Τζένη: “Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να του πω να χωρίσουμε…”

Γεια σας!

Είμαι 23 χρόνων κι έχω μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια με ένα παιδί που είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου.

Τα πρώτα χρόνια όλα ήταν μια χαρά. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Τον τελευταίο καιρό όμως νιώθω ότι έχω κουραστεί και βαρεθεί σε αυτήν τη σχέση. Δεν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Τόσα χρόνια δεν έχουμε πάει κανένα ταξίδι, δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να του πω να χωρίσουμε. Αυτός είναι πολύ καλός μαζί μου. Φαίνεται ότι με αγαπάει πολύ και για αυτό μου είναι ακόμα πιο δύσκολο να του το πω.

Να συμπληρώσω ότι είμαστε και οι δύο από την ίδια πόλη και αυτό μου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο γιατί αν χωρίσουμε θα τον βλέπω συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και μου λέει ότι πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να μένουμε μαζί και γενικότερα το βλέπει πολύ σοβαρά, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι είμαι μικρή ακόμα και ότι μου κόβει κατά κάποιο τρόπο τα φτερά.

Τι να κάνω; Πως να του πω να χωρίσουμε;

Τζένη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τον έχεις σιχαθεί δηλαδή; Εννοώ μήπως αν τον χάσεις σου λείψει περισσότερο; Σκέψου το καλά γιατί ο χωρισμός δεν έχει γυρισμό. Όπως και να του το πεις πάντως αν σε αγαπάει θα πληγωθεί.

  2. καταλαβαινω οτι νοιωθεις αβολα…οπως και να το κανουμε ειστε και 5 χρονια μαζι…αλλα απο τη στιγμη που δεν σε γεμιζει πλεον αυτο που εχετε,δεν υπαρχει αλλος τροπος…θα ειναι κριμα για σενα και γι αυτον…σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει ευκολος και δυσκολος τροπος ουτε ανωδυνος…οπως και να του το πεις,παλι θα πονεσει…οποτε δε νομιζω οτι υπαρχουν τα καταλληλα λογια.πες του απλα την αληθεια.οτι οσα χρονια ησασταν μαζι,ησασταν πολυ καλα,περασες καλα μαζι του,αλλα πλεον θελεις να κατσεις μονη.δεν ειναι οτι εκανε κατι εκεινος,απλως εσυ θελεις στη παρουσα φαση της ζωης σου,να εισαι μονη σου.

  3. diskola ta pragmata…… an ontws theleis na xwrisete ksekina ti gkrinia kai genika ksekina na stelneis simadia xwrismou… vevaia oi perissoteres files m emena exoun to problima oti den mporoun na vroun ena kalo paidi, opote esi p to exeis, mipos na to kratiseis kai apla na arxiseis na kaneis pragmata mazi t…. de ftaiei mono autos p den kanete pragmata, ftais kai esi… alla epeidi eisai arketa mikri einai vevaio oti tha xwrisete, giati profanws theleis na ziseis kai alla pragmata, nees empeiries, opote gkrianiakse oso pio poli mporeis gia kana dio ebdomades kai meta pes t oti theleis na sizitisete gia ti sxesi sas… tha gineis i kakia alla de ginetai alliws….

  4. Εφόσον το έχεις αποφασίσει να του το πεις ήρεμα, απλά και ειλικρινά. Να είσαι ψύχραιμη και προετοιμασμένη οτι μπορεί να σε δυσκολέψει η αντίδρασή του. Όταν το χωρισμό τον θέλει μόνο ο ένας από τους δύο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Το βασικό είναι να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου, ώστε να αποφύγετε τα πισωγυρίσματα μελλοντικά που θα σας πονέσουν αλλά και μπορεί να πάρετε κι άλλα άτομα στο λαιμό σας.

  5. δεν εισαι ετοιμη να χωρησεις..αλλιως θα το ειχες κανει ηδη..χρησιμοποιεις δικαιολογιες τυπου θα τον βλεπω συχνα κτλ. γιανα πεισεις τον εαυτο σου. Απο τη στιγμη που δεν θελεις να εισαι μαζι του οπως λες δεν θα σε ενοιαζε αυτο γιατι το οτι χωριζεις δεν σημαινει οτι παυεις να αγαπας εναν ανθρωπο που μοιραστηκες 5 χρονια μαζι του!προσεξε μην κανεις λαθος και τρεχεις να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα..κλεισε τα ματια και σκεψου πραγματικα τι νοιωθεις και τι θελεις..καλη τυχη!

  6. Σηκω φύγε, μη το σκέφτεσαι καν.

  7. δωσε του μια ευκαιρια! το παιδι σε αγαπαει και το αγαπας κι εσυ!για να μην του εχεις πει ακομα να χωρισετε παει να πει οτι κατι σε κραταει! τετοιους ανθρωπους-διαμαντια δεν τους αφηνουμε απο τη ζωη μας!! καθηστε κατω, καντε μια συζητηση για το πως μπορει να ανανεωσετε την σχεση σας, καντε διαφορετικα πραγματα και τοτε θα θυμηθεις γιατι τον ερωτευτηκες!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More