Τίνα: “Το πρόβλημά μου είναι με την καλύτερή μου φίλη. Νιώθω ότι της αρέσει να με επισκιάζει”

Γεια σας!

Με λένε Τίνα και είμαι 33 ετών. Το πρόβλημά μου είναι με την καλύτερή μου φίλη. Θα σας εξηγήσω…

Είμαστε από πολύ μικρές μαζί και πολύ δεμένες. Όμως τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ιδιαίτερα η συμπεριφορά της. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα. Αντικειμενικά πιο εμφανίσιμη από μένα. Σε εκείνη είναι που θα πέσει το μάτι των άλλων πρώτα.

Πιστεύω όμως ότι με τον τρόπο της το προκαλεί. Νιώθω ότι της αρέσει να με επισκιάζει με αποτέλεσμα να μην έχω καταφέρει να κάνω σχέση εδώ και πολύ καιρό.

Είναι πολύ κοινωνική, πολύ επικοινωνιακή και πάντα γίνεται το επίκεντρο της παρέας. Ακόμα κι όταν υπάρχει στην παρέα κάποιος που μου αρέσει εκείνη θα τραβήξει με τη συμπεριφορά της όλη την προσοχή.

Όχι όμως ότι έχει κάνει κάτι με κάποιον που μου αρέσει. Ούτε έχει γίνει όμως κάτι με μένα μιας και όλοι ασχολούνται με εκείνη οπότε εγώ μπαίνω στο περιθώριο.

Τον τελευταίο καιρό όλο αυτό έχει αρχίσει να με ενοχλεί πολύ και η αλήθεια είναι ότι έχω απομακρυνθεί. Είμαι αρκετά ψυχρή μαζί της και ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει ειπωθεί κάτι της έχω δείξει ότι την αποφεύγω κατά κάποιο τρόπο.

Νομίζω ότι η συμπεριφορά της, ο χαρακτήρας της είναι κάτι που τελικά δημιουργεί εμπόδια στην προσωπική μου ζωή. Της αρέσει όποτε είμαστε μαζί να με επισκιάζει κι αυτό είναι κάτι που πια δεν το θέλω στην καθημερινότητά μου.

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω;

Τίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τίνα, τους φίλους τους διαλέγουμε γι’ αυτό δεν τους παιδεύουμε λέει ένα τραγουδάκι. ʼκου λοιπόν τι πιστεύω εγώ.

    Έναν άνθρωπο που τον έχεις στη ζωή σου πολλά χρόνια δεν είναι ωραίο να τον διαγράφεις σε μια στιγμή αδυναμίας. Οι φίλοι έχουν ελαττώματα που μπορεί να μας ενοχλούν αφάνταστα.Αλλά πρέπει να μάθουμε να τους δεχόμαστε έτσι.

    Θα σε συμβούλευα να κρατήσεις απλώς μια απόσταση για ένα διάστημα, χωρίς να δείξεις παρεξηγημένη όμως ή ψυχρή. Βρες τα με τον εαυτό σου και θα δεις πως θα βρεις την άκρη

  2. Νομίζω ότι εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι η φίλη σου. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου, κάνε κάτι για την εμφάνισή σου, γίνε λίγο πιο κοινωνική και θα σε προσέξουν και εσένα. Μην ξεχνάς ότι οι γύρω μας καταλαβαίνουν όταν ζηλεύουμε και μας αποφεύγουν. Το ξέρω γιατί είχα φίλες σαν κι εσένα που δεν τις ήθελε κανείς , όχι γιατί ήταν άσχημες αλλά ήταν μίζερες και ζηλιάρες.

  3. Δεν φταίει η φίλη σου εσυ εχεις το πρόβλημα εκείνη ειναι κοινωνική ενω εσυ οχι οπότε και πιο άσχημη απο εσένα να ηταν παλι εκείνη θα ηταν το επίκεντρο..Απο οσα γράφεις εσυ θα φανείς η κακια της υπόθεσης και η κομπλεξική με τον τροπο που απομακρύνθηκες ο οποιος σε κάνει να φαίνεσε και ζηλιάρα εκτος ολων των αλλων..Μάθε να μιλάς και να λες στους ανθρώπους γύρω σου πραγματα που κανουν και σε ενοχλούν και μαθε οταν καποιος σου αρέσει πρεπει να τον διεκδικείς χωρις να του βάζεις θηλιά στο λαιμό παντα σε λογικά πλαίσια..Γινε κοινωνική δεν εννοώ να κάνεις δημόσιες σχέσεις αλλα οταν καποιος σου αρέσει μη κάθεσε με σταυρωμένα χερια και αμίλητη αν εισαι ετσι λογικό να μη σου δινουν σημασία και κοιτα να τα βρεις με τη φιλη σου δεν παρατάνε ατομα σωστά ετσι..Κάποια στιγμή θα βρει κάποιον και εκείνη οποτε θα ανοίξει ο δρόμος και για σενα..

