Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.04.2014 | 22:51

Νίκη: “Με τον αδερφό του έχω καλή σχέση. Με την κοπέλα του όμως δεν ταιριάζουμε καθόλου”.

Νίκη: “Με τον αδερφό του έχω καλή σχέση. Με την κοπέλα του όμως δεν ταιριάζουμε καθόλου”.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας κορίτσια!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας...

Έχω σχέση με ένα παιδί το οποίο μένει μαζί με τον αδερφό του στο ίδιο σπίτι. Ο αδερφός του έχει επίσης σχέση με ένα κορίτσι. Όπως καταλαβαίνετε αρκετά βράδια βρισκόμαστε και οι τέσσερις μαζί.

Με τον αδερφό του έχω καλή σχέση. Με την κοπέλα του όμως δεν ταιριάζουμε καθόλου. Είμαστε πολύ διαφορετικές και μερικές φορές για να πω την αλήθεια με εκνευρίζει κιόλας. Είναι εντελώς διαφορετικό στιλ και δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο.

Κάνω όμως προσπάθειες να μην το δείξω και να είμαι ευγενική γιατί δεν θέλω να φέρω τον σύντροφό μου σε δύσκολη θέση, ούτε τον αδερφό του τον οποίο -όπως σας είπα- συμπαθώ πολύ.

Μερικές φορές όμως φτάνω στα όριά μου. Η σχέση μου είναι ακόμα σε αρχική φάση. Ταιριάζουμε, είμαστε πολύ καλά μαζί, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή. Σε αντίθεση με τη σχέση τους που μετράει ήδη ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είμαστε διαφορετικά ζευγάρια, αφού είμαστε και διαφορετικοί άνθρωποι.

Εκείνοι είναι πολύ πιο διαχυτικοί, μιλάνε συνέχεια “παιδικά” και ναζιάρικα μεταξύ τους και μιλάνε συνέχεια για το κοινό τους μέλλον. Εμείς από την άλλη είμαστε πιο cool. Δεν είμαι από τις κοπέλες που νιαουρίζουν.

Εκείνη όμως είναι ανταγωνιστική. Λες και κάνουμε αγώνες, τίνος η σχέση είναι καλύτερη. Κι επειδή εμείς είμαστε γενικά πιο χαμηλών τόνων συνέχεια μου κάνει διάφορα σχόλια του τύπου: “δεν σε ενοχλεί που το αγόρι σου δεν σε κρατάει αγκαλιά όταν βλέπουμε ταινία;”.

Συνήθως της απαντάω ευγενικά ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ότι δεν εκφράζουν όλοι οι άνθρωποι την τρυφερότητά τους με τον ίδιο τρόπο, κάποιοι δεν αισθάνονται άνετα να είναι διαχυτικοί μπροστά σε άλλους κλπ. κλπ. Αλλά με εκνευρίζει όλο και περισσότερο...

Νιώθω ότι με προκαλεί και καμιά μέρα νομίζω να χάσω την ψυχραιμία μου. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ευχαριστώ πολύ
Νίκη
Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10