Ντίνα: Να συνεχίσει να συμβιβάζεται σε μια σχέση που έχει περισσότερες άσχημες στιγμές ή να χωρίσει;

Είμαι 20 ετών και θα ήθελα τη βοήθειά σας…

Είμαι σε μια σχέση 4-5 χρόνων. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι άσχημες στιγμές είναι περισσότερες από τις καλές.

Τον αγαπάω πολύ, όπως κι εκείνος, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις μάς απομακρύνουν όλο και πιο πολύ. Μερικές φορές μισώ τον εαυτό μου που τον αγάπησα έτσι απελπισμένα. Ίσως επειδή ήταν η πρώτη μου σχέση και κόλλησα.

Κάθε φορά που μαλώνουμε ξεσπάω σε κλάματα. Φοβάμαι την απόρριψη, γιατί πάντοτε εκείνος απειλεί με χωρισμό!

Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ήταν δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές και ήμουν επίσης. Αλλά με στεναχωρεί το γεγονός ότι εκείνος με τόση ευκολία κάθε φορά με χωρίζει, ενώ γνωρίζει ότι πονάω.

Σεξουαλικά ταιριάζουμε και αναμφισβήτητα υπάρχουν συχνά και καλές στιγμές μεταξύ μας. Για παράδειγμα ταξίδια, έξοδοι κ.α.

Δεν ξέρω αν αυτό που νιώθω είναι αγάπη ή εξάρτηση, γιατί φοβάμαι να μην με εγκαταλείψει, αλλά πιο πολύ φοβάμαι εμένα χωρίς αυτόν. Φοβάμαι ότι δεν θα ζω, θα κλειστώ για άλλη μια φορά στον εαυτό μου!

Είμαι πολύ μπερδεμένη. Να συνεχίσω να συμβιβάζομαι ή να χωρίσω;

Και στις δύο περιπτώσεις θα πληγωθώ. Τι με συμβουλεύετε; Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ντίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ντίνα είπες την φράση κλειδί ”οι άσχημες στιγμές είναι περισσότερες από τις καλές”.Όταν είσαι σε μια υγιή σχέση οι καλές στιγμές είναι πολύ περισσότερες.Εγώ θα σε συμβούλευα να χωρίσεις.Διαβάζοντας την ιστορία σου ένιωσα να ξαναζώ την ιστορία της καλύτερης μου φίλης.Είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα.Όλοι της λέγαμε να χωρίσει,εκείνη δεν τολμούσε γιατι φοβόταν πως δεν θ αντέξει να είναι μόνη και τελικά με παίρνει ένα πρωί να μου πει οτι χώρισε.Κ τώρα είναι μ ένα καταπληκτικό παιδί κ καλύτερα απο ποτέ.Είσαι πολύ μικρή να ζείς την ζωή σου προσπαθώντας να ξανακολλήσεις το γυαλί που σε ματώνει συνέχεια

  2. εμεις θεωρουμε πολυ ευκολο να σου πουμε φυγε απο την σχεση που εχεις για σενα ομως που το ζεις ειναι δυσκολο το καταλαβαινω απολυτα κανε μια προσπαθεια να μην μαλωνετε συνεχεια ειδικα αμα μαλωνετε για βλακειες θεματα ειναι οτι χειροτερο…..σε μια σχεση!!!το οτι λες οτι σε απειλει μην το βλεπεις παντα σαν απειλη απλα μπορει και εκεινος να κουραστηκε απο ολη την κατασταση γιατι κακα τα ψεματα ποτε δεν φταιει μονος ο ενας και να το θεωρει η μονη λυση για να διορθωσεις τον χαρακτηρα σου και την σταση σου απεναντι του η το λεει πανω στα νευρα του χωρις να το εννοει.χαλαρωσετε λιγο και οι δυο!!!!!!!!!!!!!

  3. Εγώ συμφωνώ με την Μαρία είσαι πολύ μικρή για σχέσεις και αιόνιες υποσχεσεις……μπλα……μπλα…….!!!! Εγώ λέω να ακόυσει την καρδία σου και να κάνεις ότι νίωθεις έσυ καλυτερο. Λες πώς είσε στην σχεση σου 4-5 χρόνια. Δηλαδή τα εφτιαξες μαζι του απο τα 15-16 χρόνια. Αυτό σήμαινει ένα πραγμα πώς πλεχτηκές μαζι του υπό πίεση (σκεφτοσουν άλλα πραγματα). Στα 15-16 κανενας δεν ειναι ορημος να κανει σχέση. Το άγορι σου αντηδρα ετσι για τον λόγο που δεν τον αφήνεις να ζησει την ζώη του. Ξερώ πως αυτο ακουγεται πολυ προσβλητικό. Απο όσα ξερω για αγόρια σου λέω πως πρεπει να χωρισεται για να ορημασεται ξεχωριστα, για να μπορεσει το αγορι να ανεξατορποιηθη και για να ζησει την φοιτητικη του ζώη μαζι με τους φιλους του, να κανει τις πλακες του, να κανει one night αύτα τα πραγματα θελουν να κανουνου τα αγορια τις ήλικιας σου. Τον κρατας κόντα σου και δεν είναι καθολου καλο.

  4. Eχω περασει παρομοια κατασταση.Η συμβουλη μου ειναι να φυγεις απο αυτη τη σχεση!Τον ανθρωπο αυτο τον εχεις σαν αδερφο σου,σα φιλο σου,γι’αυτο και σου ειναι δυσκολο να απομακρινθεις.Δεν φοβασαι μη τον χασεις σα συντροφο,αλλα σαν καποιον ανθρωπο που παιζει σημαντικο ρολο στη ζωη σου!Η επομενη σχεση σου θα ειναι κατι πρωτογνωρο για σενα,θα το δεις!

  5. ΑΧ!!! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ. Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ. Ο ΠΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΚΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ;;;ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΣΑΙ….

  6. Αρχικά οφείλεις να το συζητήσεις μαζί του…αν σε αγαπάει όπως λες θα σεβαστεί την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και θα σταθεί με ειλικρίνεια απέναντί σου είτε αυτό οδηγήσει σε χωρισμό είτε σε μια ύστατη προσπάθεια να συνυπάρξετε αρμονικά!!!!Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι πως δεν έχει νόημα να προσπαθείς να διατηρήσεις μια σχέση κάνοντας διαρκείς υποχωρήσεις…απ’ όποια πλευρά κι αν συμβαίνουν αυτές!Κάτι τέτοιο θα σε φθείρει ακόμη περισσότερο και το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει σε χωρισμό με μεγάλες εντάσεις!!!Πράγμα που δεν νομίζω πως επιδιώκεις…

  7. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ!!!! ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More