Νίκη: “Με τον αδερφό του έχω καλή σχέση. Με την κοπέλα του όμως δεν ταιριάζουμε καθόλου”.

Γεια σας κορίτσια!

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας…

Έχω σχέση με ένα παιδί το οποίο μένει μαζί με τον αδερφό του στο ίδιο σπίτι. Ο αδερφός του έχει επίσης σχέση με ένα κορίτσι. Όπως καταλαβαίνετε αρκετά βράδια βρισκόμαστε και οι τέσσερις μαζί.

Με τον αδερφό του έχω καλή σχέση. Με την κοπέλα του όμως δεν ταιριάζουμε καθόλου. Είμαστε πολύ διαφορετικές και μερικές φορές για να πω την αλήθεια με εκνευρίζει κιόλας. Είναι εντελώς διαφορετικό στιλ και δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο.

Κάνω όμως προσπάθειες να μην το δείξω και να είμαι ευγενική γιατί δεν θέλω να φέρω τον σύντροφό μου σε δύσκολη θέση, ούτε τον αδερφό του τον οποίο -όπως σας είπα- συμπαθώ πολύ.

Μερικές φορές όμως φτάνω στα όριά μου. Η σχέση μου είναι ακόμα σε αρχική φάση. Ταιριάζουμε, είμαστε πολύ καλά μαζί, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή. Σε αντίθεση με τη σχέση τους που μετράει ήδη ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είμαστε διαφορετικά ζευγάρια, αφού είμαστε και διαφορετικοί άνθρωποι.

Εκείνοι είναι πολύ πιο διαχυτικοί, μιλάνε συνέχεια “παιδικά” και ναζιάρικα μεταξύ τους και μιλάνε συνέχεια για το κοινό τους μέλλον. Εμείς από την άλλη είμαστε πιο cool. Δεν είμαι από τις κοπέλες που νιαουρίζουν.

Εκείνη όμως είναι ανταγωνιστική. Λες και κάνουμε αγώνες, τίνος η σχέση είναι καλύτερη. Κι επειδή εμείς είμαστε γενικά πιο χαμηλών τόνων συνέχεια μου κάνει διάφορα σχόλια του τύπου: “δεν σε ενοχλεί που το αγόρι σου δεν σε κρατάει αγκαλιά όταν βλέπουμε ταινία;”.

Συνήθως της απαντάω ευγενικά ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ότι δεν εκφράζουν όλοι οι άνθρωποι την τρυφερότητά τους με τον ίδιο τρόπο, κάποιοι δεν αισθάνονται άνετα να είναι διαχυτικοί μπροστά σε άλλους κλπ. κλπ. Αλλά με εκνευρίζει όλο και περισσότερο…

Νιώθω ότι με προκαλεί και καμιά μέρα νομίζω να χάσω την ψυχραιμία μου. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ευχαριστώ πολύ
Νίκη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. to mono pou mporo na sou proteino einai na prospa8iseis na mn erxesai se epafi me autin tin kopela.prospa8ise me to agori sou na vgaineta perissotero e3o i na pigainete spiti tou otan i kopela tou aderfou tou den einai ekei.

