Δημήτρης: “Όλο αυτό με έκανε να καταλάβω ότι την θέλω ακόμα και την σκέφτομαι συνέχεια”

Καλημέρα!

Με λένε Δημήτρη, είμαι 26 ετών και θα ήθελα κι εγώ μια συμβουλή πάνω στο θέμα μου…

Είχα μια σχέση τρία χρόνια, η οποία τελείωσε το 2012. Ήμουν φαντάρος εκείνη τη χρονιά και κατάλαβα μέσω του fb ότι παράλληλα με εμένα η κοπέλα μου είχε κάνει σχέση με κάποιον άλλον και του έστελνε αφιερώσεις κτλ.

Επιπλέον με είχε τελείως ξεχάσει. Δεν την ένοιαζε για μένα και μου έλεγε δικαιολογίες του τύπου: “Έχω όρεξη μόνο για τους φίλους μου”. Για να μην πολυλογώ, τη χώρισα, τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, δεν ήθελε να την ενοχλώ κι έτσι πέρασε ο καιρός.

Πριν ένα χρόνο έκανα μια γνωριμία από απόσταση με μια κοπέλα τρία χρόνια μικρότερη. Περνάω υπέροχα. Είναι πολύ ευαίσθητη και τρυφερή, αλλά λόγω της απόστασης έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά. Όμως μου αρέσει πολύ.

Το άσχημο είναι ότι εκεί που η πρώην μου δεν ήθελε να με ξέρει, ξαφνικά με πρόσθεσε ξανά στο fb, άρχισε να ρωτάει την αδερφή μου για μένα και έχουμε μια τυπική επαφή…!!!

Όλο αυτό μου τάραξε τα νερά και με έκανε να καταλάβω ότι την θέλω ακόμα και την σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω να την προσεγγίσω ξανά να της ζητήσω να βρεθούμε αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό μετά από όσα μου έκανε και επιπλέον δεν θέλω να πληγώσω και την άλλη κοπέλα, με την οποία μιλάμε καθημερινά.

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας: Γιατί ξαναγύρισε μετά από τόσο καιρό; Θέλει επανασύνδεση; Πως να το μάθω; Να την προσεγγίζω ή να διατηρήσω αυτό που ήδη έχω κι ας είναι από απόσταση;

Δημήτρης

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Καλά…. Το να γυρίσεις σε μία που σε κεράτωσε, είναι το λιγότερο ηλίθιο. Έλεος δλδ!! Απορώ και που το σκέφτεσαι! Ανδρικό εγωισμό δεν έχεις εσύ; Τι νομίζει η πρώην σου ότι είσαι; Το σιγουράκι της που όποτε γουστάρει θα ασχολείτε μαζί σου όποτε δε γουστάρει θα ασχολείτε με τους “φίλους” της; Όταν ξαναφάς το κέρατο θα με θυμηθείς. Όσον αφορά την άλλη κοπέλα…. Τι να πω; Σε καλύπτει σε γενικές γραμμές η σχέση από απόσταση; Μήπως αδικείς τον εαυτό σου; Μήπως σου αξίζει μια νορμάλ σχέση;

  2. Αγαπητέ φίλε, απο τα γραπτά σου κατάλαβα ένα πράγμα…οτι εσύ ζείς ψευδαισθήσεις σχέσεων μέσω του FB…Είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι στα 26 σου οτι περνάς υπέροχα εδώ και ενα χρόνο με μία κοπέλα που έχεις συναντήσει…μόνο μια φορά;; Χαλόου! Πού ακριβώς περνάς υπέροχα στην οθόνη σου μπροστά;! Το πρόβλημά σου εσένα δεν είναι τί να κάνεις με την ‘πρώην’ (αλήθεια αυτήν πόσες φορές την είχες δεί;). Βγες απο το FB και άρχισε να κάνεις αληθινές σχέσεις απο κοντά, χωρίς like κλπ γιατι δεν σε βλέπω καθόλου καλά…

  3. Έχετε απόλυτο δίκιο παιδιά και οι 2…!!! Μάλλον ακόμα δεν έχω ωριμάσει. Έπρεπε να το διαβάσω για να ταρακουνηθώ…!!! Καιρός ήταν!!! Σας Ευχαριστώ πολυ!!!

  4. Καλά δεν είμαι τόσο ηλίθιος…!!! Με την σχέση μου ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Μην το γελοιοποιούμε το θέμα. Όσο για την άλλη κοπέλα, όταν λέω περνάω υπέροχα, εννοώ, ότι μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, την βλέπω μέσω skype και παρόλο που είμαστε μακριά, ξέρω ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, που με νοιάζεται και μπορώ να της λέω ο,τι με απασχολεί!!!

  5. Στα 26 θα επρεπε να εισαι πιο ωριμος..ασε τον υπλογιστη και πιασε τη ζωη!ελεος πια με το fb!δεν μπορω να το ακουω αλλο!στην τελικη εσυ τι θελεις? δοκιμασε να ζησεις την ζωη σου!

