Deppy: “Κάθομαι αμίλητη και κοιτάω τη ζωή μου να καταστρέφεται σαν να μην μπορώ να κάνω τίποτα”

Κοιτάζω πολύ ώρα το pc μου. Δεν ξέρω καν αν θα ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου. Δεν ξέρω καν αν θα την καταλάβετε. Όμως για έναν ανεξήγητο λόγο συνεχίζω να γράφω…

Η δική μου η ιστορία ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια περίπου. Γνώρισα έναν άντρα, τον ερωτεύτηκα, ξετρελάθηκα, με μάγεψε -δεν ξέρω πια πως να το πω…

Αυτός ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του. Με τον καιρό χώρισε. Δεν του ζήτησα ποτέ τίποτα, ούτε να χωρίσει ούτε καν να μου δώσει περισσότερα από όσα ένιωθε. Ό,τι ένιωθα εγώ το κρατούσα για μένα.

Ήμουν πολύ ευτυχισμένη. Περνούσαμε τέλεια μαζί. Μου αρκούσε που υπήρχε στη ζωή μου και μου φερόταν τόσο μοναδικά. Δεν άργησε όμως με το πέρασμα του χρόνου αυτό να αλλάξει. Με μείωνε, με ξεφτίλιζε… Ήξερα ότι είχε πάρα πολλά προβλήματα οικονομικά και γενικά με την πρώην γυναίκα του πολλούς καυγάδες, αλλά αυτό δεν τον δικαιολογούσε να μου συμπεριφέρετε έτσι άσχημα.

Πάντα καθόμουν σε μια γωνία κι έκλαιγα σιωπηλά. Είχε γίνει πια αρρώστια η σχέση μας, το ήξερα. Εκείνος πήγαινε όπου ήθελε, όποτε το ήθελε και εγώ δεν είχα το δικαίωμα να του ζητήσω να βγούμε έστω για έναν καφέ έξω. Κι αν βγαίναμε καμιά φορά, πάντα ήταν για δικό του λόγο, όπως το να δει την μπάλα κι εγώ να κάθομαι δίπλα του αμίλητη.

Πάντα έβρισκε έναν τρόπο -ακόμα κι εκεί- να βρει την αφορμή, να πιαστεί για κάτι και να μαλώσουμε και να κάθομαι σε ένα τραπέζι έτοιμη να κλάψω, να ουρλιάξω. Δεν είχα όμως ποτέ τη δύναμη να το κάνω. Έχασα όλες μου τις παρέες, έχασα γενικά τη δική μου ζωή…

Κάποια στιγμή χωρίσαμε. Ναι, τα είχα καταφέρει! Τον χώρισα, έφυγα σε ένα παραλιακό μέρος για δουλειά, βρήκα τον εαυτό μου ξανά, έκανα καινούριες παρέες και κάποια στιγμή άρχισε να με πλησιάζει ερωτικά ένας φίλος από παλιά.

Ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί μου. Δεν τον ένοιαζε να χάσει τα πάντα αρκεί να με έχει. Τότε λειτούργησα πολύ λάθος. Φοβόμουν τη δέσμευση, φοβόμουν μην πάθω τα ίδια και του φέρθηκα πολύ άσχημα.

Δεν του έδινα λογαριασμό για τίποτα, δεν έδινα σημασία σε τίποτα. Εκείνος έκανε τα πάντα για μένα. Τον πλήγωσα πολύ, μέχρι που έφυγε στην Γερμανία για να μπορέσει να με ξεπεράσει.

Εγώ είχα γυρίσει πίσω από το παραλιακό μέρος όπου είχα πάει και δεν άργησε να πληρώσω για όσα του είχα κάνει. Με πλησίασε ξανά εκείνος που είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Τον πίστεψα και ξανάμπλεξα μαζί του με αποτέλεσμα να περνάω και πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Ο άλλος γύρισε από τη Γερμανία και ήθελα να του ζητήσω συγγνώμη, να του πω όλα όσα ένιωθα στην πραγματικότητα για εκείνον χωρίς να πάρω κάποιο αντάλλαγμα. Απλώς να μου δώσει την ευκαιρία να του εξηγήσω, να με συγχωρέσει, να του πω πως τον αγάπησα όσο κανέναν, αλλά ο φόβος μου δεν με άφησε να του το δείξω.

Ποτέ βέβαια δεν με άφησε να του εξηγήσω, όσο κι αν τον παρακάλεσα. Ήξερα πως με αγαπούσε ακόμα αλλά φοβόταν να με συναντήσει. Τουλάχιστον έτσι μου έλεγαν οι κοινοί γνωστοί μας.

Εγώ συνεχίζω να τυραννάω μέχρι σήμερα τον εαυτό μου. Αυτή τη φορά το έβλεπα σαν να βασανίζω τον εαυτό μου για τη λάθος συμπεριφορά μου, για να πληρώσω το λάθος μου. Εννοείται πως η συμπεριφορά εκείνου είναι το ίδιο. Νιώθω ότι είμαι άξια της μοίρας μου που δεν φεύγω από όλο αυτό το κακό. Δεν θέλω πια να κάνω έρωτα μαζί του, δεν θέλω να με αγγίζει, όμως δεν μπορώ για κάποιον ανεξήγητο λόγο να φύγω.

