Natalia: “Βοηθήστε με, θα τρελαθώ!”

Πριν 3 χρόνια γνώρισα τον Άρη. Ήταν τόσο καλός μαζί μου σε όλα. Τόσο υπέροχος!

Αποφάσισα πως με αυτόν τον άνθρωπο ήθελα να ολοκληρώσω για πρώτη φορά στη ζωή μου. Κι έτσι έκανα. Κόλλησα πολύ μαζί του. Τον αγάπησα τρελά και όλα ήταν υπέροχα.

Όμως, όταν ήρθε η ώρα να αλλάξω πόλη λόγω σπουδών με άφησε. Ήταν τόσο δύσκολο για μένα να σταθώ στα πόδια μου. Δύο μήνες μετά όμως έγινε το θαύμα!

Ήθελε να τα βρούμε ξανά! Κι έτσι έγινε. Έφυγε από την πόλη μας και ήρθε να μείνουμε μαζί. Η συγκατοίκηση όμως έφερε πολλούς καυγάδες μέχρι που αποφάσισε να νοικιάσει δικό του σπίτι και απλά να έρχεται είτε αυτός είτε εγώ.

Σταμάτησε να μου λέει “σ΄ αγαπώ”, σταμάτησε να ασχολείται μαζί μου όσο παλιά και να σταμάτησε να είναι τόσο γλυκός και καλός μαζί μου.

Οι φίλοι μου λένε να τον αφήσω κι ότι με εκμεταλλεύεται απλά για να τον φροντίσω. Εγώ δεν μπορώ όμως. Τον αγαπώ τρελά. Δεν μπορώ να ξαναπεράσω ό, τι πέρασα τότε, αν και πολλές φορές αισθάνομαι πραγματικά δυστυχισμένη και θύμα του.

Τι να κάνω για να γίνω πιο δυνατή; Βοηθήστε με θα τρελαθώ!

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ναταλια,υποτιθεται πως ο χρονος σε μια σχεση φερνει την συνηθεια και την ρουτινα.Εγω αυτο υποψιαζομαι πως εχει γινει κ εδω.Αφου ηθελε επανασυνδεση σημαινει οτι κατι νιωθει η ενιωθε,αλλα το οτι μετακομισε εγω το βρισκω ως μια ευκαιρια να αλλακξει την δικη του ζωη και το εκανε εκει που εισαι πιθανον γιατι ειχε μαθει να τον φροντιζεις.Ρωτησε τον στα ισια γιατι εχει αλλαξει απεναντι σου και αν οι απαντησεις του δεν σε ικανοποιησουν,φυγε απο την σχεση.Δεν αξιζει να νταντευουμε τους αντρες.Εγω απο ολο αυτο θα σου πω να κρατησεις τις γνωμες των φιλων σου.Ο ερωτας τυφλωνει,οι φιλοι μας αγαπανε(ευχομαι και οι δικοι σου)οποτε ειναι και οι πιο αντικειμενικοι σ αυτα που βλεπουν

  2. ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΜΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ…

  3. συμφωνω με τις κοπελες η καλυτερη λυση ειναι να τον αφησεις δεν αξιζει να ταλαιπωρεισαι ουτε εσυ ουτε εκεινος σε μια σχεση η οποια τελειωσε προχωρησε παρακατω στην ζωη σου!!!!!!!!!!!!!!

  4. m@kakies!!molis mpouxthseis oso k n tn agapas tha thn kaneis m elafra monh sou!!ok tha poneseis k tote alla tha t exeis epilexei gt tha ksereis pws den ginetai alliws!se kalo dromo eisai!!kala ksemperdemata koukla!kalh dunamh!!

  5. Ενα πραγμα θα σου πώ: – Ο γαμός είναι μια μακροχρονία συγκατικηση, τιποτα αλλο, εαν δεν καταφερατε αυτο το πραγμα καλητερά να τον χώρισεις. Να του πεις τους λόγους σου και να του πεις πώς “Σ’ αγαπώ αλλά για να ορημασης και να ανεξατορπηιθης σε αφηνω” κατι τετοιο. Καλή επιτυχία!!!

  6. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΕΝΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΚΟΥΤΑ.
    ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΓΑΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ Η ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ.ΦΙΛΙΑ

  7. ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΑΔΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ: ΠΟΝΟΣ ΑΒΑΣΤΑΚΤΟΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΑΔΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΗ, ΗΡΕΜΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…. Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ…. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ. ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ…..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More