Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2010 | 20:43

Στέλλα 30 - Λανθασμένες προσδοκίες

Στέλλα 30 - Λανθασμένες προσδοκίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μερικοί άνθρωποι δεν πάνε καλά. Αυτό έχω να πω. Ένα βράδυ πήγα στο σπίτι ενός φίλου και εκεί γνώρισα έναν κολλητό του φίλο. Κούκλος. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο σπίτι μου άρεσε. Τι μου άρεσε; Έπαθα πλάκα.
 
Ήταν πολύ γλυκός, πολύ επικοινωνιακός και αμέσως η παρέα κόλλησε. Άρχισαν τα αστειάκια, τα πειράγματα. Περνούσαμε πολύ ωραία. Με κοιτούσε έντονα, μου έκανε πλακίτσα. Ένιωθα ένα φλερτ, δεν είμαι χαζή. Καταλαβαίνεις πότε αρέσεις σε κάποιον και πότε του είσαι αδιάφορη. Καθίσαμε μέχρι αργά το βράδυ. Κάποια στιγμή έφυγε και φυσικά είπαμε ότι δεν θα χάσουμε επαφή. Ο κοινός μας φίλος, στου οποίου το σπίτι ήμασταν, ήταν άλλωστε πολύ φίλος και των δύο.
 
Κάποια στιγμή, θα ξαναπήγαινα σπίτι του Ν. (του κοινού φίλου). Ήξερα ότι θα ήταν κι ο Θ. εκεί. Τρελάθηκα. Τις μέρες που μεσολάβησαν δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου. Συνεχώς τηλεφωνούσα στον Ν. από τη φούρια μου. Όταν μου είπε ότι θα μαζευτούν κι αν θέλω να πάω τσακίστηκα. Τόσο που δεν έφτασα ποτέ, γιατί τράκαρα. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά στη μάζωξη δεν κατάφερα να πάω ποτέ.
 
Κάποιες μέρες μετά κανόνισα για καφέ με τον Ν. και έμαθα ότι θα ερχόταν κι ο Θ. Άργησα να παώ για να μην καρφωθώ. Πήγα όμως. Γεμάτη αμηχανία. Σχεδόν ερωτευμένη. Στην παρέα ήταν και ένα άλλο κορίτσι, εντυπωσιακό ομολογουμένως. Και ξεκίνησαν οι συστάσεις. “Κι από δω, η Α. η κοπελιά του Θ.”. Σοκ! Σοκ έπαθα. Άσπρισα. Κάθισα φυσικά για τον καφέ και προσπαθούσα απλά να κρύψω την ταραχή μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
 
Και όχι μόνο αυτό. Από την κουβέντα κατάλαβα ότι ήταν και χρόνια μαζί. Μένανε μαζί. Και για να είμαι ειλικρινής ταιριάζανε και πολύ. Κι εγώ είχα σχέση, αλλά ήμουν διατεθιμένη να τη χαλάσω.
Δεν το έκανα. Λίγους μήνες μετά όμως έμαθα ότι χωρίσανε. Του τηλεφώνησα. Ήταν φιλικός και πάλι είχε αυτό το στιλάκι που άφηνε υπονοούμενα. Όταν όμως του ζήτησα να βρεθούμε για κανέναν καφέ, είπε πως είχε κάτι δουλειές. Μου είπε όμως να τον ξαναπάρω. Και τον ξαναπήρα μετά από λίγες μέρες. Ε, να μην πολυλογώ τον πήρα αρκετές φορές και όλο δεν μπορούσε. Σταμάτησα να του τηλεφωνώ.
 
Τελικά, δεν κατάλαβα ποτέ τι έκανε..
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:19

Top 10