  2. Νικη καλησπέρα! Εγώ πιστεύω η Ελίνα έχει δίκιο, δηλαδη όταν το αγόρι σου σού προτείνει να πάτε σπιτι του να του λες παμε καλυτερα μια βολτα, για καφε, να βγουμε το βραδυ κλπ κλπ. Και προφανως επειδη ουτε τα λεφτα ουτε την ορεξη εχουμε να βγαινουμε συνεχεια εξω, οταν θα σε καλεί σπιτι του μπορεις να του πεις οτι θα προτιμουσες γενικα να ειστε μονοι στο σπιτι γιατι νιωθεις πιο ανετα. Αν αυτο ειναι δυσκολο ή αν αυτος σου πει οτι μην είσαι ετσι πηγαινε σπιτι, και αν ειναι κι αυτη εκει, εγω σε συμβουλευω να το παιξεις λιγο σκυλα, δηλαδη να την αγνοεις επιδεικτικα, μπορεις και να μην της απαντας δηλαδη μεσα στα μουτρα της, ή αν επιλέξεις να της απαντήσεις, φρόντισε να δώσεις μια απάντηση που να τη βάλει στη θέση της, γιατί μου φαίνεται αυτή η κοπέλα έχει ανασφάλειες για να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν χρειάζεται να γίνετε φίλες, μη νιώθεις να πιέζεσαι. Εν τέλει αν σου πει κατι που εσύ το θεωρείς προσβλητικό ή κακοπροαίρετο, μπορείς κάλλιστα να μιλήσεις και στο αγόρι σου, όχι για να σε σώσει, αλλά για να καταλάβει τι παίζει και να της δώσει κι αυτός μια απάντηση και για να ξέρει πως αισθάνεσαι. Γενικα να αποφύγεις τις σκηνές, και μπορεί να μην είσαι γυναικα που νιαουρίζει, αλλά είσαι γυναίκα, και αν το παίξεις το παιχνίδι όπως το παίζει αυτή μπορείς να βγεις απο πανω και να τη κάνεις να τρεχει και να μη φτανει. Καλη συνεχεια με ό,τι κι αν κανεις!

  3. mipws kata vasi se peirazei? giati diaforetika de tha asxolusun mazi tis oti ki an elege… k mipws exei k dikio? an i sxesi sas metraei ligus mines tote mipws tha eprepe na eiste mesa sta melia k stis agkalies? an den eiste twra pote tha eiste? mipws einai endixeis oti den einai mia sovari sxesi? alla apla kati gia na pernate tin wra sas? mipws?….

  4. εχω και γω το ιδιο προβλημα…μονο που εμεις ειμαστε παντρεμενοι ενω εκεινοι σε σοβαρη σχεση υποτιθεται..ακριβως οπως το πε εσεις δεν φιλιεστε? λες και πρεπει να με βλεπουν ολοι να φιλιεμαι σαν 15 χρονο!!!θα συμφωνησω με την el?na οσο και να σε στεναχωρει δεν μπορεις να κανεις και πολλα..ειναι αδελφια και η σχεση τους ειναι πανω απο ολα οποτε θα βγεις χαμενη και αυτο ειναι και το σωστο για μενα τα αδελφια να ειναι εννωμενα..τουλαχιστον εγω αυτο κανω..απλα αδιαφορω σαν να μην υπαρχει στο γυρω χωρο..γιατι αν κατσω να ασχοληθω θα μαλλιοτραβηχτουμε..ζησε με το αγορι σου οπως εσεις θελετε..δεν μπορουμε να συμπαθουμε τους παντες ουτε να μας συμπαθουν ετσι ειναι η ζωη..

  5. ok entaksei einai ligo xazo auto pou se rwtise alla ki esy den mas dineis na katalavoume ti akrivws kanei kai se ekneurizei… to oti niaourizei dld den mporeis toso polu na to agnnoiseis? Egw an mou elege tetoia i ekane etsi oute pou tha me enoiaze! mi sou pw tha tis to guriza kai tha ti rwtaga: “de nomizeis oti to na niaourizeis 1 olokliro xrono mporei na katantisei vareto mesa se miasxesi? panta toso polu gatoula isouna? a na prosexeis, stous antres aresoun auta mexri ena simeio mono, meta ta vriskoun saxla!” Mipws omwsleei kai alla pragmata pou katavathos se provlimatizoun kai esena?? esy eisai ok me to na eiste cool me to agori sou opws les i katavathos tha itheles kai kati perissotero?

  6. μη πηγαίνεις και εσύ συνέχεια εκεί! Πάρε τον δικό σου και πηγαινετε αλλού. Αυτή κάτι έχεις και σε ζηλεύει και πάει να σου τη σπάσει και εσύ αντί να αδιαφορείς έχεις πέσει στην παγίδα της. Και επειδή τους βλέπεις φούλ διαχυτικούς δεν σημαίνει οτι είναι και καλά. Αυτή τα κάνει επίτηδες για εσένα. Βρε μπάς και γουστάρει τον δικό σου;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More