Ζωίτσα: “Χωρίς να έχει γίνει κάτι, έχει εξαφανιστεί και δεν στέλνει τίποτα.”

Πριν δύο μήνες περίπου, γνώρισα ένα παιδί μέσα από την παρέα μου. Με κάνε add στο facebook την αμέσως επόμενη μέρα και αρχίσαμε να μιλάμε.

Μιλάγαμε για αρκετό διάστημα (σίγουρα 2-3 εβδομάδες), πριν μου προτείνει να βγούμε. Την πρώτη φορά βγήκαμε για έναν καφέ χαλαρά. Την επόμενη μου πρότεινε να πάμε για ένα ποτό και στο τέλος καταλήξαμε να το κάνουμε.

Υπήρχε συχνή επικοινωνία, μέσω facebook κυρίως, αλλά δεν βρισκόμασταν συχνά από κοντά. Μπορεί να κάναμε και μία εβδομάδα για να βρεθούμε, γιατί αυτός έχει περίεργα ωράρια στη δουλειά και κάθε φορά που συναντιόμασταν, πηγαίναμε για ένα ποτό και κατευθείαν μετά σπίτι του. Το σεξ ήταν πάντα πολύ καλό και σαν άντρας εμένα μου άρεσε πολύ.

Δεν είχαμε πει κάτι προσωπικό ο ένας στον άλλον, σε τι φάση δηλαδή είμαστε, αλλά αυτός κάποια στιγμή μου εξέφρασε πως θα ήθελε να είμαι πιο εκδηλωτική μαζί του και να μην περιμένω μόνο από εκείνον να μου λέει να βγούμε. Η αλήθεια είναι πως εγώ λίγες φορές του είχα προτείνει πρώτη γιατί δεν ήθελα να τον πιέζω ή να νομίζει ότι είμαι καμία απελπισμένη.

Τέλος πάντων για να μην σας τα πολυλογώ, έχουμε δύο εβδομάδες να μιλήσουμε από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε! Του έστειλα κάποια στιγμή “τι κάνεις;”, μιλήσαμε λίγο αλλά η κουβέντα δεν πήγε ποτέ προς το αν θα τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή.

Και έτσι λοιπόν χωρίς να έχει γίνει κάτι, έχει εξαφανιστεί και δεν στέλνει τίποτα. Κάποιες φορές μπαίνω στον πειρασμό να του στείλω για να δω τι έχει παιχτεί αλλά σκέφτομαι ότι αν ήθελε τόσο καιρό, θα έστελνε κάτι.

Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε με αυτό ή πιστεύετε ότι πρέπει να αντιδράσω; Έχω στεναχωρεθεί η αλήθεια είναι γιατί είχε αρχίσει να μου αρέσει πολύ.

Ζωίτσα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Από τη στιγμή που λες ότι δεν έχετε πει κάτι προσωπικό ο ένας στον άλλο, δε μπορείς να ζητήσεις εξηγήσεις για το λόγο που εξαφανίστηκε. Αυτή η “σχέση” δεν είχε και πολλές προοπτικές γιατί προφανώς θα έχει γνωρίσει κι άλλα κορίτσια με τον τρόπο που γνώρισε εσένα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξενέρωσε επειδή όπως είπε δεν είσαι εκδηλωτική. Πάντως μην του στείλεις τίποτα εσύ, και γενικά μην ασχοληθείς άλλο μαζί του.

  2. Καλημέρα Ζωίτσα λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω κι άλλο αλλά αυτό που ήθελε το πήρε και δε τον χάλασε καθόλου.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκολλήσεις και να μη ξανασχοληθείς. καλή σου τύχη.

