Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.03.2014 | 22:45

Τζένη: “Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να του πω να χωρίσουμε...”

Τζένη: “Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να του πω να χωρίσουμε...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!

Είμαι 23 χρόνων κι έχω μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια με ένα παιδί που είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου.

Τα πρώτα χρόνια όλα ήταν μια χαρά. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Τον τελευταίο καιρό όμως νιώθω ότι έχω κουραστεί και βαρεθεί σε αυτήν τη σχέση. Δεν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Τόσα χρόνια δεν έχουμε πάει κανένα ταξίδι, δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να του πω να χωρίσουμε. Αυτός είναι πολύ καλός μαζί μου. Φαίνεται ότι με αγαπάει πολύ και για αυτό μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να του το πω.

Να συμπληρώσω ότι είμαστε και οι δύο από την ίδια πόλη και αυτό μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο γιατί αν χωρίσουμε θα τον βλέπω συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και μου λέει ότι πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να μένουμε μαζί και γενικότερα το βλέπει πολύ σοβαρά, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι είμαι μικρή ακόμα και ότι μου κόβει κατά κάποιο τρόπο τα φτερά.

Τι να κάνω; Πως να του πω να χωρίσουμε;

ΤζένηΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10