Emma: “Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα γιατί θα εκθέσω τη φίλη μου”

Καλησπέρα!

Είμαι 17 χρόνων και τα έχω με ένα παιδί 19 χρόνων εδώ και δύο μήνες. Το ένα πρόβλημα είναι η απόσταση. Μένει σε άλλη πόλη αλλά προσπαθούμε να πηγαίνω ή να έρχεται για να βλεπόμαστε.

Ήμασταν μια χαρά και μια μέρα τσακωθήκαμε γιατί εγώ του είπα ότι το έχει πάρει στο χαλαρό. Αυτό μου έδειχνε. Και αυτός νευρίασε γιατί έχει αφήσει πράγματα για μένα μου είπε και έμαθα από μια φίλη μου ότι αυτός ήταν σε σχέση και την άφησε για να τα φτιάξει μαζί μου. Της το είπε ο ίδιος.

Εμένα δεν μου το είχε πει αυτό και δεν ξέρει ότι το ξέρω τώρα. Τι να κάνω; Αυτό έπρεπε να το ξέρω, να μου το είχε πει. Άμα το ήξερα ότι είχε σχέση δεν θα έμπαινα ανάμεσά τους και άμα ήξερα τι έχει αφήσει για μένα δεν θα έλεγα ότι το έχει πάρει στο χαλαρό.

Δεν μπορώ να του πω ότι το έμαθα γιατί θα εκθέσω τη φίλη μου. Της το είπε εμπιστευτικά. Κι εγώ και καλά δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ… Θέλω τόσο πολύ να τον ρωτήσω γιατί δεν μου το είπε… Τι να κάνω; Δεν θέλω να τελειώσουμε.

Ευχαριστώ πολύ!
Emma

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. το μονο που θα σχολιασω ειναι οτι κανενας αντρας δεν λεει τυχαια ,εμπιστευτηκα, καταλαθος ΤΙΠΟΤΑ που εσυ δεν θα ηθελε να μαθεις στην ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ…

  2. To oti xwrise itan diki tu epilogi k de prepei na to fortwnei se sena. Twra an eprepe na sto pei i oxi, de kserw, alla sigura gnwrizontas to eisai ipopsiasmeni oti kallista tha to kanei k se sena. Diladi enw tha einai mazi su tha flertarei k me alles…. Apo tin alli de leme se kapoon oti to vlepei xalara xwris na exume epixeirimata. Fantazomai kati tha eides, kati tha katalaves. To oti ta xalase me kapoia gia sena de simainei oti de vlepei k ti diki sas sxesi to idio xalara me tin proigumeni. Poloi antres to paizun thimata k mas gemizun enoxes, mono k mono gia na perasei to diko tus. Egw proswpika den to vriskw toso athwo, k mi trekseis na zitiseis signwmi gia auto pu eipes, asto na ksespasei to thema k exe to nou sou giati einai epirepeis o tipos k i apostasi de voithaei…

  3. Θες να είσαι μαζί του; Αν όχι, τότε απλά μην είσαι. Το αν άφησε μια άλλη για να είναι μαζί σου δεν πρέπει να σε βαραίνει. Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές, κι εσύ ίσως θα το έκανες. Θα ήθελες να μείνει ο άλλος μαζί σου μόνο και μόνο γιατί άφησες έναν άλλον για εκείνον; Στην τελική, πίστευε ότι ήταν καλύτερα μαζί σου και το έκανε. Αν πάλι θες να είσαι μαζί του, τότε δεν χρειάζεται να μάθει τι ξέρεις. Κράτα το για εσένα προς το παρόν. Αν αυτό σε έκανε να τον ερωτευτείς και να μην θες μια χαλαρή σχέση, τότε δείξε το με τις κινήσεις σου. Ζήτα συγγνώμη, εξήγησε τι νιώθεις και άλλαξε απέναντί του. Όσο για το ότι νευρίασε και είπε πως άφησε πράγματα, σίγουρα δεν ακούστηκε ωραίο, αλλά ήταν πάνω στον θυμό του, δεν ελέγχεις εκεί τον εαυτό σου και λες πράγματα που δεν θα έπρεπε. Μην μείνεις γιατί ήρθε σε σένα, μείνε γιατί θες. γιατί αλλιώς μπορεί να κάνεις πιο μεγάλο κακό και σε αυτόν και σε εσένα. Καλή συνέχεια σε ο,τι κι αν αποφασίσεις ! 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More