  3. Δηλαδη εσυ γνωριζεις καποιον 2-3 βδομαδες μεσω φουμπου και στο δευτερο βραδυ κανεις σεξ? Τι να καταλαβεις ετσι για τον αλλο? μπορει να ειναι σαικο, να παιζει με αλλες 10 η να εχει σχεση με αλλη. Και εχεις και την απαιτηση να μεινει μαζι σου…γιατι να κατσει? επειδη κανεις καλο σεξ? ποτε προλαβε να σε εκτιμησει και να σε γνωρισει κιολας ωστε να κατσει μαζι σου? εσυ δινεις σεξ και νομιζεις οτι ο αλλος σου οφειλει σχεση! καλο ειναι να κατσεις να σκεφτεις σοβαρα την εικονα που δημιουργιες στους αλλους οταν συμπεριφερεσαι ετσι γιατι φαινεσαι πολυ ανωριμη οταν δινεσαι ετσι. Φυσικα και να κανεις σεξ οποτε θελεις αλλα εφοσον θες σχεση τοτε να φροντιζεις να θετεις ορια και να προχωρας αφου εχεις γνωρισει καλα τον αλλο πρωτα. Αν ο αλλος δε σου δινει τον απαραιτητο χρονο (δε θες 1 μηνα να δεις τον αλλο, να βγειτε 5-6 φορες, να γνωρισεις την παρεα του,να δεις τι σοι ανθρωπος ειναι) και σε πιεζει να κανετε σεξ απ το πρωτο βραδυ τοτε ξερεις τι θελει και τι θα ακολουθησει στη συνεχεια…

  4. Κατ’ αρχάς, σε αντίθεση με την Όλια, θα σου πω ότι καλά έκανες και προχώρησες μαζί του σεξουαλικά, αν και μόνο αν έτσι όντως ένιωθες και όχι επειδή αισθάνθηκες κάποια “υποχρέωση” απέναντί του επειδή, ας πούμε, βρήκε χρόνο να βγει μαζί σου και σε κέρασε ποτό. Το να σε εκτιμήσει κάποιος σαν άνθρωπο δεν πάει αντιστρόφως ανάλογα με τον χρόνο που κάνεις “να του δοθείς.” Είτε από το πρώτο ραντεβού κοιμόσουν μαζί του είτε από το εικοστό, αν κάποιος δεν θέλει να σε δει σαν άνθρωπο και να κοιτάξει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για σένα, αλλά σε βλέπει σαν ένα προφίλ στο Facebook, δεν είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Πιστεύω ότι δεν αξίζει ν’ ασχοληθείς μαζί του. Λογικό είναι που άρχισε να σου αρέσει, αλλά γιατί να χάσεις το χρόνο σου σε κάποιον που πιο πολύ χρόνο αφιέρωσε στο να κάνει κλικ στο προφίλ σου και στο chat παρά στο να σε δει από κοντά, να σε κοιτάζει στα μάτια και να σε αγγίζει… Δυστυχώς τα κοινωνικά δίκτυα μάς το έχουν χαλάσει πολύ γιατί πολλοί είναι αυτοί που έχουν χάσει πια το κίνητρο να βρίσκουν χρόνο και να μας συναντούν από κοντά – κι εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στα φλερτ και τις σχέσεις, αλλά και στις φιλίες.

  5. Γλυκιά Ζωίτσα, προσπάθησε να διαβάσεις το ίδιο το γράμμα σου σα να αφορά κάποια άλλη και θα καταλάβεις και από μόνη σου ότι βγαίνατε μόνο όταν ήθελε σεξ ο συγκεκριμένος. Οπότε μάλλον θα σε ξαναθυμηθεί όταν θα θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Το ερώτημα είναι εσύ τι θέλεις? αν είναι απλά για να ικανοποιήσεις τις δικές σου, στείλτου ένα μήνυμα ξεκάθαρο και να είσαι σίγουρη ότι θα σου απαντήσει ή μάλλον καλύτερα θα τρέξει (όπως και κάθε άλλος άντρας στη θέση του). Αν θέλεις σχέση τότε βάλε πλώρη για άλλα λιμάνια και ξεκαθάρησε από την αρχή τι θελεις. Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι εσύ δε έχεις ξεκαθαρήσει τι θέλεις και αναλώνεσαι λάθος με λάθος ανθρώπους.

  6. Εγω πάλι Ζωίτσα σου λεώ ότι αν τον γουσταρεις να τον παρεις τηλ και να του ζητησεις στα ισια να βρεθειτε. Στο ποτι λοιπον μπορεις να του ξεκαθαρισεις τι θελεις απο αυτον. Αν θελει κι αυτος θα είστε μαζί αλλιως δεν υπάρχει λόγος να καθεσαι να περιμενεις. Πάμε για άλλα..

