεν πατροναρίσματα. Πες του ότι είσαι μεγάλο κορίτσι πια και ότι ξέρεις το ρίσκο που αναλαμβάνεις με το να βρεθείτε από κοντά και να καταλήξετε μέχρι και στο σεξ. Αλλά μεταξύ μας τώρα, αξίζει αυτό το σεξ? Αν είναι να κάνετε σεξ αλλά όλες τις άλλες ώρες εκτός κρεβατιού να μένετε στα μηνύματα κι εσύ με την αγωνία του αν είναι ή ήταν μαζί με την πρώην του, άσ’ το. Τόσο βάσανο για ένα κρεβάτι? Υπάρχουν κι άλλοι διαθέσιμοι, λιγότερο f*cked up τύποι εκεί έξω. Αξίζεις πολύ καλύτερη αντιμετώπιση, δε νομίζεις?

  5. Κορίτσι μου, ο ενθουσιασμός σού έχει πάρει τόσο τα μυαλά και δε βλέπεις μπροστά σου; Για να τα πάρουμε από την αρχή. Γνωρίζεις έναν τύπο σε ένα μπαρ, ο οποίος σε πλησιάζει με θεατρινισμούς που αν ήσουν μια δεκαετία μεγάλυτερη ίσως να έβρισκες και σαχλούς. Δεν είσαι όμως και τσιμπάς. Σε αυτό αποσκοπούσε άλλωστε. Δυο εβδομάδες μετά, και ενώ αν κατάλαβα καλά δεν έχετε βρεθεί ξανά από κοντά, σου αμολάει το παραμύθι με την πρώην. Λοίπον, πρόσεξε να δεις τι παίζει εδώ. Πρώην κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει. Πιστεύω ότι ο τύπος είναι δεσμευμένος και απλά η κοπελιά του έλειπε και επέστρεψε. Αν σου είχε πει από την αρχή ότι έχει κοπέλα μάλλον δε θα έμπαινες στη διαδικασία να ασχοληθείς μαζί του. Αν σου έλεγε δυο εβδομάδες μετά ότι έχει κοπέλα, θα τσαντιζόσουν και μπορεί να του έκανες και καμιά ζημιά. Οπότε το μπάλωσε έτσι. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει κοπέλες σε μπαρ χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με τρόπο στα όρια της χυδαιότητας (τι είσαι και σε βουτάει ο κάθε τυχάρπαστος άγνωστος και σε φιλάει εξω από τουαλέτες;), δε νιώθει αδύναμος ούτε χειραγωγείται από καμιά! Επιπλέον είναι και πονηρούλης γιατί τώρα το μπαλάκι είναι στα δικά σου χέρια, το ίδιο και η ευθύνη. Σου λέει δε μπορεί να αντισταθεί στην υποτιθέμενη πρώην, αλλά ούτε και σε εσένα. Μα πόσα πάθη ταλαιπωρούν το καημένο το παιδί…Οπότε τώρα αν πας μαζί του και μετά σου πει ότι τα ξαναβρήκε με την…”πρώην” είναι καλυμμένος, δε φταίει (έτσι πιστεύει), γιατί ήταν “ξεκάθαρος” από την αρχή. Εν πάσει περιπτώσει, ξέρεις ήδη ότι παίζει άλλη στη ζωή του στην οποία μάλιστα δε μπορεί να αντισταθεί. Καταλαβαίνεις πού πας να μπλέξεις; Αν πας μαζί του, το πολύ πολύ ελεύθερη σχέση να σου προτείνει. Και ποιά θα σέρνεται στα πατώματα αν εκείνος τα “ξαναβρεί” με την “πρώην”; Ωωωω τι έκπληξη, μα εσύ φυσικά! Εκεί θέλεις να βρεθείς; Αυτό θέλεις να ρισκάρεις; Ένα ψέμα φτιαγμένο στα μέτρα του για να σε ρίξει και να μπορεί να φύγει σαν “κύριος” όποτε βαρεθεί ή όταν η κοπέλα του αρχίσει να ψιλιάζεται; Μη μασάς από τέτοια αντρικά τρικάκια. Όταν ο άλλος σου λέει από νωρίς ότι παίζει άλλη, να κάνεις το σταυρό σου που σε γλιτώνει από τζάμπα κόπο. Δώσ’του τις ευχές σου και απομακρύνσου.

  6. Δεν έχει νόημα. Μην το κάνεις. Θα πληγωθείς.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More