Ζωή: “Να περιμένω από αυτόν ή να στείλω εγώ;”

Πριν δύο μέρες βγήκα έξω για ποτό και ήρθαν δύο αγόρια και μας μίλησαν -σε μένα και τη φίλη μου. Και πήγαμε και καθίσαμε μαζί τους.

Συζητήσαμε, ακούσαμε μουσική και επειδή έπρεπε να φύγουν πιο νωρίς, ο ένας μου είπε να γράψω το τηλέφωνό του. Του είπα να του δώσω κι εγώ το δικό μου και του έκανα κλήση εκείνη την ώρα για να το έχει.

Εγώ είμαι 18 και αυτός 25. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να στείλω εγώ μήνυμα. Γιατί μπορεί και αυτός να κάνει κίνηση αφού έχει και το δικό μου τηλέφωνο.

Εσείς τι λέτε; Να περιμένω από αυτόν ή να στείλω εγώ; Κι αν στείλω εγώ τι να του πω;

Ευχαριστώ πολύ,
Ζωή

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να μη του στείλεις. Και να ξέρεις ότι όταν σου ζητάνε τηλ δεν σημαίνει οτι θα σου τηλεφωνήσουν κιόλας. Αν δεν στειλει ο επόμενος!!!!!!

  2. Ζωή θα σου δώσω ένα απαράβατο μάθημα ζωής… ο άντρας είναι ο ΚΥΝΗΓΟΣ! γιατί απλούστατα έτσι καταλαβαίνεις αν ο άλλος πραγματικά σε σκέφτεται και σε θέλει, γιατί έχει προσπαθήσει και σε έχει κυνηγήσει.

  3. Τι πατριαρχικές ανοησίες αυτές περί άνδρα κυνηγού (@ maria | 06.10.2015, 10:48). Είναι θλιβερό να τις αναπαράγουν γυναίκες. Δηλαδή μπαίνετε στο ρόλο θηράματος και λέτε και ευχαριστώ; δεν σας πειράζει να ζείτε μέσα στην απαξίωση σας και το συστήνετε και στις νεαρές κοπέλες; Μην μεγαλώνεις με τέτοια ιδεολογήματα μικρή μου, για μερικές μπορεί να είναι αργά για σένα όμως όχι. Αν εντυπωσιάστηκεs από αυτόν τον άνδρα (αν και μεγάλος για σένα) μπορείς να του στείλεις μήνυμα πρώτη. Αλλά να το κανείς επειδή θέλειs να τον γνωρίσεις καλύτερα όχι επειδή αισθάνεσαι ότι κάποιος σε επιβραβεύει επειδή σου ζήτησε το τηλέφωνο σου. Είναι κακό και αυτοκαταστροφικό να ζει μια γυναίκα και να αυτοπροσδιορίζεται από το πόσο την θέλουν η δεν την θέλουν οι άνδρες. Θα μπορούσες να του στείλεις μήνυμα σε λίγες μέρες (3-4) και να πεις ότι θα πας στο ίδιο μέρος που συναντηθήκατε και αναρωτιέσαι αν θα περάσει και ο ίδιος από εκεί. Αν δεν λάβεις απάντηση ή η απάντηση είναι αρνητική, άδικα αναστατώθηκεs και προχώρα στην επόμενη εμπειρία σου. Αν απαντήσει θετικά προσπάθησε να τον γνωρίσεις καλύτερα πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε (εκτός αν θέλεις απλώς μια γρήγορη σεξουαλική εμπειρία, οπότε δεν πειράζει και να μην τον γνωρίσεις -αρκεί να μην είναι κανένας επικίνδυνος. Και αυτό μέσα στη ζωή είναι και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι). Καλή επιτυχία με τον τύπο.

  4. Για μενα περιμενε. Αν ενδιαφερεται πραγματικα θα στειλει , αν οχι εκεινος χανει 😉

  5. Δεν πιστευω οτι σου αρεσει τοσο, απλά νιωθεις εκνευρισμό απο την αναμονή και αναρωτιέσαι. Δεν λες τιποτα για το αν σου άρεσε ή σου κέντρισε το ενδιαφέρον. Εφαγες ενα κόλλημα με το να μυρίζεις τα νύχια σου αν θα πάρει ή όχι. ʼστον θα βρείτε άλλους.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More