Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.03.2014 | 22:48

Emma: “Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα γιατί θα εκθέσω τη φίλη μου”

Emma: “Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα γιατί θα εκθέσω τη φίλη μου”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Καλησπέρα!

Είμαι 17 χρόνων και τα έχω με ένα παιδί 19 χρόνων εδώ και δύο μήνες. Το ένα πρόβλημα είναι η απόσταση. Μένει σε άλλη πόλη αλλά προσπαθούμε να πηγαίνω ή να έρχεται για να βλεπόμαστε.

Ήμασταν μια χαρά και μια μέρα τσακωθήκαμε γιατί εγώ του είπα ότι το έχει πάρει στο χαλαρό. Αυτό μου έδειχνε. Και αυτός νευρίασε γιατί έχει αφήσει πράγματα για μένα μου είπε και έμαθα από μια φίλη μου ότι αυτός ήταν σε σχέση και την άφησε για να τα φτιάξει μαζί μου. Της το είπε ο ίδιος.

Εμένα δεν μου το είχε πει αυτό και δεν ξέρει ότι το ξέρω τώρα. Τι να κάνω; Αυτό έπρεπε να το ξέρω, να μου το είχε πει. Άμα το ήξερα ότι είχε σχέση δεν θα έμπαινα ανάμεσά τους και άμα ήξερα τι έχει αφήσει για μένα δεν θα έλεγα ότι το έχει πάρει στο χαλαρό.

Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα γιατί θα εκθέσω τη φίλη μου. Της το είπε εμπιστευτικά. Κι εγώ και καλά δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ... Θέλω τόσο πολύ να τον ρωτήσω γιατί δεν μου το είπε... Τι να κάνω; Δεν θέλω να τελειώσουμε.

Ευχαριστώ πολύ!
EmmaΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10