Παναγιώτα: “Μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει προχωρήσει ποτέ του με κοπέλα και είμαι η πρώτη του”.

Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα κι εγώ συμβουλές και απόψεις για το θέμα μου…

Λοιπόν γνώρισα κάποιον πριν πέντε μήνες, με τον οποίο και είμαστε μαζί. Έχουμε λέμε μια τύπου σχέση. Είναι 29 και εγώ 28. Εγώ τον προσέγγισα πρώτη γιατί μου άρεσε. Το θέμα έχει ως εξής: μέχρι στιγμής δεν έχουμε ολοκληρώσει μαζί παρά μόνο τα προκαταρκτικά. Όλο αυτό το διάστημα απέφευγε με δικαιολογίες να προχωρήσουμε σεξουαλικά. Στην αρχή ok, το καταλάβαινα αλλά όσο πέρναγε ο καιρός με προβλημάτιζε όλο αυτό. Περνάμε όμως καλά μαζί, είναι πολύ καλό παιδί και τον θέλω.

Τώρα μετά από τόσο καιρό μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει προχωρήσει ποτέ του με κοπέλα και δεν έχει κάνει ποτέ σχέση και είμαι η πρώτη του. Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα, αλλά πιο πολύ με πείραξε γιατί μου το είπε τώρα και όχι από την αρχή. Το θεωρείτε φυσιολογικό όλο αυτό; Τόσο πολύ κόμπλαρε; Ή συμβαίνει κάτι άλλο; Όταν του είπα γιατί και πως, μου είπε ότι δεν έτυχε να γνωρίσει την κατάλληλη και ήταν γενικά ντροπαλός. Η αλήθεια είναι ότι τον πίεσα και εγώ λίγο να μου πει. Δείχνει ότι με θέλει είναι πολύ καλός μαζί μου, περνάω υπέροχα αλλά με ξενέρωσε που δεν μου το είπε από την αρχή και πέρασε τόσος καιρός έτσι λέγοντάς μου άλλες δικαιολογίες (δεν είναι έτοιμος κ.α.)

Μου πρότεινε να πάμε και μαζί διακοπές και θα πάμε εν τέλει. Φυσικά να σημειώσω ότι μένει με τους γονείς του. Τώρα τελείωσε με σπουδές και τα συναφή και ψάχνεται.

Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο, σας φαίνεται λογικό; Σχεδόν βλεπόμαστε συνέχεια βέβαια, αλλά λέτε να ψάχνεται και με άλλες; Από τη μία με πείραξε, από την άλλη δεν θέλω να τον χάσω κιόλας. Προσωπικά είμαι και σε φάση που θα ήθελα σιγά σιγά να κάνω οικογένεια και παιδιά, θέλω κάτι σταθερό.

Τέλος, έχω παρατηρήσει -αν και δεν ξέρω πόση σημασία έχει, ότι έχει ελάχιστες φίλες και αυτές όχι για να βγει, αλλά έχει πάρα πολλούς φίλους, πολλούς από αυτούς μου τους έχει γνωρίσει και έχουμε βγει.

Είμαι έτοιμη να ακούσω τις απόψεις σας…

Παναγιώτα

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Σου αρέσει; Του αρέσεις; Τέλεια!Μάλλον νιώθει ντροπή που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα κ αυτός είναι κ ο λόγος που δεν στο εκμυστηρεύτηκε . Αυτό που καταλαβαίνω όμως είναι ότι παίρνει πρωτοβουλίες μέσα στην σχέση, κάνει προτάσεις (εκείνος δεν σκέφτηκε να πάτε μαζί διακοπές;) Ωραία! Σκέψου την δική σου ΄πρώτη φορά΄ και βοήθησέ τον.

  2. Πολύ ρομαντικά όλα αυτά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η αλήθεια είναι αλλού, το διαισθάνεσαι άλλωστε ακόμη και αν δεν τολμάς να το ξεστομίσεις. Ο νεαρός σου έχει θεματάκια να ξεκαθαρίσει με τον εαυτό του, και σου λέω ότι σχέση χωρίς σεξ δεν είναι σχέση, εξάλλου δεν είστε δεκαεξάχρονα. Μη χάνεις χρόνο καλή μου, και αφού είσαι έτοιμη για κάτι σοβαρό, κάνε μια σοβαρή σχέση και όχι ένα σοβαρό πρόβλημα.