  4. Γιατί σονι και ντε η κοπέλα να έχει το πρόβλημα; Πρέπει όλοι δηλαδή να είναι αλέγροι και ανοιχτοί;; Οι πιο εσωστρεφείς (γενικά μιλάω) να πέσουν στην πυρά δηλαδή;; Επί του θέματος τώρα αν βλέπεις Τινα ότι δεν σε καλύπτει πλέον η φίλη σου απλά μην την κάνεις παρέα. Αυτή θα χάσει και όχι εσύ.

  5. Τίνα δε φταίνε σε καμιά περίπτωση οι άλλοι για τα δικά μας κενά, αδυναμίες, λάθη. Η ομορφιά είναι σαν την κάρτα επισκεπτηρίου, τα υπόλοιπα όμως είναι η ουσία. Η φίλη σου είναι όμορφη κι έχει αυτοπεποίθηση και καλά κάνει. Αν εσύ, υποθετικά μιλώντας, δεν ανοίγεις το στόμα σου στην παρέα ή το ανοίγεις για να πεις πράγματα χωρίς να τα πιστεύεις αλλά μόνο σε μια απέλπιδη προσπάθεια να εντυπωσιασεις, δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρεις. Καλά έκανες κι απομακρύνθηκες γιατί δεν σκέφτεσαι σωστά και μπορεί να παρεξηγηθείς με τη φίλη σου. Πάρε το χρόνο σου και βρες τι σου φταίει πραγματικά.

  6. Τίνα το θέμα είναι δικό σου καθαρά και όχι της φίλης σου, απλά δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς και μεταθέτεις την ευθύνη σ’αυτήν. Κατ’αρχάς θα πρεπε να είσαι καλά και μόνη σου και να μην έχεις ανάγκη κανένα για να είσαι ευτυχισμένη. Αν φαίνεσαι απελπισμένη κι αν περιμένεις από κάποιον άντρα για να είσαι καλά αυτό βγαίνει προς τα έξω ως μιζέρια και απελπισία. Να νιώσεις σίγουρη για τον εαυτό σου, γι’αυτο που είσαι, δεν έχει καμία σχέση αν η φίλη σου είναι πιο όμορφη, και μένα η κολλητή μου είναι πιο όμορφη αλλά επειδή πάντα ήμουνα σίγουρη για τον εαυτό μου πάντα είχα σχέσεις και πάντα οι άντρες με κυνηγούσαν. Να είσαι ανοιχτή, σίγουρη, να γελάς και να τα ξαναβρεις με τη φίλη σου. Σού εύχομαι τα καλύτερα!

  7. Se katalavainw pws niwtheis, k afenos einai thema dikis su autopepithisis, prepei na niwseis kala me auto pu eisai, giati o kathenas mas einai omorfos k monadikos k eimai k siguri oti kesi exeis to koino su. Ksimfwnw oti de mporume na eimaste oloi diaxitiki k toso koinwniki, k pws polles fores ftaiei kto eidos tis pareas, mu exei tixei an k poli koinwnikos anthrwpos na vrethw se parea pu de tairiaza k eixa tethei sto perithwrio. Apla de prepei na pligwnesai, ute na apomakrinesai apo ti fili su, pare auta pu mporei na su dwsei. Gemise esi ton eauto su me autopepithisi k pistevw oti akoma den exeis vrei auton pu psaxnei kapoia opws esi koxi giati i fili su se episkiazei pu den exeis sxesi. To pan einai i autopepithisi k oxi to pososto koinwnikotita gia na vreis to eteron imisi su. Giati de to vlepeis k alliws, oti mesa apo tis sizitiseis pu anaptisi i fili su me tus allus mporeis na deis k poios apo autus mporei na ginei tp diko su teri wste meta na ton proseggiseis k na arxiseis na milas mazi tu. Nomizw oti mporeis na katalaveis poli perissotera gia kapoion otan autos apefthinetai se allon para an ton rwtiseis esi kapoia pragmata pu ekei epeidi tha kserei oti aksiologeite mporei na min apantisei ilikrina. Genika eimai anthrwpos pu thewrei oti mesa apo ta arnitika mporeis na vreis k thetika, arkei na skeftesai etsi. Des to oti i fili su su ksekatharizei kto topio xwris kan na to gnwrizei 😉 Tin epomeni fora katse dipla se auton pu su aresei k prospathise na anoikseis sizitisi. Ekmistireusouto sti fili su k zitas tis na se voithisei. An einai koliti su opws les, tote tha se voithisei ktha se ferei konta me auton pu theleis mias k einai epikoinwniaki. Egw tha su proteina na deis auta pu thewreis ws elatwmata sti fili su ws proterimata gia na vreis esi agori. Skepsu thetika koxi arnitika, de nomizw oti to kanei me kaki proeraisi (de fainetai kati tetoio apo ta grafomena su).