Δεν με καλύπτει ούτε συναισθηματικά, ούτε οικονομικά για να μπορέσω να δικαιολογήσω κάπως το ότι μένω σε αυτήν την κατάσταση. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως επειδή φέρθηκα τόσο άσχημα σε κάποιον που με αγάπησε τόσο πολύ θα “ξέπλενα” έτσι το λάθος μου.

Τον τελευταίο καιρό συγκεκριμένα, τον βλέπω στον ύπνο μου, έχω συνέχεια το μυαλό μου σε εκείνον… Μετάνιωσα, αλλά δεν υπάρχει πια γυρισμός, το ξέρω. Κάθομαι αμίλητη και κοιτάω τη ζωή μου να καταστρέφεται σαν να μην μπορώ να κάνω τίποτα.

Νιώθω απέραντη μοναξιά…

Deppy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. πρέπει να μισείς πολύ τον εαυτό σου…Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό. Φαίνεσαι να χρειάζεσαι βοήθεια.

  2. Με το να προσπαθείς να εξιλεωθείς μένοντας σε μια σχέση μαρτύριο κάνεις μεγάλο, πολύ μεγάλο κακό σε σένα (για λίγο χρονικό διάστημα το έκανα και εγώ στον εαυτό μου και το μόνο που κατάφερα ήταν να γίνομαι όλο και περισσότερο χάλια ψυχολογικά, οπότε καταλαβαίνω το πως νιώθεις). Εφόσον τα κατάφερες μια φορά και έφυγες μακριά από τον άνθρωπο που σε ταλαιπωρεί θα τα καταφέρεις και ακόμη μια φορά! μη το καθυστερείς άλλο! σήκω και φύγε τώραααα!! καλή τύχη!!!

  3. Ρε κοπέλα μου…. Ηλίθια είσαι;

  4. Κοριτσάκι μου καλημέρα!! Σε παρακαλώ πολύ μη βασανίζεσαι άλλο και φύγε όσο το δυνατόν γρηγορότερα απ’ αυτόν τον άνθρωπο. Όντως σε καταστρέφει. Μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου δε το αξίζεις. Αυτός είναι ένας Μ@@@@ας με περικεφαλαία. Ένασ κατεστραμένος. Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες. Δυστυχώς το λάθος σου ήταν που έδιωξες και συμπεριφέρθηκες άσχημα σ’έναν άνθρωπο που απ’ ότι φαίνεται σε αγαπούσε και εγώ πιστεύω σε αγαπάει ακόμα απλά είναι πολύ πληγωμένος, αλλά το κυριότερο, αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μάλλον ένιωθες και εσύ πολλά για εκείνον. Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή. Είπες ότι είχες πάει σε ένα παραθαλάσσιο μέρος για δουλειά αν μπορείς να ξαναπάς ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ κοπέλα μου να βρεις τον εαυτό σου και την ησυχία σου και πρώτα απ’όλα ΧΩΡΙΣΕ ΧΩΡΙΣΕ. Είναι σιχαμένος ο άνθρωπος. Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι και πόσο οι άλλοι δυο; Αν αγαπάς εκείνον τον άνθρωπο τον φίλο σου που έκανε τα πάντα για σένα, κάνε κι άλλες προσπάθειες να τον συναντήσεις, να του εξηγήσεις αλλά όχι πριν χωρίσεις πρώτα. Προσπάθησε, πάρε τη ζωή στα χέρια σου. Μη παραιτήσε. Θα χαρώ να μάθω νέα σου και να είναι ευχάριστα. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

  5. Δεν είσαι στα καλά σου, πρέπει να συνέλθεις. Τα βλέπεις όλα μοιρολατρικά κι αν δεν επιστρέψεις λίγο στην πραγματικότητα θα συνεχίσεις να ζεις έτσι όπως περιγράφεις για άλλα 5, 10,15 χρόνια. Αυτό θέλεις; Αυτό πιστεύεις πως αξίζεις; Αν ναι, επαναλαμβάνω, δεν είσαι καλά. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τη ζωή σου. Αναζήτησε μια εργασιακή ευκαιρία μακριά και φύγε. Κι εκεί που θα πας κάτσε μόνη σου και σκέψου τις βλακείες που έκανες και πώς χαράμισες τα 5 χρόνια της ζωής σου. Η κάθαρση δε θα έρθει με το να υπομένεις ψυχολογικά βασανιστήρια, αλλά με το να ξαναβρείς τον εαυτό σου, να φροντίζεις από εδώ και πέρα να τον προστατεύεις, αλλά και να συμπεριφέρεσαι όμορφα στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

  6. ΦΙΛΗ ΝΤΕΠΥ,
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ “ΤΙΜΩΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΚΟΛΗΜΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

  7. Καταρχάς ο άλλος σιγά να μην δεν θέλει να είναι μαζί σου απλά το παίζει βαρύ πεπόνι , όσο γι’ αυτόν που λες ότι δεν σου φέρεται καλά και είστε μαζί αν όντως δεν νιώθεις τίποτα γι’ αυτόν χώρισε τον. Πάντως γενικά να ξέρεις πως όταν χωρίσεις κάποιον καλό είναι μετά να μην τον ξαναδέχεσαι πίσω. Η μένεις και παλεύεις η χωρίζεις για πάντα. Έτσι πάει.