  3. Μας εχει τυχει και για αυτο σου λεμε μεινε μακρια!!!Ιδιως αφου λες πως θες να κανεις οικογενεια και παιδια..ειναι πολυ φτηνη δικαιολογια οτι δεν ειχε βρει την καταλληλη και σιγουρα δεν ισχυει.Ενας τετοιος τυπος να ξερεις οτι καποια στιγμη θα σου την φερει γιατι πολυ απλα φοβαται να αναλαβει ευθυνες ..Στην πορεια θα του βγουν απωθημενα του τυπου οτι δεν εχει ζησει την ζωη του και δεν προκειται να σου αναγνωρισει το γεγονος οτι τον δεχτηκες παρολο που δεν ειχε καμια σεξουαλικη εμπειρια..Με εναν τετοιον ανθρωπο καλο ειναι να μην κανεις σχεδια για το μελλον… να ξερεις οτι ειναι πολυ καλος οπως λες σαν χαρακτηρας γιατι ξερει οτι υστερει στον σεξουαλικο τομεα..και για να προλαβω κακοβουλα σχολια σας λεω οτι ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια!!!Μεινε μακρια γιατι εσυ θα δεθεις περισσοτερο συναισθηματικα και θα πληγωθεις περισσοτερο στο τελος..

  4. Υπάρχει πρόβλημα…Δεν είναι φυσιολογικό για έναν άντρα 29 ετών να μην έχει κάνει ποτέ του σεξ!!! Και τώρα που είστε 5 μήνες “μαζί” κ τάχα περνάτε καλά, γιατί πάλι δεν γίνεται σεξ;;;; !!!!! Το ξέρεις κ μόνη σου ότι κάτι τρέχει, κάποιο θέμα υπάρχει, ομοφυλοφιλία; ψυχολογικά προβλήματα; κάτι σοβαρό πάντως!! εγώ θα είχα φύγει πολύ νωρίτερα απο τους 5 μήνες!!!

  5. Βούρ στο ψητο… μην κολλάς στο οτι δεν στο είπε αμέσως , ισως ντράπηκε..υπαρχουν ακομα αντρες εκει εξω που ντρέπονταi, μη μας φαινεται περιεργο..οπότε δείξε του τα ” κατατοπια” και ολα καλα θα πανε..αντε και με την ευχή μου!

  6. Μάλλον ένιωσε ντροπή. Είναι λογικό να κομπλαρει.χρειάζεται διακριτικότητα κ όχι πίεση. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά δώσε του το χώρο του μην τον τρομάξεις δεν είναι κ το πιο ευχάριστο.κ μη βγάλεις συμπεράσματα Από την πρώτη φορά. ..

  7. Όπως λέει και η Μικαέλα αν κάτι διαισθάνεσαι πως κρύβεται, τότε όντως κάτι υπάρχει. Να ξέρεις το ένστικτό μας σπάνια μας γελά. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά…μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος ή ασέξουαλ ή τίποτα απ’ τα 2… Αυτό εσύ πρέπει να το ανακαλύψεις…

  8. Προσωπικά θα έλεγα να μην σε προβληματίζει αυτό το θέμα. Έχεις δίκιο στο ότι ήθελες να στο πει από την αρχή, όμως σκέψου ότι θα ένιωθε ντροπή και ολτι τελικά προτίμησε να στο εκμηστηρευτεί. Δεν νομίζω να ψάχνεται με άλλες κοπέλες. Από τη στιγμή που διάλεξε εσένα να είσαι η πρώτη του σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστή γι αυτόν, οπότε κάντον να χαλαρώσει και όλα θα πάνε καλά!!!

  9. Ειναι καπως περιεργο και δεν ειναι συνηθες σιγουρα, κυριως λογω ηλικιας! Θα ηταν διαφορετικο αν ηταν 18 χρονων! Απο αυτα που γραφεις ισως υπαρχει καποιος αλλος λογος που δεν προχωρατε στο σεξ, μπορει να εχει να κανει με καποια ιατρικη αιτια που δεν θελει να σου αποκαλυψει, ισως καποιο ψυχολογικο θεμα που επισης δεν θελει να αποκαλυψει η μπορει να μη γνωριζει καν οτι εχει, ποιος ξερει? Θα πρεπει ο ιδιος να ειναι σε θεση να κανει κατι γι αυτο. το θεμα ειναι οτι αν δεν σε καλυπτει αυτη η σχεση σε οσους τομεις ζητας τοτε δεν θα πρεπει να προχωρησεις και μπορεις να του το πεις κιολας.

