Άλεξ: “Είμαι σε δίλημμα: να του στείλω αίτημα ή καλύτερα να το αφήσω αφού δεν θα με θυμάται καν”

Χαλλοου Girls! (maybe boys!!)

Είμαι η Άλεξ, 18 χρόνων και θα ήθελα μια δική σας γνώμη!!

Την Μεγάλη Πέμπτη ανέβηκα Πύργο (Ηλείας) για Πάσχα με τους κουμπάρους μου. Δυστυχώς όμως (ή ευτυχώς) ο κουμπάρος μου ήταν άρρωστος κι έπρεπε να πάμε σε ένα ιατρείο. Να σημειώσω εδώ ότι μέναμε σε ένα χωριό μέσα στον Πύργο κι έτσι το πλησιέστερο ιατρείο ήταν στην Αρχαία Ολυμπία.

Μετά το ιατρείο έπρεπε όπως και δήποτε να πάρουμε τα φάρμακα που μας είχε δώσει ο γιατρός. Έτσι επισκεφτήκαμε ένα φαρμακείο λίγο πιο κάτω. Έλα όμως που ήταν κλειστό… Αλλά επειδή βιαζόμασταν και δεν θα βρίσκαμε αλλού, πήρα το τηλέφωνο ανάγκης το οποίο έγραφε στην πόρτα.

Το σηκώνει λοιπόν μια κυρία και μετά από πολύ μπλα μπλα μου είπε ότι θα έστελνε τον γιο της. Νταξ λέω κανένας 40+ θα είναι… Περίμενα… περίμενα… Και βλέπω να έρχεται ένας 23-24, άντε το πολύ 25άρης… ααααχ… εμ… ναι… τέλος πάντων.

Ήταν πολύ ευγενικός και πολύ γλυκός. Από την πρώτη στιγμή που μου μίλησε με ρώταγε για ποιον είναι και άλλα πολλά, τόσο γλυκά… Μάλιστα, επειδή ξέχασε να μου δώσει τη συνταγή (του γιατρού) έτρεξε μέχρι έξω να μου τη φέρει.

Τέλος πάντων, ξαναεπιστρέφω στο άλλο χωριό (μα τον σκέφτομαι συνέχεια). Την Κυριακή του Πάσχα μετά τη σούβλα είπαμε μιας και θα έφευγα τη Δευτέρα (αφού δίνω και Πανελλήνιες) να βγαίναμε για καφεδάκι και όλως τυχαίως ο κουμπάρος μου μας πήγε Αρχαία Ολυμπία again.

Νταξ δεν περίμενα να τον δω και μπροστά μου, αλλά είχα μια ελπίδα έστω να μάθαινα το όνομά του ρε παιδάκι μου. Κι όμως, με το που πάμε να μπούμε σε μια καφετέρια τσουπ τον βλέπω να βγαίνει έξω. Κοιταχτήκαμε, αλλά προφανώς δεν με γνώρισε.

Νταξ το ξέρω ότι είναι χαζομάρα όλο αυτό, αλλά δεν ξέρω, κόλλησα. Δεν μπορώ να εξηγήσω το πως και το γιατί… Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω να γίνει κάτι. Απλώς μου φαίνεται πως δεν είναι τυχαίο όλο αυτό. Θέλω να πω… πως γίνεται να “πέφτω” πάνω του τόσο άκυρα ενώ τον σκεφτόμουν τόσο πολύ;

Τέλος πάντων, μετά από ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ ψάξιμο τον βρήκα στο φμπ και είμαι σε δίλημμα: να του στείλω αίτημα ή καλύτερα να το αφήσω αφού δεν θα με θυμάται καν -λογικά?!

Heeeelp!!

A.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Νταξ εγω λεω οτι δεν ειναι τυχαιο ολο αυτο..στειλτου εσυ μηνυμα και αμα λαχει μπορει να σκεφτει και αυτος οτι δεν ηταν τυχαιο αλλα μοιραιο.

    Υ.Γ.Ο κουμπαρος καλα ειναι τελικα?

  2. Να του στείλεις! Σιγά το θέμα, δεν θα τον ζητήσεις σε γάμο, αυτός είναι ο σκοπός του facebook! (και αυτό το “νταξ” να το κόψεις…)

  3. πήγαινε να τον συναντήσεις ή πάρε το τηλέφωνό του και μιλήστε.
    δες προβλήματα που έχει ο κόσμος “να του στείλω αίτημα ή οχι”?

    δεν πάτε καλά. πάρτε κανένα χάπι αντι-facebook.

  4. Χαλλόουυυ με τόσες συντεταγμένες που έχεις δώσει, δεν θα προλάβεις να κάνεις τίποτα… Εχω ήδη ξεκινήσει για το φαρμακείο… Όποια προλάβει πρώτη αγαπητή μου..

  5. Στείλε αίτημα, αλλά μαζί και ένα συνοδευτικό μήνυμα να τον ευχαριστήσεις και να του θυμίσεις ποια είσαι!

  6. ναι στειλ του

  7. ποσο ανωριμη μπορει να εισαι??????δινεις και πανελληνιες!κοψε το νταξ και πιασε το βιβλιο γιατι δεν σε βλεπω καλα!

  8. Θα συμφωνήσω στο κόψιμο αυτού του “νταξ”…πολύ αντικούκου…

  9. καταρχας, να δωσεις βαση στις ε3ετασεις σου (αν σε ενδιαφερουν και δεν θελεις να σπουδασεις καπου αλλου)
    Υστερα, στειλε του αιτημα φιλιας στο facebook,πιασε του την κουβεντα για ασχετα θεματα και φροντισε το καλοκαιρακι να 3αναπας και να περασεις απο το φαρμακειο του για αντηλιακο 😉

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More