  7. Ζωίτσα,σε καταλαβαίνω απόλυτα.μόλις βγήκα από μια τέτοια περίπτωση.και με εμένα έτσι έγινε.τον γνώρισα μέσω φίλων,με έκανε φίλη στο facebook,βγήκαμε ηρθαμε πιο κοντα..και η δική μου ιστορία είναι ίδια σχεδόν.
    Αναρωτιέσαι αν πρέπει να του στείλεις.ΜΗΝ το κανεις.κι εγώ όταν δεν έπρεπε να μην το κάνω,το εκανα.Σίγουρα για να μην σου στέλνει, είναι αλλου το αγόρι.Μπορεί να έχει σχέση και να μην το ξέρεις.Ή μπορεί να είναι κολλημένος/να γύρισε στην πρώην του.Ή μπορεί να μην είναι των σχέσεων και να θέλει απλά να περνάει την ώρα του και με άλλες.
    Ένα είναι το σίγουρο.ΜΗΝ επικοινωνήσεις μαζί του.Ούτε αν σε επαναπροσεγγίσει,να τρέξεις.Όταν κάποιος μας θέλει,εμφανίζεται και είναι και ξεκάθαρος μαζί μας.
    Δεν φταις εσύ.Προχωρά στον επόμενο που θα είναι διαθέσιμος!

  8. Αφού ούτε εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις, απλά περίμενες να φανεί αυτός και δεν εξέφραζες επιθυμίες και θέλω. Και μάλλον ήςουν πάντα διαθέςιμη. Μηπως είσαι και στο σεξ έτσι; Βαρέθηκε αυτός, ξενέρωσε.

  9. “tο να σε εκτιμήσει κάποιος σαν άνθρωπο δεν πάει αντιστρόφως ανάλογα με τον χρόνο που κάνεις “να του δοθείς.” τραγικη δηλωση αλλα ισχυει μονο αν θες ξεπετα! ναι στην περιπτωση της ξεπετας δε χρειαζεται χρονο ο αλλος να σε εκτιμησει γιατι δε θελει κι ουτε τον ενδιαφερει να σε εκτιμησει σαν ανθρωπο, θελει μονο σεξ! ομως κατα τη γνωμη μου ειτε προκειται για αντρα ειτε προκειται για γυναικα που παει με καποιον/καποια ετσι με τη μια ενω υποτιθεται θελει σοβαρη σχεση, κατι τετοιο δειχνει επιπολαιοτητα και ελλειψη αυτοσυγκρατησης. αν ενας αντρας πηγαινε ετσι με τη μια μαζι μου στο δευτερο ραντεβου θα με ξενερωνε προσωπικα γιατι θα μου εδινε την εντυπωση οτι δε θελει να με γνωρισει, οτι οσο ευκολα ξαπλωσε μαζι μου αλλο τοσο ευκολα μπορει να παει και με μια οποιαδηποτε αλλη που θα τυχει να βρεθει στο δρομο του χωρις να το πολυψαξει. καλο το αισθημα, καλος ο αυθορμητισμος αλλα και λιγη κοινη λογικη και αυτοσυγκρατηση οταν θελει κανεις να προχωρησει σε σχεση δε βλαπτει. βοηθαει στο να αποφευγουμε τα δυσαρεστα. οταν παμε στο χυμα κι ο,τι βγει δε πρεπει να κλαψουριζουμε μετα που δεν βγηκε αυτο που θελαμε. Κραταμε την αναμνηση και προχωραμε.

  10. Το έχω δει το έργο κ εγώ στα 20 μου. Μετά απο χρόνια, ξαναβρεθήκαμε & τον ρώτησα γιατί χάθηκε τότε. Μου απάντησε ΄΄ Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά… εσάς τις γυναίκες που τα δίνετε όλα στο πιάτο από την αρχή, τις βάζουμε στο κουτάκι ΄΄απλά περνώ τον καιρό μου΄΄, για sex & μόνο. Η αλήθεια πονάει, αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, όσο ”προχω” κι αν το παίζουμε,άντρες – γυναίκες σήμερα. Κ δεν θα ξεχάσω τη τελευταία του κουβέντα: ΄”Να βάζετε τα όρια σας απο την αρχή λέγοντας τι θέλετε κ αν ο άλλος δε θέλει τα ίδια ή είναι ανώριμος να σας εκτιμήσει, κάντε την με ελαφρα..΄΄. Ουδείς αναντικατάστατος.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More