  10. Αγαπητή Παναγιώτα,

    Αν μπαίνεις στην διαδικασία να προβληματίζεσαι από τώρα που είναι τόσο νωρίς για διάφορα, φαντάσου αργότερα τί μπορεί να προκύψει !!

    Εγώ όντας πολύ μεγαλύτερη από εσένα θα σου έλεγα ότι ποτέ μην κάνεις πρόβλημά σου το πρόβλημα του άλλου. Να πάνε να τα λύσουν τα προβλήματά τους όσοι τα έχουν και μετά να πλησιάζουν γυναίκες.

    Είσαι τόσο νέα και έχεις τόσα όνειρα για μια όμορφη οικογένεια. Παράτα τον και προχώρα παρακάτω. Επιτρέπεται στην ηλικία των 29 ετών να έχει προσωπικά προβλήματα που δεν έχει τολμήσει να τα λύσει και να ψάχνει “δεκανίκια”? Κοίτα τη ζωή σου κορίτσι μου και θα βρεθεί ο κατάλληλος για να γίνουν πραγματικότητα αυτά που ονειρεύεσαι.

    Σου εύχομαι τα καλύτερα !!!

  11. μαλλον ομοφυλοφυλος ειναι απλα δεν το παραδεχετε η ακομα ψαχνετε να δει δεν δικαιολογειτε στην ηλικια του δεν ειναι 15 χρονο προσεχε θα πληγωθεις στο τελος

  12. Δηλαδή δεν σε προβλημάτισε ούτε εσένα που πέντε μήνες δεν εχετε κάνει τιποτα; Περίμενες να σου το πεί για να προβληματιστείς; Εσύ γιατί κάθεσαι εκεί; Μηπως είσαι και εσύ παρθένα; Τί σε κρατάει σε αυτόν; Δειχνεις ανίδεη και εσυ πάντως… Εδώ αυτός δεν σου πιάνει ούτε το χέρι και εσύ ανησυχείς μήπως ψάχνεται με άλλες!! Μάλλον εχεις κολλήσει γιατι θεωρείς οτι θα τον αλλάξεις αλλά δεν το βλέπω…Τις διακοπές στις πρότεινε γιατι είσαι η μοναδική γυναίκα που κάθεται μαζί του χωρις σεξ και δεν αντιδρά!

  13. Φύγε μακριά!!!

  14. Είσαι άπειρη μάλλον, ε; Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι ότι είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του και ότι ακόμα ακόμα ίσως να ψάχνει άλλες ενώ είναι παρθένος (!!!) στα 30 του (!!!) κ ενώ εσένα δεν σε έχει αγγίξει ακόμα μετά από 5 μήνες υποτιθέμενης σχέσης!!!!!
    Φωνάζει απο μακριά ότι είναι δεν έχει επιθυμία να κάνει σεξ με γυναίκες. ΦΥΓΕ!!!!!

  15. Όλα τα σχόλια εδώ δείχνουν το επίπεδο σήμερα.
    Έχει όμως ενδιαφέρον οτι ακόμα και σε τέτοιους losers οι γυναίκες δίνουν ευκαιρίες είτε γιατί μπορεί ο άλλος να πληροί προϋποθέσεις φυσιογνωμικες όπως ύψος,εμφανισιμος κτλ είτε γιατί έχει ένα κάποιο πορτοφόλι για τον οποιονδήποτε λόγο στην ζωή του είτε και για τα δύο παραπάνω.
    Σε κάθε περίπτωση αρκετοί άνδρες εαν κάναμε τέτοια λάθη στην ζωή μας όπως ο συγκεκριμένος και απο πάνω τα λέγαμε (!!!) στις γυναίκες θα καταλήγαμε αυτόματα στο περιθώριο και απόλυτα ταπεινωμενοι απο την γελοιοποίηση που κάνουν συνήθως οι γυναίκες στους άνδρες που είναι “”εκτός εποχής “” σήμερα.
    Επομένως είναι υποκριτικό οι γυναίκες σήμερα να λένε οτι “”έχουν υψηλά standards “” την στιγμή που ακόμα και κάποιοι τέτοιοι καταλήγουν να βρίσκουν γυναίκα.
    Δυο μέτρα και δύο σταθμά πάντα.
    Αμορφωσιά και έλλειμμα παιδείας απο πολλές γυναίκες σήμερα για τα θέματα σχέσεων.

