“Δεν ξέρω αν μπορώ, αν αντέχω να τον ξανασυγχωρέσω…”

Γεια σας!

Είμαι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια. Δεν έχουμε παιδιά. Ο σύζυγός μου είναι 33 κι εγώ 21 χρόνων. Στον πρώτο χρόνο του γάμου μας βρήκα ανοιχτό το facebook του και είδα ότι μίλησε με μια γυναίκα και της έλεγε: “Αγαπώ τη γυναίκα μου, αλλά θέλω και σένα”.

Έκλαιγα, στεναχωρήθηκα, γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου. Στον τέλος τον συγχώρεσα αλλά του είπα πως δεν θα άντεχα αν γινόταν ξανά κάτι τέτοιο.

Μετά από καιρό, δεν με άφηνε να δω το κινητό του, ούτε τον υπολογιστή του, τίποτα. Καθώς κοιμόταν είδα στο κινητό του ένα “b”. Ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσα να δω τι ήταν.

Κατέβασα στο κινητό μου το badoo και έδειχνε το ίδιο όπως το κινητό του. Και πάλι άρχισα και έκλαιγα. Στεναχωρήθηκα, γκρεμίστηκαν τα όνειρά μου. Και πάλι τον συγχώρεσα.

Τελευταία τον έβλεπα να γράφει συνέχεια στο κινητό του. Αποφάσισα να κάνω badoo. Έκανα. Δεν τον έβρισκα. Μετά περίπου από δύο εβδομάδες άνοιξα το badoo και μου έβγαλε τους άντρες που επισκέφτηκαν το προφίλ μου και ένας από αυτούς ήταν ο άντρας μου (προφανώς δεν έβαλα τη φωτογραφία μου, έβαλα μιας φίλης μου με άλλο όνομα) και είχε άλλες 12 φωτογραφίες στο badoo.

Νιώθω πως αν τον ξανασυγχωρέσω θα ζω σε ένα ψέμα. Νιώθω πως όλα όσα ένιωθα διαγράφηκαν και αυτή τη φορά δεν έκλαιγα γιατί δεν άντεχα άλλο. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ, αν αντέχω να τον ξανασυγχωρέσω. Μετά θα νιώθω σαν ηλίθια.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Εσύ τώρα στα 18 σου γιατί τον παντρεύτηκες αυτόν; Πόσο καιρό τα είχατε; Δεν υπήρχε κανείς να σε συμβουλέψει να σου πεί μια γνώμη; Ο άνθρωπος φαίνεται να ψάχνεται γύρω γύρω. Είσαι και μικρή, πρόσεχε μη σε κολλήσει και τίποτα…

  2. Δε μου αρέσουν τα μισόλογα, ούτε οι επιπολαιότητες.
    Μικρή είσαι, νέα είσαι… όλη η ζωή μπροστά σου. ΧΩΡΙΣΕ. Χωρίς δεύτερη σκέψη.
    Και μέχρι να βγει το διαζύγιο, σκύβε που και που γιατί ο άντρας που παντρέυτηκες τόσο νέα, και ανασφαλής είναι και ελαφρόμυαλος και σε έχει δεδομένη και σε έχει κάνει τάρανδο.
    Καλό κουράγιο.

  3. Χώρισε τον δεν σου αξίζει

  4. μας δουλευεις?εισαι ενα κρινο στην ηλικια των 21…γιατι τον αφηνεις να σου φερεται ετσι? εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου…παρατα τον και ζηστην….μια φορα ζουμε και πιστεψε με δε σου αξιζει ολο αυτο…παρε τη ζωη στα χερια σου και κανε νεα αρχη…τα καλυτερα σε περιμενουν!!!!