  6. Δημήτρη, πώς γίνεται να θέλεις να επιστρέψεις τόσο καιρό μετά σε έναν άνθρωπο που σε πρόδωσε με κάποιον άλλο? Μόνο και μόνο επειδή σου κούνησε λίγο την ουρίτσα της δηλαδή? Τι είσαι, σκύλος που περιμένει να του πετάξουν κανένα κόκκαλο? Αξιοπρέπεια? Αυτοσεβασμός? Τα νιώθεις καθόλου αυτά? Και μ’αρέσει που λες κιόλας ότι έχεις προχωρήσει μπροστά (με την κοπέλα μέσω ιντερνετ). Προφανώς και δεν ενδιαφέρεσαι αληθινά γι’αυτό το κορίτσι, οπότε ξεκαθάρισέ το μέσα σου και μαζί της, ανεξαρτήτως του αν θα γίνει κάτι με την πρώην σου, διότι ήδη την κοροϊδεύεις και θα την πληγώσεις αργά ή γρήγορα (δεδομένου ότι αυτή ενδιαφέρεται αληθινά για σένα). Όσο για την πρώην, θα το ξαναπώ. Κούνησε το μικρό της δαχτυλάκι και τσίμπησες με τη μία. Αν αυτό πιστεύεις ότι σου αξίζει…προχώρα. Και κλείσε αυτό το ω-ΦΒ και βγες έξω να ξελαμπικάρεις λίγο…

  7. Ααχ Δημητρη μου!!
    Κατσε και σκεψου καθαρα..την θες σιγουρα ή μηπως ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι την θες ακομα;
    Μην διαλυσεις κατι ωραιο-που εχεις με την αλλη κοπελα- για κατι που μπορει να διαρκεσει μια νυχτα..
    Δεν μαρεσει το γεγονος οτι στα καλα καθουμενα σε ξανα θυμηθηκε…σιγουρα δεν θα βρισκει κατι αλλο και λεει ας παω στα σιγουρα…
    Ωστοσο αν εσυ την θελεις ακομα και θελεις πραγματικα να ρισκαρεις για μια δευτερη ευκαιρια τοτε καντο, εξαλλου αν δεν ρισκαρουμε κ λιγο στη ζωη τοτε τι; 🙂
    Ωριμος ξε-ωριμος, δεν νομιζω πως ειναι κανεις στη θεση να σε κρινει και να σε χαρακτηριζει ετσι…ολοι σε μια τετοια φαση της ζωης μας με τον ιδιο τροπο αντιδρασαμε…
    Μην βιαστεις μονο να κανεις την επομενη κινηση..ψαξτο λιγο..δες τι παιζει…και φυσικα μην δειξεις τιποτα(και στη μια πλευρα της πρωην κ στην αλλη της νυν- πρωτου μαθεις τι συμβαινει!!
    καλη τυχη !! 🙂

  8. once a cheater always a cheater λενε οι φιλοι μας οι αγγλοαμερικανοι και συμφωνω μαζι τους. Εγω πιστευω πως η πρωην φιλη σου χωρισε λη δεν βρισκει αλλου ενδιαφερον γι αυτο στραφηκε σε σενα! καλυτερα να 3εκολλησει το μυαλο σου απο εκεινη γιατι στις δυσκολες στιγμες δεν ηταν εκει (και μενα ο φιλος μου ειναι φανταρος αλλα δεν του φερομαι ετσι). Εξαλλου, αν ραγισει το γυαλι δεν 3ανακολλαει! λογικο ειναι να σου λειπει αφου περασατε 3 χρονια μαζι αλλα αν 3αναμπλε3εις μπορει να το μετανοιωσεις 3ανα! Γι’αυτο, εγω θα ελεγα, να στεψεις αλλου την προσοχη σου και να βρεις μια κοπελα οπως την ονειρευεσαι που να μενει και κοντα σου 🙂

  9. @Φιλε, αυτο που βλεπω σαν τριτος ειναι οτι η πρωην σου στη πρωτη φορα που χρειαζοσουν πραγματικη στηριξη (στρατος) αυτη ηθελε να περναει χρονο με τους φιλους της και το νεο της αμορε. Το να ξαναγυρισεις ειναι σαν να θες να ξαναπληγωσεις τον εαυτο σου. Απορω που εστω απαντησες κι μπηκες στη διαδικασια εστω και να της μιλησεις και να εχετε μια “τυπικη” επαφη. Αν ειναι ενας ανθρωπος που πιστευεις σε αγαπησε πραγματικα (λεμε τωρα) κρατα τυπικες σχεσεις και μεχρι εκει, αν και μονο τοξικοτητα στην εσωτερικη σου γαληνη θα σου φερει αυτο.

    @Βουλα Και τι θεωρειται “νορμαλ” σχεση. Σε πληροφορω μια σχεση απο αποσταση μπορει να ειναι πολυ περισσοτερο αληθινη απο οτι μια “νορμαλ” σχεση που τα λεμε καθε μερα. Τις ειδαμε και τις “νορμαλ” σχεσεις.

    Επισης, και το πιο σημαντικο τελικα, το ασχολειται με ‘αι’ οχι με ‘ε’.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More