  16. Φίλε ΄Ανδρα΄ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω απο που απορρέει το συμπέρασμα ότι είναι κούκλος ή λεφτάς το αγόρι της Παναγιώτας. Το να ερωτευτεί σφόδρα κανείς και να δίνει ευκαιρίες, εαν το θέλει φυσικά, δεν σημαίνει ότι στην μέση βρίσκεται χρήμα ή ομορφιά. Ελεος!!! Μάλλον είσαι πολύ πληγωμένος (πάρα πολύ!). Τα σχόλια εδώ ποικίλουν, όπως και οι χαρακτήρες των γυναικών, των ανδρών, των ανθρώπων γενικότερα. Ετσι λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις, η φράση σου ΄Όλα τα σχόλια εδώ δείχνουν το επίπεδο σήμερα΄είναι άστοχη. Όσο για την κριτική: ΄losers΄(!!!), αυτό δείχνει το δικό σου επίπεδο. Ή μήπως εαν συνέβαινε σε σενα κάτι τέτοιο δεν θα ήθελες μια γυναίκα να σου δώσει μια ευκαιρία; Όσο για το ΄πλούσιος΄ή και ΄δίμετρος με άριστη φυσιογνωμία΄τριγυρνάει τόσο πολύ στο μυαλό ορισμένων ανδρών (όπως το δικό σου) που πραγματικά είτε θυμώνουν και ξεσπάνε όποτε τους δοθεί η ευκαιρία (καλή ώρα), είτε είναι τα μόνα που επιδεικνύουν (απο την πρώτη στιγμή κι όλα). μου έχει τύχει να με φλερτάρει άνδρας και να μιλάει κάθε φορά (όποτε τύχαινε να βρισκόμαστε γιατί ήταν και συνάδελφος) για τα λεφτά και τα περιουσιακά του! Εκεί να δεις επίπεδο!!!! Το κορυφαίο ήταν που στο τέλος μου πέταξε το επικό ΄εσείς οι γυναίκες όπου μυριστείτε χρήμα…΄. Εκεί ήταν που δεν τον ξαναπλησίασα ούτε για καλημερα! Γιατί φίλε μου εαν επιδεικνύεις χρήμα θα προσελκύσεις φιλοχρήματη κ εαν βγάλεις μέλι μέλισσες… Λογικό; όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Όμως ο νεαρός (κατά τα λεγόμενα της Παναγιώτας) δεν έδειξε τίποτα. Λέει: ΄Εγώ τον προσέγγισα πρώτη γιατί μου άρεσε΄. Ξέρεις, συμβαίνει πολύ συχνά ένας άνθρωπος να αρέσει σε έναν άλλο χωρίς να σημαίνει ότι είναι sex symbol. Δεν σου έχει συμβεί; Ή μήπως νομίζεις ότι όσες γράφουν στο tlife είναι σε σχέση με τον θεό Απόλλωνα;

  17. Όσο και αν φαίνεται παράξενο υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ και είναι περασμένης ηλικίας σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα.Εγω είμαι 31 και δεν έχω κάνει ακόμη σεξ και σχέση με γυναίκα.Δεν είμαι gay ούτε ψυχακιας.Μενω όμως σε μικρή επαρχιακή πόλη,ειμαι εσωστρεφής και χωρίς μεγάλο κοινωνικό κύκλο,μετριας εμφάνισης και με μία δουλεια που μου δίνει λίγα σχετικά χρήματα.εξω δε πρόκειται να βγω να κανω “καμακι” γιατί νιώθω πως δεν το “έχω” και ότι προσπάθειες κάνω είναι μέσω ίντερνετ.Δυστυχως στην πόλη μου δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που ψάχνουν άντρες μέσω νετ και γενικά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κάτι περαν του να κάνω 2-3 φίλες που με βλέπουν ως εξομολογητή τους γιατί ειμαι καλός στο να ακουω και όχι ως υποψήφιο σύντροφο τους.