  5. Δυστυχώς δεν πάει άλλο ούτε να τον συγχωρείς ούτε να τον ανέχεσαι, γιατί ο άνθρωπος αυτος παραμένει ίδιος κι απαράλλαχτος και το αντιλαμβάνεσαι πλήρως και μόνη σου. ʼρα νομίζω ξέρεις τι πρέπει – τι έχεις χρέος απέναντι στον εαυτό σου – να κάνεις, απλώς χρειάζεσαι ενθάρρυνση, λίγο σπρώξιμο. Έπεσες πολύ μικρή στα δύσκολα, είναι η αλήθεια. Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν υπάρχουν παιδιά στη μέση. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σου που να εμπιστεύεσαι απόλυτα και που θα σε στηρίξει; Αν ναι, μίλησε του/της. Επίσης, εργάζεσαι κάπου; Είσαι οικονομικά ανεξάρτητη; Έχεις σκεφτεί να πας σε δικηγόρο να συζητήσεις τι μπορεί να γίνει; Εγώ ως κάτοικος εξωτερικού δε γνωρίζω αν μπορείς να απευθυνθείς σε δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες/πρόνοια στην περίπτωση που είσαι άνεργη και θες να χωρίσεις. Ίσως άλλες φίλες να γνωρίζουν να σου πουν. Σίγουρα το διαζύγιο είναι μια δύσκολη και ψυχοφθόρος διαδικασία, αλλά ξέρεις τι λένε, πως ό,τι δε λύνεται…κόβεται…Φύγε κοριτσάκι μου απ’αυτόν…φύγε να γλιτώσεις τα νιάτα σου! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

  6. Εννοείται πως θα χωρίσεις. Αρκετό κέρατο έφαγες. Κάνε και μια εξέταση για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Και την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτική στην επιλογή άντρα και ακόμα παραπάνω στην επιλογή ΣΥΖΥΓΟΥ. Ευτυχώς δεν έχετε παιδιά…

  7. vre kopela mou k poli ka8ises mazi tou,exo perasei apo autin tin katastasi olo sigousa k efaga 5 xronia apo tn zoi mou is logo.siko k fige oso einai noris

  8. Πως πηρες την αποφαση να παντρευτεις στα 18 σου και μαλιστα εναν ανθρωπο τοσο μεγαλυτερο σου? Αλλα επειδη ποτε δεν ειναι αργα φυγε μακρια του. Δε φτανει που εχει την τιμη να εχει διπλα του ενα κοριτσακι συμπεριφερεται και μ’ αυτον τον τροπο.

  9. Τρεχα οσο ειναι νωρις αυτοι οι αντρες δεν αλλαζουν ποτε παραδειγμα οικογενειακο μου προσωπο που ειναι 64 χρονων παρακαλω παντρεμενος με παιδια και του ηρθε σε αυτη την ηλικια να βρει γκομενες απο το fb ετσι ηταν απο μικρος ετσι θα ειναι μεχρι να πεθανει..Αν σου κανει τετοια απο τωρα που εισαι νεα κοπελα φαντασου τι θα σου κανει μετα απο τα 40 που πιθανον να εχετε και παιδια τα οποια θα καταλαβουν τι γινεται και εκεινα..Φυγε πριν φυγει αυτος οσο ειναι νωρις!

  10. αχ κοριτσακι μου, κι εγω 21 ειμαι και σκεφτομαι οτι βιαστηκες πολυ να πεσεις σε ‘βαθια νερα’ !
    τωρα τι να πω…βρες το κουραγιο να τον κανεις να φοβηθει οτι θα σε χασει…κανε μια μερα οτι φευγεις απο το σπιτι και οτι θα το σκεφτεις σοβαρα αυτο που κανει και δεν την αντιδραση του.Αν κανει τα ιδια, χωρισε τον και η ζωη ειναι μπροστα σου!! Αν οχι, δωσε αλλη μια ευκαιρια στον γαμο σου αλλα να εισαι πολυ προσεκτικη!
    Οπως και να εχει, θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα οτι ποτε δεν θα μπορεσεις να του εχεις εμπιστοσυνη!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More