  8. Prepei na deis enan eidiko simfwnw me tin φ Xreiazesai voitheia apo kapoion pu kserei pws mporei na se voithisei. Exeis autokatastrofikes taseis k auto den einai kalo. Elpizw pragmatika na anazitiseis voitheia k ola na su pane kala!

  9. ʼκου να σου πω κορίτσι μου. Για ό,τι σου συμβαίνει υπεύθυνη είσαι μόνο εσύ.Σήκω και φύγε, άστα όλα πίσω και κάνε καινούρια αρχή στη ζωή σου.Τι πάει να πει δεν μπορώ να φύγω;Χαραμίζεις τη ζωή σου, τη ΔΙΚΗ σου ζωή.Τα χαμένα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω, ξύπνα όσο είναι νωρίς.

  10. meneis se autin tin katastasi giati 8eoreis ton eauto sou 8ima k auto einai to la8os.siko kai fige i zoi einai mikri ka8esai me kapoion is logo,xaramizeis tin zoi sou is logo.ise,steile minima se auton pou se endiaferei e3igise tou ti simvainei k isos se sigesei alla kai na min ginei auto siga esi ton eauto sou.oloi kanoume la8i kai mporoume na ta dior8osoume,to ofeileis se esena

  11. συμβουλη για ποιον λογο ακριβως ζητας;αφου μονη σου το παραδεχεσαι πως δε μπορεις να φυγεις,πως εισαι αξια της μοιρας σου…τι περιμενεις δηλαδη,να σου δωσουν οι αλλοι τη μαγικη συνταγη που θα μεταμορφωσει τη ζωη σου και θα σε αλλαξει;η αλλαγη ειναι αποφαση και προκυπτει παντα απο μεσα μας…οτι και να σου πουν οι αλλοι,πρεπει πρωτα να δεχτεις να αλλαξεις μυαλα…σορι κιολας αν μιλαω καπως σκληρα αλλα το βρισκω καπως ανοητο να παραπονιομαστε για τη ζωη μας τη στιγμη που οι ιδιοι επιλεγουμε τι θα κανουμε και τι οχι!!!οταν κατι δε σε καλυπτει,φευγεις….οταν κατι δε σου αξιζει,το αφηνεις..οταν κατι σε κανει δυστυχισμενη το βγαζεις απο τη ζωη σου..οσο καθεσαι και τα υπεραναλυεις ολα,χανεις χρονο και ενεργεια…..οτι σου μολυνει τη ζωη,πεταξε το μακρια σου………………

  12. εμενα μου βγαζεις ενα ανασφαλει ατομο φουλ μαλιστα πως γυρησες ξανα σε μια προβληματικη σχεση??αρα και η πρωην του τα ιδια θα περνουσε?!!ο ανθρωπος εχει προβλημα μεγαλο..καταβαθος ομως τον αγαπας γιατι αλλιως μενεις??υπαρχει λογος να ξεφτιλιζεις τν ευατο σου???αυτα π λες επισης δν στεκουν….σορρυ.εχεις αναγκη για αμεση. Ψυχολογικη ψυχιατρικη ισως βοηθεια….εισαι απαραδεκτη π αυτοκαταστρεφεις τν ευατο σου ετσι…γονεις δν εχεις να σε στυριξουν??στο κατω κατω??για ονομα του θεου πως ζεις ετσι??!!μην κλεγεσαι ομως θελεις κ ταπαθαινεις

  13. Ίσως από μικρή να έχεις συνηθίσει να σε υποτιμούν, να νιώθεις αδικημένη, αβοήθητη και να έχεις συνηθίσει σε αυτά τα συναισθήματα. Δεν έχεις εκπαιδευτεί να ζείς ευτυχισμένη, με τον σεβασμό των άλλων. Δεν μπορείς να διαχειριστείς την αγάπη, γι αυτό κατέστρεψες τη ζωή σου, για να ζείς με τον τρόπο που σου είναι οικείος. Ο άντρας που σου φέρθηκε καλά έφυγε μακριά για να σωθεί. Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, μόνο ο εαυτός σου. Αν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει από το πηγάδι κάποιον που δεν θέλει να βγεί και του πετάξει σχοινί, θα πέσει κι αυτός μέσα.

  14. ομορφια μου, αφου λες οτι νιωθεις μονη ενω εισαι μαζι του τοτε γιατι εισαι? βρες την δυναμη να φυγεις απο κει, κανε ριζικες αλλαγες και πραγματα που σε κανουν να νιωθεις ομορφα! βρες τη δυναμη στον εαυτο σου και χαμογελα στη ζωη! θα σου χαμογελασει κι εκεινη 😉

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More