Anna: “Τώρα είμαι με ένα παιδί, αλλά ο άλλος δεν με αφήνει κι έχω τύψεις…”

Γεια σας!

Θέλω τη βοήθειά σας…

Πριν μισό χρόνο ξεκίνησα μια σχέση με έναν κατά 13 χρόνια μεγαλύτερο κι εγώ είμαι 20. Στην αρχή δεν ήθελε να βγαίνουμε μαζί γιατί πριν τρεις μήνες ήταν αρραβωνιασμένος, αλλά μου το είχε κρύψει.

Όταν του είπα να χωρίσουμε, φώναζε, δεν με άφηνε και μετά του έδωσα μια ακόμα ευκαιρία και φυσικά έκανε τα ίδια.

Τώρα όμως είμαι με ένα παιδί λίγο μεγαλύτερό μου, περνάω υπέροχα, αλλά ο άλλος δεν με αφήνει κι έχω τύψεις. Μερικές φορές μου λείπει. Δεν ξέρω.

Anna

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. τελικά με ποιον είσαι τώρα κοπελιά γιατί τα έχω μπερδέψει… μήπως και εσύ?…..

  2. Κι εγώ έχω μπερδευτεί, αν και μου δίνεις την εντύπωση πως είσαι και με τους δυο ταυτόχρονα και δε θέλεις να το παραδεχτείς. Αυτοί δεν ξέρουν ο ένας για τον άλλο, υποθέτω. Τι περιμένεις να σου πούμε; Μπράβο; Αφού βρήκες τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι καλά, πιάσε τον άλλο και μίλησέ του ξεκάθαρα και μην τον αφήσεις να ξαναμπει στη ζωή σου. Απλά πράγματα.

  3. i anasfaleia sou se kanei na skeftesai ton allon k xaneis ton xrono sou mazi tou afou mono na pernaei tin ora tou 8elei.eisai me kapoion tora eisai kala ti allo 8es?min kaneis vlakies k ton xaseis

  4. Μεινε με το παιδι που περνας καλα και αστα τα υπολοιπα! αυτος δεν σου χαρισε και τιποτα παρα μονο ψεμα στεναχωρια! μεινε με το παιδι που σ’αρεσει και μην σκεφτεσαι αλλα γιατι ουτε και για εκεινον τον ανυποψιαστο ειναι σωστο!

  5. Αννουλα, γλυκια μου πρωτον δν μπορεις να τους εχεις και τους δυο!!! Δευτερον αυτο που κανεις ονομαζεται εκμετάλευση σου ειναι γνωστη υποθέτο αυτη η λεξη και ειμαι συγουρη οτι ξερεις και την ετυμολογία της ετσι δν ειναι ?? οποτε κοψε αυτο που κανεις οσο ειναι νωρις εφοσον σου λειπει για ποιόν λογο εκανες σχεση μηπος για να συμπληρώσεις το κενο σου ? σκεψου οσο σου ειπα και το καλύτερο κατα την γνωμη μου ειναι να μείνεις μονή καποιο διάστημα ετσι ωστε να σκεφτείς τι θες πραγματικα, η σχεση που εχεις ειναι απλα μια ανοησία κάνει κακο και στους δυο σας…φιλικα παντα!!! 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More