Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.03.2014 | 22:48

Μαρία: “ Όσο ήμασταν μαζί είχε παράλληλα σχέση με άλλη. Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία;”

Μαρία: “ Όσο ήμασταν μαζί είχε παράλληλα σχέση με άλλη. Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!
Χρειάζομαι πολύ τη βοήθειά σας...

Ήμουν με κάποιον για ένα χρόνο. Αυτός είναι 30 κι εγώ 27. Όσο καιρό ήμασταν μαζί αυτός είχε παράλληλα σχέση με κάποια άλλη, χωρίς εγώ βέβαια να το γνωρίζω.

Με αυτήν την κοπέλα ήταν έξι χρόνια μαζί, χώρισαν για 1,5 χρόνο και λίγο πριν κάνουμε σχέση ήταν και πάλι μαζί μετά από κίνηση που έκανε η κοπέλα αυτή. Εμένα με κυνηγούσε αρκετό καιρό πριν να είναι ξανά με αυτήν την κοπέλα.

Είχαμε καθημερινή επικοινωνία μέχρι να κάνει σχέση. Τότε χάθηκε ξαφνικά για δύο εβδομάδες και μετά με πήρε να μου πει ότι κάτι οικογενειακό είχε συμβεί και ότι με θέλει. Τέλος πάντων ήμουν ερωτευμένη μαζί του και κάναμε σχέση.

Όλα ήταν μια χαρά, ταιριάζαμε πολύ. Το έπαιζε τόσο καλά όμως και με τις δυο μας που δεν είχα καταλάβει κάτι. Βέβαια είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έβλεπα διάφορα like στο facebook από την άλλη κοπέλα.

Εμένα δεν με είχε φίλη στο facebook. Τον ρωτούσα για αυτό και μου έβρισκε χίλιες δυο δικαιολογίες. Μέχρι που είχα πλέον σοβαρές αποδείξεις ότι είχε σχέση. Του το είπα και με έβγαλε τρελή.

Έμεινα περίπου δύο μήνες μόνη μου και μετά γνώρισα ένα παιδί. Εγώ τον άλλο δεν τον είχα ξεπεράσει αλλά ήμουν τόσο πληγωμένη που ήθελα να προχωρήσω για να τον ξεχάσω. Άρχισα να βγαίνω με αυτό το παιδί μέχρι που το έμαθε ο άλλος.

Και τότε επιστρέφει. Μου είπε ότι όντως είχε σχέση και ότι έκανε λάθος. Είπε επίσης ότι μόνο εμένα θέλει και ότι με την άλλη είναι μαζί λόγω συνήθειας. Μου είπε ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί.

Με παίρνει μετά από λίγες μέρες και μου λέει ότι χώρισε. Βγήκα μαζί του δυο φορές και μετά μαθαίνω πάλι ότι όντως δεν χώρισε!!! Περνάει λίγος καιρός και αρχίζει πάλι να με παρακαλάει ότι αυτήν τη φορά χώρισε στα αλήθεια και ότι με θέλει σαν τρελός.

Κάνει πράγματα, προσπαθεί να μου αλλάξει γνώμη. Ήρθε αρκετές φορές έξω από το σπίτι μου, μέχρι και έξω από τη δουλειά μου με περίμενε και με παρακαλούσε. Κλαίει και μου λέει ότι άλλαξε.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν αντέχω να πληγωθώ πάλι. Γιατί πολλές φορές έκλαψε, ακόμη και αυτό ήταν ψεύτικο. Το θέμα είναι ότι τον θέλω πολύ και δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Μου λέει ότι χώρισε αλλά εγώ ακόμη βλέπω like από την πρώην του.

Μου λέει απλά ότι εκείνη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και ότι αυτός δεν της έχει αφήσει περιθώριο για να είναι ξανά μαζί. Τότε γιατί δεν τη διαγράφει και να προσθέσει εμένα στο fb; Η απάντηση που μου δίνει είναι ότι δεν θέλει να την πληγώσει γιατί της είχε μιλήσει κάποια στιγμή για μένα.

Αξίζει να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία ή θα κάνει πάλι τα ίδια; Φαίνεται ότι με την άλλη κοπέλα δεν μπορεί να δώσει ένα οριστικό τέλος. Είναι το σιγουράκι του και δεν θέλει να το χάσει ή είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που δεν μπορεί να το ξεκόψει; Από εμένα τι θέλει;

Λέει ότι μόνο εγώ τον καλύπτω σωματικά και ψυχικά και ότι δεν έχει νιώσει ποτέ έτσι για καμιά κοπέλα. Τότε γιατί μου συμπεριφέρθηκε έτσι; Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να άλλαξε και να εννοεί όσα λέει;

MariaΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10