  8. το οτι το ριχνεις στη φιλη σου το γεγονος οτι εχεις να κανεις σχεση εδω και πολυ καιρο ειναι επιεικος αστειο..Ξεπερνα τις ανασφαλειες σου κοπελα μου.

  9. καλησπερα Τινα απο τα γραφομενα σου διαπιστωνω οτι η φιλη σου ειναι πολυ σωστο ατομο απεναντι σου γιατι δεν παιρνεις την ευκαιρια εφοσον ειτε δεμενες απο παιδια,να της μιλησεις?να της πεις αυτα που νιωθεις ισως εκεινη δεν εχει καταλαβει κατι και ειμαι σιγουρη οτι θα νιωθει μπερδεμενη με την συμπεριφορα σου…βαλτα κατω και εξηγησε της πως νιωθεις απεναντι της και θα σε καταλαβει πιστευω και ισως να μπορει να σε βοηθησει κιολας…πιστευω οτι εισαι πολυ τυχερη που εχεις μια τετοια φιλη και σωστο ειναι να της μιλησεις αμεσα αν βεβαια το θες και εσυ ,βρες τα με την τινα και θα δεις οτι πολλ πραγματα θ αλλαξουν την ζωη σου…

  10. Εγω θα σου πω αυτο εμενα η κολλητη μου ειναι πιο ωραα απο μενα εχει στυλ ντύνεται πιο ωραια αλλα ξερεις κατι εγω εχω καλυτερες περιπτωσεις γιατι?μεσα μου εχω αυτοπεποιθηση ειμαι χαρουμενος ανθρωπος αν και στην ζωη μου εχω περασει παλουκια!!οποτε οι αλλοι εστιαζουν στον χαρακτηρα μου και οχι στην εξωτερικη μου εμφανιση!!!οποτε το προβλημα ειναι δικο σου και οχι δικο της..σου λειπει αυτοπεποίθηση οι αντρες αυτο κοιτανε και μετα τα υπολοιπα!!!

  11. Τίνα μου, θα πάω κόντρα στα περισσότερα προαναφερόμενα σχόλια. Ένας άνθρωπος που η συναναστροφή μαζί του δεν μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα, δεν υπάρχει λόγος να αποτελεί μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας. Το αν φταίς εσύ ή αυτή, έχει πολύ μικρή σημασία. Σημασία έχει να περνάς όμορφα με τους ανθρώπους που επιλέγεις να εντάξεις στην ζωή σου. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να καταπιέζεσαι. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι καλή μου. Όλοι πρέπει να δώσουμε κάποτε προτεραιότητα στον εαυτό μας και στο τι πραγματικά θέλουμε απο την ζωή, τους φίλους, τους συνεργάτες και τους συντρόφους μας.

  12. Τίνα είσαι 33 πιά και όχι 13. Αρα μπορείς να αντιληφθείς οτι θα έπρεπε να έχεις μια άλλη θεώρηση της προσωπικής και κοινωνικής σου ζωής η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να ‘επισκιάζεται’ απο την “καλύτερή σου φίλη”. Και το λέω έτσι γιατι άν έχουμε τέτοιους “φίλους” τί να τους κάνουμε τους εχθρούς! Οπότε δεν χρειάζεται να γίνεσαι κακιά και ψυχρή απέναντί της ή να την βλέπεις απειλητικά. Επαναπροσδιόρισε τα θέλω σου και απαλλάξου απο την μόνιμη παρουσία της όπου κυκλοφορείς, αφού όπως καταλαβαίνεις η “φίλη” σου σε προτιμάει μόνη και ελεύθερη για να της κάνεις παρέα. Μη πέφτεις σε τέτοιες παγίδες.