  18. Νομίζω καταβάθος έχεις ξενερώσει περισσότερο που ο συντροφός σου είναι παρθένος, μιας και εμείς οι γυναίκες αρεσκόμαστε πολλές φορές να μαθαίνουμε ότι ο συντροφός μας ήταν ποθητός και από άλλες γυναίκες, παρά που δεν στο είπε από την αρχή. Όμως κάτι τέτοιο είναι άτοπο, η ελλειψη εμπειριών δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ποθητός αλλά ότι ο ίδιος απωθούσε τις γυναίκες λόγω φόβου και ντροπαλότητας. Το γιατί δεν στο είπε είναι προφανές και νομίζω είναι απόλυτο φυσιολογικό απτό φόβο του μην σε χάσει να ντραπεί και να αποφεύγει το θέμα. Ίσως μια κακή εμπειρία ή απογοήτευση να τον έκανε ντροπαλό και δειλό προς τις γυναίκες. Δεν ξέρεις πόσο ευαισθητος είναι ο καθένας. Ξέρω παρόμοια περιπτωση ενός άντρα πολύ όμορφου και γοητευτικού που παρόλο που θα μπορούσε να είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όποια ήθελε μέχρι τα 30 του έμεινε αδρανής λόγω μια κακής εμπειρίας, ήταν και από τη φύση του ντροπαλός και όλα αυτά τον καθηλωναν πολλά χρόνια. Πλέον ξεπέρασε το φόβο του και είναι ευτυχισμένος με τη σχέση του. Η ηλικία των 30 είναι ένα ορόσημο που αποφασίζεις να βουτήξεις στους φόβους σου ή να κάθεσαι να τους κοιτάς. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις σχέδια και όνειρα. Να είσαι ανοιχτή προς εκείνον να τον αποδεχεσαι ανευ όρων σαν άνθρωπο και αν εν τέλει σου αρέσει το σεξ μαζί του και ταιριάζετε βλέπεις πως παει. Μην δεθείς ακόμη πριν δοκιμάσεις και δεις αν σου ταιριάζει ως εραστής! Γι αυτό άσε τους προβληματισμούς σου και απλά ζήστο!

  19. Το “πρόβλημα” είναι να τον κάνεις να ξεχάσει τις τσόντες στις οποίες έχει εθιστεί όλα αυτά τα χρόνια…και γι’αυτό ευθύνονται όσες του άρεσαν και τον απέρριψαν…το ότι δεν ξέπεσε στο να κάνει σεξ με κάποια επειδή αυτή περρίσεψε γι’ αυτόν,σημαίνει ότι έχει γούστο και δεν είναι λιμάρης στο σεξ…θέλει να το κάνει και να περάσει καλά,όχι απλώς να το κάνει…

  20. Και εμένα κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία. Ας υποθέσουμε ότι για τον χ,ψ λόγο δεν είχε βρει την κατάλληλη για να ολοκληρώσει ,τωρα όμως; Τι τον αποτρέπει απ το να προχωρήσει μαζί σου;;; Οι ορμόνες του σ αυτήν την ηλικία χτυπάνε κόκκινο!! Πέρα απ αυτό άντρας χωρίς παρελθόν ερωτικό δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι πιστός στο μέλλον!! Αν θες να το δεις για σοβαρά, ξανασκεψου το.

  21. Για αρχή είσαι υπερβολική όσο δεν πάει αν φοβάσαι ότι κοιτάει άλλες ενώ σου λέει ότι είναι παρθένος και δεν είναι ακόμη ούτε μαζί σου έτοιμος μετά από 5 μήνες.
    Στη συνέχεια, επειδή μου έχει τύχει και μένα με έναν 24χρονο σου λέω ότι πρέπει να το δεις σαν πλεονέκτημα. Είναι πιο κατάλληλος για σοβαρή σχέση από κάποιον που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Θα είσαι πολύ σημαντική για αυτόν αν επέλεξε ότι θα είναι μαζί σου. Αν έχεις αμφιβολίες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του κάνε μία συζήτηση μαζί του για το πώς ικανοποιούσε τις ορμές του όλα αυτά τα χρόνια και πίεσε τον για λεπτομέριες.
    Τέλος, εννοείται πως πρέπει να έχεις πολύ υπομονή μαζί του. Όχι επειδή δεν θα ξέρει τι να κάνει, αλλά επειδή θα έχει άχγος και θα φοβάται ότι δεν σε ικανοποιεί. Να είσαι ξεκάθαρη για το τι σου αρέσει και τι όχι και θα πάνε όλα μια χαρά!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More