  13. arketo kraximo exei akousei xwris logo h kopela! katalavainw ti thelei na pei k oxi dn einai anagkh n einai ekeinh komplexikh uparxoun gurw mas anthrwpoi pou nai theloun na travoun thn prosoxh o,ti ki an ginei akomh ki plhgwnoun tous anthrwpous pou agapoun gt theloun n mh t vlepoun gt apla goustaroun ton eauto ts kuriws. dn uparxei kt mempto s auto gia ton idio alla gia to atomo p thigei uparxei opote ki auto tha koitaxei tn eauto tou. magikes luseis dn uparxoun koritsara des ti axizei gurw sou kane tn kinhsh s k an o allos “tuflwthei” as paei ekei p tuflwthhke den htn gia mas.. tha vrethei kapoia stigmh autos pou tha endiaferthei k tha thelhsei esena k mono gt tha eisai esu k tha dei to diaforetiko se sena.. ase tous allous na thampwnontai.. esu koita mprosta k t diko s t kalo.. einai thema epiviwshs! tapeinh apopsh dikh m!

  14. Καταλαβαινω οτι το προβλημα ειναι υπαρκτο και καταλαβαινω γιατι νιωθεις ετσι. Να ξερεις γενικα πως ο,τι νιωθουμε ειναι δικαιολογημενο. Παλια πιστευα πως αυτο που περιγραφεις ειναι υπερβολικο και πως το ποσους θα ριξεις, φιλικα ή ερωτικα, δεν εχει να κανει με το ποιοι ειναι μαζι σου στην παρεα αλλα μονο με το ποσο ελκυστικος εισαι συ ο ιδιος εμφανισιακα/στην προσωπικοτητα. Τελευταια εχω αλλαξει γνωμη και πιστευω παρα πολυ οτι ατομο που σ επισκιαζει οντως σε παει πισω και στο θεμα των γνωριμιων. Ειναι απλο αμα το σκεφτεις. Αν ενας ανδρας ψαχνει απλως σχεση, το να βρεθεις εσυ μπροστα του μπορει να του αρκει. Αν ομως βρεθει η φιλη σου μπροστα του με τις πολλες κατακτησεις, τοτε ειναι πολυ πιθανο οτι θα επιλεξει αυτη. Αν τωρα καποιος εχει πολλαααα κριτηρια, ισως θελησει εσενα με την εννοια οτι τον κουμπωνεις ενω η φιλη σου οχι. Ποσο πιθανο ειναι αυτο βεβαια σε μια νεα γνωριμια οπου οι περισσοτεροι κοιταζουν ποιος κλεβει την παρασταση? Εν πασει περιπτωσει, αν σε ενοχλει οντως τοσο πολυ, απομακρυνσου και μη νιωθεις τυψεις. Ο,τι νιωθεις ειναι πολυ ανθρωπινο πιστεψε με.

  15. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ…..ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΙΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ Τ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΕΙΙΙ ΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ Η ΚΟΛ ΜΜ ΕΠΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙΙΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩΩΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ… ΑΝ ΚΑΙΙΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΙΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ…….ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙΙΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΙΙ ΠΕΙ ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙΙΙ ΚΑΤΕΥΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟΟΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑΑΑΑ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΖΗΛΕΨΩ……ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙΙΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΜΕΝΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ) ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΩΩ ΚΑΙΙΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΛΗΤΗ ΜΜ……. ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΚΟΛΗΤΗ ΣΟΥ ΤΙΝΑ ΜΜ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕΕΕΕ(Π.Χ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΩ ΔΕΝ Τ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΤ ΔΕΝ Τ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ) ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΗΕΣ……ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Τ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙΙΙ ΜΙΚΡΗΗΗΗ ΚΑΙΙΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ Σ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 20 ΔΕΝ Θ ΧΑΛΑΣΩΩΩΩ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΑΛΛΩΝ…..ΟΠΟΥ ΑΡΕΣΩ ΘΑ Τ ΝΙΩΘΩ ΑΝ ΔΕΝ Τ ΔΕΙΧΝΕΙΙΙ ΤΟΤΕΕΕΕ ΠΑΜΕ Γ ΑΛΛΑ 😉

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More